Cadde İlayda Alişan ile Oğulcan Engin aşkı belgelendi!

İlayda Alişan ile Oğulcan Engin aşkı belgelendi!

17.07.2023 - 10:08 | Son Güncellenme:

Ünlü oyuncu Miray Daner (23) ile şarkıcı Seda Sayan ve eski futbolcu Sinan Engin'in oğlu Oğulcan Engin (32), geçtiğimiz aylarda yollarını ayırma kararı almıştı. Ayrılık sebebinin Engin'in, İlayda Alişan ile yakınlaşması olduğu iddia edilmişti. Bu iddiaları yalanlayan Engin ile Alişan, geçtiğimiz akşam bir konserde sarmaş dolaş görüntülendi.

İlayda Alişan ile Oğulcan Engin aşkı belgelendi

Oğulcan Engin ile oyuncu Miray Daner, yaklaşık iki yıllık ilişkilerini noktalama kararı almıştı. Ayrılık sebebinin Engin'in, İlayda Alişan ile yakınlaşması olduğu iddia edilmişti. Geçtiğimiz haftalarda Academy Day’in kapanış partisinde objektiflere yansıyan Miray Daner, merak konusu olan ayrılığa dair açıklama yapmıştı.

Haberin Devamı

'ÜÇÜNCÜ KİŞİ' CEVABI

Genç oyuncu, "İlişkinin bitme sebebi ihanet mi?" sorusuna, "Evet, ilişkimizi sonlandırdık. Ancak üçüncü kişilerle hiçbir alakası yok. Karşılıklı konuşarak böyle olmasının daha doğru olacağını düşündük. Anlaşarak bir ayrılık kararı aldık" cevabını vermişti.

İlayda Alişan ile Oğulcan Engin aşkı belgelendi

"ÇOK İYİ ARKADAŞIZ"

Sessizliğini koruyan Oğulcan Engin ise sonraki günlerde İlayda Alişan ile Akaretler W İstanbul'da birlikte eğlenmişti. Mekan içinde el ele, sarmaş dolaş oldukları konuşulan ikilinin, basın mensuplarının olduğunu öğrenince ayrı ayrı kapılardan çıkmaları dikkat çekmişti.

İlayda Alişan ile Oğulcan Engin aşkı belgelendi

27 yaşındaki güzel, "İlayda Hanım, Oğulcan Engin ile aşk dedikoduları yazıldı. Birinci ağızdan duymak istiyoruz, doğru mu?" sorusuna, "Arkadaşlar biz Oğulcan ile çok iyi iki arkadaşız. Çok yorgunum, çekimden geliyorum. Arkadaşlarımı gördüm, şimdi evime gidiyorum" karşılığını vermiş; Engin ise herhangi bir yorum yapmamıştı.

Haberin Devamı

İlayda Alişan ile Oğulcan Engin aşkı belgelendi

AŞK BELGELENDİ

İlayda Alişan ve Oğulcan Engin aşk iddialarını reddetmelerine rağmen, önceki akşam Çeşme Beach Of Momo’daki Kenan Doğulu konserinde samimi halde kameralara yakalandı.

Çift, konseri izleyenlerin cep telefonu kamerasına takıldı. Doğulu’yu önden izleyen ikilinin sarmaş dolaş olduğu görüldü.