Bu bir film ismi değil sadece. Deniz Seki’yle nişanlısı Faruk Salman’ın hikayesini dinledikten sonra karar verdim, aşk gerçekten tesadüfleri seviyor

Hani “Film gibi aşk hikayesi” deriz ya bazen, işte tam da öyle bir şey Deniz Seki’ninki. Sen hem bu kadar aşk kadını ol hem de aşktan yana da bu kadar şanssız ol...
Yazının başlığını boşuna atmadım, aşk gerçekten tesadüfleri seviyor. Filmi izleyenler bilir, hayatları farklı zamanlarda pek çok kez kesişen Özgür (Mehmet Günsür) ve Deniz (Belçim Bilgin) yıllar sonra yeniden karşılaşıp büyük bir aşk yaşıyorlar...
Çok ağlattı o film bizi ama bir yandan da umut verdi; kaderin ne yapacak edecek, o’ysa eğer alınyazın, mutlaka karşına getirecek. Tıpkı Deniz Seki ve Faruk Salman gibi.

Haberin Devamı

Nereden nereye...
O zaman 16 yaşında filanlar. Dönemin en popüler tatil beldesi Kumburgaz’da ilk aşklarını yaşıyorlar. Sonrası malum, yaz bitiyor, evli evine, köylü köyüne dönüyor, bir ömür sürecek sandıkları o duyguların yerinde yeller esiyor...
Aradan yıllar geçiyor. Ama öyle böyle değil, tam 27 yıl... Herkes kendi hayatını yaşamış, alacağını almış vereceğini vermiş, başlarından birer evlilik geçmiş, ne yazlığı, ne ilk aşkı, ne de o yılları akıllarına getirmişler.
Deniz Seki bir gün yazlıktan bir arkadaşıyla karşılaşıyor. Facebook’ta yıllar sonra birbirini bulan ilkokul arkadaşlarının o tuhaf sevinciyle (!) kucaklaşıyor, “En kısa sürede buluşalım” diyorlar. Lafta kalmıyor, gerçekten buluşma organize ediliyor. Herkes ulaşabildiğine haber veriyor. Ve o buluşmaya Faruk da geliyor. Eski günler konuşuluyor biraz, biraz da gelecekten bahsediliyor. Sonra gruptan ayrı baş başa görüşmeler başlıyor ve ikili 27 yıl sonra yeniden sevgili oluyor. Hem birbirini geçmişten tanıyor olmanın rahatlığıyla hem de yeniden keşfetmenin heyecanıyla üç ay flört ediyorlar. Sonrasını biliyorsunuz zaten. Yılbaşı gecesi Kıbrıs’ta evlenme teklif etti Salman, Seki’ye.
Diyeceğim o ki, yaza kalmaz evlenir, sonra da anne olur Seki. Zaten kendisi de söylüyor, “Bundan sonra aile olacağım bir ilişki istiyorum” diye.
Ne demiştik yazının başında, kaderin ne yapacak edecek, o’ysa eğer alınyazın, mutlaka karşına getirecek... Umutsuzluğa kapılmak yok, ‘ikinci baharı yaşıyor da olsa ömrün’.

Haberin Devamı

AŞK TESADÜFLERi SEVER
Orman evi, yakında steak house olarak hizmet verecek.

YENi BiR PARKORMAN GELiYOR

Parkorman açıldığı yıllarda ne büyük sükse yapmıştı. Ne gösteriler, festivaller, konserler, şovlar.... İçinde restoranıyla havuzuyla, buz pistiyle İstanbul’un en ayrıcalıklı mekânıydı. Kır düğünlerinde yer bulabilmek için millet birbiriyle yarışırdı. 2000’in sonlarına doğru el değiştirdi, sonra da sesi soluğu kesildi. Geçen yaz 1-2 festival düzenlendi ama olmadı, eski tadını bulamadı.
Maslak Mehmet Akif Ormanı içinde Life Group Entertainment tarafından inşa edilen Lifepark, Parkorman günlerini aratmayacak gibi. İçine şehrin en büyük konser alanı yapıldı. Scorpions, Pitbull, Enrique Iglesias, Nathalie Cole gibi isimleri Türkiye’ye getiren ve Life Grup’un bir parçası olan Unilife da yaz konserlerini artık Küçükçiftlik Park yerine burada düzenleyecek. Konser programını mart ayında duyuracak Lifepark’ın içinde sadece konser alanı yok. Alanda, davetler için Qubbe Bahçe adlı bir bölüm ve bir ‘steak house’ da var.

Haberin Devamı