Cadde İspanya'ya yerleşen Amber Heard sessizliğini bozdu!

İspanya'ya yerleşen Amber Heard sessizliğini bozdu!

01.06.2023 - 12:09 | Son Güncellenme:

Hollywood yıldızı Johnny Depp ile yaklaşık iki yıl evli kaldığı meslektaşı Amber Heard'ün olaylı davası, ikilinin uzlaşmaya varmasıyla geçtiğiimiz sene aralık ayında sona ermişti. Davadan beri gözlerden uzak olan Amber Heard, İspanya'ya taşınmıştı. Ünlü isim, Hollywood'daki geleceği hakkında ilk kez konuştu.

İspanyaya yerleşen Amber Heard sessizliğini bozdu

Johnny Depp'in, 2011 yılında birlikte rol aldıkları 'The Rum Diary' filminin setinde tanıştığı ve yaklaşık iki yıl süren evliliğin ardından olaylı bir şekilde boşandığı Amber Heard ile birbirlerine karşılıklı olarak açtıkları milyonlarca dolarlık dava, 1 Haziran 2022'de sonuçlanmıştı.

Haberin Devamı

Johnny Depp ile boşanma süreci tüm dünya tarafından izlenen Amber Heard, karalama davasındaki söylemleri ve Depp'in kendisi hakkında ortaya attığı iddialarla geçen yılın en çok konuşulan isimlerinden biri olmuştu. Depp’e 10 milyon dolardan fazla tazminat ödemesi gereken Amber Heard, mahkemeye sunduğu itirazların ve tazminatı ödememek için attığı adımların ardından uzlaşmaya gitmeye karar verdiğini açıklamıştı.

İspanyaya yerleşen Amber Heard sessizliğini bozdu

KIZI OLDUĞUNU DUYURDU

Heard, 2021 yılında sosyal medyadan yaptığı paylaşımla bir kızı olduğu haberini duyurmuştu. Bebeğiyle bir fotoğrafını yayımlayan Heard, “Bu haberi paylaştığım için çok heyecanlıyım. Yıllar önce bir çocuk sahibi olmak istediğime karar verdim. Bunu kendi şartlarımda yapmak istedim. Kaderimizin en temel parçalarından birini bu şekilde düşünmenin biz kadınlar için ne kadar radikal olduğunu şimdi anlıyorum” demişti.

İspanyaya yerleşen Amber Heard sessizliğini bozdu

Haberin Devamı

İSPANYA'YA TAŞINDI

 Amber Heard, Johnny Depp'e karşı kaybettiği dava sonrası Hollywood'u bırakıp İspanya'ya taşındığı iddiasıyla gündeme gelmişti. Heard, geçen yıl kaybettiği dava sonrası taşındığı İspanya'nın Madrid şehrinde ilk kez konuştu.

"BURADA YAŞAMAYI SEVİYORUM"

Dün çıkan TikTok videosunda Heard'ün gazetecilere İspanyolca, "İspanya'yı çok seviyorum" dediği görüldü. Gazeteciler tarafından İspanya'da uzun süre kalıp kalmayacağı sorulduğunda da "Öyle umuyorum. Burada yaşamayı seviyorum" yanıtını verdi.

İspanyaya yerleşen Amber Heard sessizliğini bozdu

"YOLA DEVAM EDECEĞİM"

Heard, gazetecilerin sinema sektöründen emeklilik iddialarını gündeme getirdiği soruları ise ciddiye almadı ve herhangi bir projede yer alıp yer almayacağı sorusuna, "Tabii ki. Yola devam edeceğim, hayat böyle" karşılığını verdi.
Gazetecilerin, Johnny Depp'in davalar sonrası sinema sektörüne dönüşünün simgesi olarak büyük ses getirdiği ve dakikalarca alkışlandığı Cannes Film Festivali'ne neden katılmadığı sorusunu ise yanıtlamadı.

İspanyaya yerleşen Amber Heard sessizliğini bozdu