Cadde Hayranları evinin önüne çiçek bıraktı! 'Tek başına, bir aileye duyduğu özlemle öldü'

Hayranları evinin önüne çiçek bıraktı! 'Tek başına, bir aileye duyduğu özlemle öldü'

30.10.2023 - 13:20 | Son Güncellenme:

Bir döneme damga vuran 'Friends' dizisindeki Chandler Bing rolüyle hafızalara kazınan Matthew Perry, 28 Ekim'de hayatını kaybetti. Aktöre yakın kaynaklar, Perry'nin son zamanlarında yalnız olduğunu ve bir aile kurmanın özlemini yaşadığını belirtirken; ünlü ismin hayranları evinin önüne çiçekler ve notlar bırakarak görenlere duygusal anlar yaşattı.

Hayranları evinin önüne çiçek bıraktı Tek başına, bir aileye duyduğu özlemle öldü

Derleyen: Buse Bulat / Milliyet.com.tr
Ünlü oyuncu Matthew Perry, 54 yaşında hayatını kaybetti.'Friends' dizisinde canlandırdığı Chandler Bing karakteriyle tanınan Matthew Perry'nin ölüm nedeninin boğulma olduğu söylendi. Kolluk kuvvetleri kaynakları, Perry’nin evdeki jakuzide ölü bulunduğunu ancak olay yerinde herhangi bir uyuşturucuya rastlanmadığını ve cinayete dair bir belirti olmadığını açıkladı.

Haberin Devamı

TMZ'nin haberine göre; her ne kadar evde yasadışı uyuşturucu bulunmasa da, çok sayıda reçeteli ilaç ele geçirildi. Yayın kuruluşu, "Yetkililer evde anti-depresanlar, anti-anksiyete ilaçları ve bir Kronik Obstrüktif Akciğer Hastalığı (KOAH) ilacı buldu" diye yazdı.

Los Angeles County Adli Tabibi, Perry'nin vücudunda (eğer varsa) hangi ilaçların bulunduğunu belirlemek için otopsi yapacak.

Hayranları evinin önüne çiçek bıraktı Tek başına, bir aileye duyduğu özlemle öldü

"HER ZAMAN MÜKEMMEL BİR AİLEYE SAHİP OLMAYI HAYAL EDERDİ"

Tüm dünyadaki hayranlarını yasa boğan ölümünün ardından, Matthew Perry'ye yakın kaynaklar Daily Mail'e konuşarak aktörün 'üzgün ve depresif' hissettiğini ve öldüğünde yalnız olduğunu, bir eş ve aile özlemi çektiğini' söyledi:

Matthew her zaman mükemmel bir aileye sahip olmayı hayal ederdi. Bir eş ve en azından birkaç çocuk istiyordu. Ve zaten çocuğu olan bir kadınla evlenmeyi bile sorun etmeyeceğini söylemişti. Matt'in kendi üvey babası Keith Morrison ile harika bir ilişkisi vardı. Son yıllarda aşkı aramaya başlamıştı, ama yaşadığı başarısız ilişkiler onu depresif ve asla aradığı kadını bulamayacakmış gibi hissettirdi.

"Matthew düzinelerce kadınla aşk yaşadı. Ama sonunda sevgililerinin her zaman onların sadece parası ve şöhretiyle ilgilendiklerini hissetti. Son derece cömert biriydi, hayatındaki kadınları hediyelere boğardı. Ama onlar hep bu hediyeleri alıp onu terk ederdi..."

Haberin Devamı

Hayranları evinin önüne çiçek bıraktı Tek başına, bir aileye duyduğu özlemle öldü

"ÖLDÜĞÜNDE YALNIZ OLDUĞUNUN SÖYLEMEK ÜZÜCÜ"

Kaynak, geçen kış Perry'nin ağır bir hastalığa yakalandığını da açıklayarak; "Hepimiz bu kez iyileşemeyeceğinden endişeliydik. Hastanede bir aydan fazla zaman geçirdi, bu da kilo kaybetmesine ve bitkin görünmesine neden oldu. Ama bir şekilde, Matthew'un her zaman yaptığı gibi, hayatta kaldı ve yeni bir işin ya da yeni bir sevgilinin eli kulağında olduğuna dair umudunu korudu. Matt'in tek istediği mutlu olmaktı. Ama aşkı ve mutluluğu hep yanlış yerlerde arıyordu. Öldüğünde yalnız olduğu söylemek ne kadar üzücü" diye konuştu.

Ünlü oyuncunun sevenleri, Manhattan West Village'da 'Friends' dizisindeki apartmanların yer aldığı binanın önündeki kaldırıma rengarenk çiçek demetleri bıraktı. Pek çok kişi, aktör için yapılan derme çatma anıta çiçek ve notlar bırakmak için sağanak yağmur altında bekledi.

Hayranları evinin önüne çiçek bıraktı Tek başına, bir aileye duyduğu özlemle öldü

"DOSTUMUZ OLDUĞUN İÇİN TEŞEKKÜR EDERİZ"

New York'taki anma törenine bırakılan bir notta şunlar yazıyordu:

Dostumuz olduğun için teşekkür ederiz. Çok seviliyorsun ve nesiller boyu özleneceksin.

Hayranları evinin önüne çiçek bıraktı Tek başına, bir aileye duyduğu özlemle öldü

Söz konusu bina, aslında içinde hiç çekim yapılmamasına rağmen dizinin dış çekimlerinde kullanıldı ve kısa sürede turistlerin uğrak noktası haline geldi. Perry'nin hayranlarının bir kısmı ise ünlü ismin Los Angeles'taki evinin önüne çiçek bırakmayı tercih etti.

Haberin Devamı

Hayranları evinin önüne çiçek bıraktı Tek başına, bir aileye duyduğu özlemle öldü

"ÖLDÜĞÜMDE İNSANLARIN 'FRIENDS' DİZİSİNDEN BAHSEDECEĞİNİ BİLİYORUM"

Öte yandan Matthew Perry, 'Friends, Lovers, and the Big Terrible Thing: A Memoir' adlı anı kitabında ölümünden sonra nasıl hatırlanmak istediğinden bahsederek şöyle konuşmuştu:

Öldüğümde insanların 'Friends' dizisinden bahsedeceğini biliyorum. Ve bundan memnunum, bir aktör olarak bazı sağlam işler yaptığım ve insanlara dünya çapında internette mücadelelerimle dalga geçmeleri için birçok şans verdiğim için mutluyum. Ama öldüğümde, sözde başarılarım arasında, 'Friends'in diğer insanlara yardım etmek için yaptığım şeylerin çok gerisinde listelenmesi güzel olurdu. Bunun olmayacağını biliyorum ama güzel olurdu.