Cadde İrem Derici: 'İnci Taneleri’ne konuk olmak istiyorum!

İrem Derici: 'İnci Taneleri’ne konuk olmak istiyorum!

30.01.2024 - 07:56 | Son Güncellenme:

Kanal D'nin yeni dizisi 'İnci Taneleri' geçtiğimiz hafta perşembe akşamı ilk bölümüyle ekranlara geldi. İzleyiciyi ekran başına kilitleyen dizi, reytinglerde zirveye yerleşti. Önceki gün Bayrampaşa Ora Arena'da düzenlenen Martı Festivali'nde sahne alan ünlü şarkıcı İrem Derici, 'İnci Taneleri'ne ve dizide Yılmaz Erdoğan ile başrolü paylaşan Hazar Ergüçlü'ye övgüler yağdırdı.

Haftalardır konuşulan, tanıtımları ile sosyal medyada paylaşım rekorları kıran Yılmaz Erdoğan’ın hem yazıp hem de başrolünde oynadığı 'İnci Taneleri’nin birinci bölümü, 25 Ocak Perşembe akşamı yayınlandı.

Haberin Devamı

Fragmanlarıyla olay yaratan ve günlerce konuşulan proje, hem reytinglere hem de sosyal medyaya damga vurdu. İlk bölümüyle rekor açılış yapan 'İnci Taneleri', Total’de yüzde 8.84 reyting ve 21.02 izlenme payı, AB’de yüzde 9.59 reyting ve 25.39 izlenme payı, ABC1’de ise 10.74 reyting ve 25.41 izlenme payı alarak, tüm kategorilerde zirveye çıktı.

'Yılmaz Erdoğan’dan İnci Taneleri', yeni bölümleri ile her perşembe akşamı Kanal D’de yayınlanacak.

İrem Derici: İnci Taneleri’ne konuk olmak istiyorum

"İKİ GÜN YAMULDUM"

36 yaşındaki ünlü şarkıcı İrem Derici de ‘İnci Taneleri’ dizisini beğenerek izlediğini söyledi. Önceki gün Bayrampaşa Ora Arena'da düzenlenen Martı Festivali'nde sahne alan popçu, 9 Şubat'ta çıkacak 'Delil' parçasını ilk kez seslendirerek hayranlarına sürpriz yaptı. 'Delil' parçasını anlatan şarkıcı, "40 yaşıma üç sene kalmış klipte mahvoldum. Oturduğun yerden çek işte klibi... Sular içindeydim. İki gün yamuldum" açıklamasını yaptı.

Haberin Devamı

İrem Derici: İnci Taneleri’ne konuk olmak istiyorum

Şıklığıyla dikkat çeken İrem Derici, "Selülitlerimiz belli olmasın diye varis çorabımızı giydik. Bunlar sıkı tutuyor. Bazıları 2-3 tane giyiyor. İsim vermeyeceğim. Şaka bir yana bu dönem daha çok özeniyorum" dedi.

İrem Derici: İnci Taneleri’ne konuk olmak istiyorum

"GÜZEL GÜZEL YAŞIYORUZ"

Sevgilisi Gökhan Fırat'la tatile çıkan şarkıcı, "İki gün kaçtık. Onun vizesi Fransa'dan çıktı. Başka yerlere gitmeden giriş yaptı. Önümüzdeki günlerde bol bol yurt dışı olacak. Ama işle bağlıyoruz. Mesela Viyana konseri var, üç gün uzatıyoruz. Gitmişken kalmak lazım malum biletler artık yakıyor" diye konuştu. Derici, "Gökhan Fırat'a olan aşkınızı nasıl tanımlarsınız?" sorusuna ise "Güzel güzel yaşıyoruz. Seviyorum" yanıtını verdi.

İrem Derici: İnci Taneleri’ne konuk olmak istiyorum

"HAZAR'IN DANSI MUHTEŞEM"

'İnci Taneleri' dizisi nedeniyle pavyon dansının gündem olması hakkında konuşan ünlü isim, şu ifadeleri kullandı:

İki sene önce 'Alev Alev' şarkısına pavyonda klip çektim diye yerden yere vuruldum. Şimdi herkes pavyoncu oldu. Zam geldi o açıdan mutlu değilim. Ankara ve İzmir'e gidince pavyona gidiyorum. Seviyorum pavyon eğlencesini... Yılmaz Erdoğan'a çok teşekkür ediyorum. Hazar Ergüçlü'nün dansı muhteşem. Acayip bir kadın. Sakin durduğuna bakmayın o da delidir. İlk bölümü yemek eşliğinde izledim. Konuk oyuncu olarak yer almak istiyorum.

İrem Derici: İnci Taneleri’ne konuk olmak istiyorum

'İnci Taneleri' dizisindeki 'Gemileri Yakarım' eserinin popüler olmasına Derici, "Herkes söyleyince repertuvarıma almak istemedim" dedi.

İrem Derici: İnci Taneleri’ne konuk olmak istiyorum

"PAVYON HAYALİM VARDI AMA KALDI"

Şarkıcı, konserlerinde açılan "İrem bizi pavyona götür" pankartları için; "5 bin kişiyi götüremem. Bütün birikimim gider. Biz 'Rastgele' şarkısında dört kişiydik. Pavyon olunca, Mustafa Ceceli sıvıştı hemen. Benim diğer 'Rastgele' grubundan Kurtuluş Kuş ve Burak Bulut'la 'Rastgele Pavyon' hayalim vardı ama kaldı. Millet ev ve yalı hayali kurar, biz pavyon açmak! Çok iyi" diyerek, espri yaptı.