Cadde Ünlü modelin hesabı ele geçirildi!

Ünlü modelin hesabı ele geçirildi!

01.10.2023 - 09:15 | Son Güncellenme:

Geçtiğimiz haftalarda lüks yaşamdan vazgeçeceğini açıklamasıyla dikkat çeken ünlü model Simge Ünal, Instagram şoku yaşadı. Hesabının ele geçirildiğini ve başka birinin telefonundan daha açıldığını söyleyen Ünal, "Hesabımı ele geçiren kişi bana atılan mesajları görmüş olabilir" dedi.

Ünlü modelin hesabı ele geçirildi

Bir dönem sunuculuk da yapan Simge Ünal, dikkat çeken bir karara imza atmıştı. Türkiye’nin yanı sıra yurt dışındaki organizasyonlarda da podyuma çıkan genç model, artık tasarruf yapacağını söylemişti.

Haberin Devamı

Simge Ünal, "Lüks yaşantımdan kısmen vazgeçiyorum. Bir senede en az 10-15 ülkeye tatile gidiyordum. Artık para biriktirip, gayrimenkul alacağım. Mesleğe başladığımdan beri seyahatlere, kıyafete, çantaya ve ayakkabıya verdiğim parayı biriktirsem iki ev almıştım. Bundan sonra lükse veda ediyorum" demişti.

Ünlü modelin hesabı ele geçirildi

"ŞOK GEÇİRDİM"

28 yaşındaki güzel model, son olarak yaşadığı Instagram şokuyla gündeme geldi. Ünal'ın hesabı, kim olduğu bilinmeyen biri tarafından ele geçirildi.

Başka birinin daha telefonunda Instagram hesabının açık olduğunu anlayan ünlü isim, şöyle konuştu:

Ayarlara bakarken kendi telefonumun dışında başka bir yerden daha hesabın açık olduğunu gördüm. Hemen şifreyi değiştirdim. Şifre değişiminden sonra hesabımın açık olduğu telefondan çıkmış oldu. Başkasının telefonunda da hesabımın açık olduğunu görünce şok geçirdim.

Ünlü modelin hesabı ele geçirildi

"BUNDAN SONRA SADECE FOTOĞRAF PAYLAŞACAĞIM"

"Allah'tan iş ve özel konuşmalarını başka uygulamadan (WhatsApp) yapıyorum. Instagram'dan neredeyse DM kutusundan hiç kimseye cevap vermiyorum. Ama hesabımı ele geçiren kişi, bana atılan mesajları görmüş olabilir. Ne özel bir yazışma ne de özel bir fotoğrafım var orada... Bundan sonra Instagram'ı sadece fotoğraf ve video paylaşmak için kullanacağım."

Haberin Devamı

Ünlü modelin hesabı ele geçirildi

DAVA AÇMAYACAK

Geçtiğimiz yıllarda da benzer bir olay yaşayan model, açtığı davayı kazanmış ve karşı taraf 3 ay hapis cezası almıştı. Ünal, bu defa dava açmayacağını sözlerine ekledi.