Cadde Hülya Avşar: Manukyan'ı canlandırmak aklımda kaldı!

Hülya Avşar: Manukyan'ı canlandırmak aklımda kaldı!

25.03.2022 - 07:10 | Son Güncellenme:

Son dönemde hakkında çıkan aşk dedikoduları ve reklam anlaşması teklifiyle gündemde olan Hülya Avşar, Yeniköy’de objektiflere yansıdı. Muhabirlerin sorularını yanıtlayan Avşar, yeni albümü için stüdyoya girdiğini söyledi. Matild Manukyan'ın hayatını oynamak istediğini yineleyen Avşar, bir dönem bu proje üzerine çalıştıklarını da anlattı.

Hülya Avşar: Manukyanı canlandırmak aklımda kaldı

Ünlüler dünyasında her daim adından söz ettirmeyi başaran Hülya Avşar, Yeniköy’de yürüyüş yaparken görüntülendi. Yeni albümü için stüdyoya giren Avşar, ikinci şarkısını bulduğunu söyledi. Hareketli bir şarkı olacağını söyleyen ünlü isim, "Yarın da ikinci şarkımı okuyacağım. Hayırlısıyla bayramda çıkacak” dedi.

Haberin Devamı

KLİBİ KENDİ ÇEKECEK
Şarkılarına klip çekeceğini söyleyen Hülya Avşar,” Bir tane şarkının klip yönetmen koltuğunda ben oturacağım diğerini başka bir yönetmen tercih edeceğim. İkinci şarkım çok hareketli. Hareketli şarkıyı yönetmeyi tercih edeceğim. Biliyorsunuz bana hareket, gırgır, şamata lazım” dedi.

Bayramı Bodrum’da sahne alarak karşılayacak Hülya Avşar, tatil planlarıyla alakalı, "Bilmiyorum, her şeyi yapabilirim. Özgür olmak bu kadar güzel” diyerek hayatında kimse olmadığını vurguladı.

Hülya Avşar: Manukyanı canlandırmak aklımda kaldı

"AKLIMA GELMEZDİ YAPIMCILIK YAPMAK"
Çıkaracağı albümün yapımcılığını kendisinin yaptığını söyleyen Hülya Avşar,” Bu iki şarkının yapımcılığını ben yapıyorum mesela. Aklıma gelmezdi yani yapımcılık yapmak. Müzik şirketleri artık istediğimiz gibi değiller. Hiçbir şeye karışmıyorlar ama birde şarkılar üzerine konuyorlar. Öyle bir yağma yok” diye konuştu.

Haberin Devamı

"YILLARDIR MANUKYAN'I OYNAMAK İSTİYORUM"
Matild Manukyan'ın hayatını oynamak istediğini bir kez daha yineleyen Avşar, "Yıllar öncesinden istiyorum. Ben bunu daha önce de söyledim, ilk defa söylemiyorum. O kadının tezatları beni çok etkiliyor. Kadın, hem çok hayırsever hem de çok başarılı bir iş kadını. Elindeki belgelerle o dönemin siyasetçilerinin bile elinde mektupları falan olan bir kadın. Yani bunları çıkarmışlardı. Çok enteresan. O dönem çok zorlanmıştık. Hatta bununla özellikle ilgilenen Kerem Çatay oldu. O dönem ‘Kadın İsterse’yi çekiyorduk. Daha doğrusu Kerem bana bunu söyledi. Kerem çok uğraştı ama olmadı. Bir sürü yazıldı, senaryoları falan sonra bıraktık peşini, çünkü çok zordu. O yüzden aklımda kalmadı değil yani” dedi. 

"Yapılırsa çok oynamak isterim" diyen Avşar, "Bu işler kısmet. Başkası oynarsa da yapılması gereken bir biyografi. Bence çok ders alınabilecek bir şey. Tabi nasıl yazıldığına bağlı biraz da. Başkası da yaparsa onu alkışlar ve desteklerim, seve seve seyrederim” ifadelerini kullandı.

Hülya Avşar: Manukyanı canlandırmak aklımda kaldı

'BERGEN' YORUMU
'Acıların kadını' lakaplı merhum sanatçı Belgin Sarılmışer'in hayat hikayesinin ele alındığı 'Bergen' filmi hakkında da konuşan Avşar,” Ben izlemedim, Zehra izledi çok beğendi” dedi.

Haberin Devamı

Öte yandan filmde sanatçının şarkılarında kendi sesi kullanılmamış, parçaları başrol oyuncusu Farah Zeynep Abdullah seslendirmişti. Bazı sanatçılar tarafından bu durum eleştiri konusu olmuştu.

Bununla ilgili muhabirlerin sorduğu soruya yanıt veren ünlü isim, "Bir başka sesle oyuncunun oynaması bana ters geliyor. Ben oynasaydım kendi sesimle okumak isterdim. Sesim de yoksa oynamayabilirdim” şeklinde konuştu.

"HAYATIM FİLM OLMASIN"
"Kendi hayatınızın film olmasını ister misiniz?" sorusuna Avşar, "Yok. Tabi ki ilgilenenler var. Çok çabuk tüketildiği için. Onu insanlara nasıl vereceğin önemli. Filmin çekilsin, kitabın yazılsın başka bir yol ile bunu insanlara ulaştırmak lazım. Öyle bir yol bulunursa seve seve” diye cevapladı.

Hülya Avşar: Manukyanı canlandırmak aklımda kaldı

Yazarlar