Cadde ‘İnci Taneleri’nde kadro genişliyor

‘İnci Taneleri’nde kadro genişliyor

28.03.2024 - 07:00 | Son Güncellenme:

Kanal D’nin reyting rekorları kıran dizisi ‘İnci Taneleri’, kadrosuna dahil ettiği iki güçlü isimle merakı artırdı. Azem’in kızına dair bulduğu ipucu ise projenin yayınlanmasına saatler kala izleyiciyi heyecanlandırdı.

‘İnci Taneleri’nde kadro genişliyor

Kanal D’nin, dokuz haftadır reytinglerde zirveyi bırakmayan dizisi ‘İnci Taneleri’, kadrosunu genişletmeye devam ediyor. Başrollerinde Yılmaz Erdoğan, Hazar Ergüçlü, Selma Ergeç, Kubilay Aka, Rıza Kocaoğlu, Güven Kıraç ve Yasemin Baştan’ın yer aldığı yapım, iki yeni oyuncusuyla izleyici karşısına çıkacak.

Haberin Devamı

'Reyyaz' karakteriyle projeye dahil olan Selim Erdoğan ile 'Cenk’e hayat verecek Bekir Aksoy’un hikâyeyi nasıl etkileyeceği şimdiden merak konusu oldu.

‘İnci Taneleri’nde kadro genişliyor

Bu akşam seyircisiyle buluşacak yapımda; Dilber (Ergüçlü) oğlundan ayrı kalmanın üzüntüsünü tekrar yaşarken, Piraye (Ergeç) öğrendikleri karşısında Azem’le (Erdoğan) arasına mesafe koymaya karar verir.

Kızının adresini resmi kaynaklardan bulmak için sonuna dek çabalayan Azem ise çaresiz kalınca hiç istemediği bir yola başvurur. Bir ipucu yakalayan Azem, öğrendikleriyle başka bir bilinmeze doğru savrulacaktır. BKM imzalı ‘İnci Taneleri’, bu akşam saat 20.00’da Kanal D’de!