Cadde Hazar Ergüçlü: Yıldız gibi hissetmek problemli geliyor!

Hazar Ergüçlü: Yıldız gibi hissetmek problemli geliyor!

26.12.2023 - 07:05 | Son Güncellenme:

Hazar Ergüçlü, önceki gün bir dergiye konuk oldu ve hakkında bilinmeyenlerle ilgili açıklamalar yaptı. Oyuncu, "Uzun süredir bu sektörde olan ama bir o kadar da kendin gibi kalabilen isimlerden birisin. ‘Yıldız’ gibi hissetmeden kendi özünü korumana neler destek oluyor?" sorusuna dikkat çeken bir yanıt verdi.

Hazar Ergüçlü: Yıldız gibi hissetmek problemli geliyor

Hazar Ergüçlü, kendisinden 19 yaş büyük olan yönetmen Onur Ünlü ile yaklaşık beş yıllık ilişkisini, yaşanan fikir ayrılıkları sebebiyle Aralık 2022'de noktalamıştı.

Haberin Devamı

"AYRILIKLAR DA SEVDAYA DAHİL"

Ayrılık haberlerini doğrulayan güzel oyuncu, "Evet, Onur Ünlü ile yollarımızı ayırdık. Tam rasyonel bir sebebi yok aslında ama 'Beş yıllık bir yıpranma yaşandı' diyebiliriz. Hala her şeyim, ailemden birisi gibi ama ayrılıklar da sevdaya dahil" ifadelerini kullanmıştı.

Hazar Ergüçlü: Yıldız gibi hissetmek problemli geliyor

ÜNLÜ YÖNETMENİ ÇABUK UNUTTU

Yaklaşık beş yıllık ilişkisi sürpriz şekilde sona eren ünlü oyuncunun ayrılık acısı kısa sürmüştü. Hazar Ergüçlü, oyuncu sevgilisi Ece Ertez’den kısa süre önce ayrılan Jakuzi grubu üyesi müzisyen Kutay Soyocak ile yeni bir aşka yelken açmıştı.

Hazar Ergüçlü: Yıldız gibi hissetmek problemli geliyor

"DÜZ İNSANSIN ASLINDA"

Hazar Ergüçlü Harper’s Bazaar Style dergisine konuk oldu ve hakkında bilinmeyenlerle ilgili açıklamalar yaptı. "Uzun süredir bu sektörde olan ama bir o kadar da kendin gibi kalabilen isimlerden birisin. 'Yıldız’ gibi hissetmeden kendi özünü korumana neler destek oluyor?" sorusuna Hazar Ergüçlü, "Yıldız gibi hissetmeye çalışmak bana biraz problemli görünüyor açıkçası. Çalıştığımız iş ortamında zaman zaman böyle hissetmek gerekiyor elbette ama bunu gündelik hayatına, rutinine yansıtırsan gerçekle aranda  bir mesafe olmaya başlıyor. Düz insansın çünkü aslında sadece. İnsanın farklı halleri var. Sadece bu basitliğe odaklanıyorum” cevabını verdi.

Hazar Ergüçlü: Yıldız gibi hissetmek problemli geliyor

Haberin Devamı

"SÜMBÜL BENİM İÇİN HEYECAN VERİCİYDİ"

"Bu zamana kadar sende ayrı bir yeri olan  karakter oldu mu?" sorusuna Ergüçlü, "Hepsinin yeri ayrı. Ama Gönül filmindeki Sümbül karakteri benim için çok heyecan vericiydi. Risk aldığım, kendimce yeni bir şey denediğim bir karakterdi. Ürkütücü ve heyecan vericiydi. Dolayısıyla çok  zevkliydi o karakteri oynamak" yanıtını verdi.  

Hazar Ergüçlü: Yıldız gibi hissetmek problemli geliyor