Cadde İlayda Şeker Adıyaman'daki kuzeni için yardım istedi

İlayda Şeker Adıyaman'daki kuzeni için yardım istedi

06.02.2023 - 12:05 | Son Güncellenme:

Kahramanmaraş'ın Pazarcık ilçesinde meydana gelen 7.7 şiddetindeki deprem birçok can kaybına yol açtı. Survivor yarışmacısı İlayda Şeker Adıyaman'daki kuzeninden haber alamadığını söyledi. Tiyatro sanatçısı Orhan Aydın da Hatay'da bulunan kızına ulaşamadığını açıkladı.

İlayda Şeker Adıyamandaki kuzeni için yardım istedi

Kahramanmaraş'ın Pazarcık ilçesinde 7.7 büyüklüğünde deprem meydana geldi. 30 saniye süren deprem; Hatay, Adana, Gaziantep, Malatya, Kilis, Adıyaman, Diyarbakır, Şanlıurfa, Osmaniye, Samsun ve Trabzon’da da hissedildi. Deprem nedeniyle çok sayıda ölü ve yaralı var.

Haberin Devamı

Tiyatrocu Orhan Aydın, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, “Kızıma ve annesine ulaşamıyorum” diye seslendi.

İlayda Şeker Adıyamandaki kuzeni için yardım istedi

Orhan Aydın bir diğer paylaşımda "Çocuğumun anası Elif Torun Öneren’i enkazdan halk çıkarmış..sıra kızımda..(haydi canım benim haydi diren) tek varlığımdır ve çok canım acıyor. Ülkem için ağlıyorum. BİZİ YANLIZCA DAYANIŞMA KURTARIR." bilgisini paylaştı.

"KUZENİMDEN HABER ALAMIYORUM"

Pek çok ilde hissedilen deprem sonrası İlayda Şeker de Adıyaman'daki kuzeninden haber alamayınca yardımı sosyal medyadan istedi.

Şeker paylaşımında "Kuzenim Aykut Bulut Adıyaman Isias oteldeki rehber grubu ile konaklıyordu gruptan veya kuzenimden haber alamıyorum" dedi.

İlayda Şeker Adıyamandaki kuzeni için yardım istedi

"AİLELERİMİZ İÇERİDE SIKIŞTI"

Seren Serengil'in erkek arkadaşı Mustafa Tohma da ağlayarak bir paylaşım yaptı. Hataylı olan Tohma depremin ardından yaptığı paylaşımda ailesi ve yakınları için yardım istedi.

Haberin Devamı

Mustafa Tohma "Acilen Hatay'a yardım ve destek istiyoruz ailelerimiz içeride sıkıştı. Destek istiyoruz lütfen. Ailelerimiz içeride sıkıştı çıkamıyorlar" dedi.

İlayda Şeker Adıyamandaki kuzeni için yardım istedi