Cadde Hülya Avşar: Evlilikler beş senelik kontratlarla olsun!

Hülya Avşar: Evlilikler beş senelik kontratlarla olsun!

07.04.2024 - 11:21 | Son Güncellenme:

Daha önce iki kez nikâh masasına oturup boşanan Hülya Avşar, evliliğe dair çarpıcı önerisiyle gündem oldu. Bir çocuk annesi 60 yaşındaki sanatçı, 'evlilikte beş yıl şartı' önerisi ile yeni bir tartışmanın fitilini ateşledi.

Hülya Avşar: Evlilikler beş senelik kontratlarla olsun

Ünlüler dünyasında her daim adından söz ettirmeyi başaran Hülya Avşar, ilk evliliğini henüz 16 yaşındayken Mehmet Tecirli ile yapmış, yaklaşık iki yıllık birlikteliğin ardından 1981'de boşanmıştı.

Haberin Devamı

1997'de dünyaevine girdiği Kaya Çilingiroğlu ile ilişkisinden Zehra adından bir kızı dünyaya gelen ünlü şarkıcı ve oyuncu, 2005 yılında Çilingiroğlu'nun ihaneti gerekçesiyle ikinci evliliğini bitirmişti.

Hülya Avşar: Evlilikler beş senelik kontratlarla olsun

"EVLİLİKLER DE KİRA KONTRARI GİBİ OLSA"

Uzun süredir hayatında kimse olmayan Hülya Avşar, YouTube'da yayınlanan 'Bir Hülya Avşar Sohbeti' programına Prof. Dr. Arif Verimli'yi konuk etti. Dikkat çeken açıklamalar yapan sanatçı, evliliklerin kira kontratları gibi beş senelik sözleşme ile yapılması gerektiği önerisinde bulundu.

Evlilikler beş senelik kontratlarla olsa... İnsanlar en azından birbirlerini heyecanla beş sene sonra da 'acaba tekrar benimle evliliğe devam eder mi?' diye düşünse. Kira kontratları gibi! Olmaz mıydı? O heyecanlandırmaz mı insanı?

Hülya Avşar: Evlilikler beş senelik kontratlarla olsun

"ÇOK GÜZEL AŞKLAR YAŞADIM"

Ünlü isim, Ağustos 2023'te Tarabya'da bir balıkçıdan çıkarken objektiflere takılmıştı. Muhabirlerin "Sizi çok mutlu gördük. Var mı kalbinizi kıpırdatan biri?” sorusuna yanıt veren Hülya Avşar, "Olmadığı için mutluyum. Olanlara sayıyorum. Gerçekten dünyanın en güzel şeyi özgürlük. Ben bu saatten sonra hayatımda kimseye hesap verecek durumda değilim. Çünkü ben çok güzel aşklar yaşadım. Çok güzel bir gençlik yaşadım. Hiçbir şeyde gözüm kalmadı. O yüzden şu an tadını çıkartıyorum" ifadelerini kullanmıştı.

Hülya Avşar: Evlilikler beş senelik kontratlarla olsun

Yazarlar