Elalem sevgilisini yere göğe koyamıyor... Baksanıza, manikür yaptırırken sevgilisinin tırnağı acısa, Serdar Ortaç’ın canı yanıyor

Serdar Ortaç, ‘Hafta Sonu’ dergisine verdiği röportajda son sevgilisi Chloe Loughan’a olan sevgisini öyle bir tarif etti ki, gel de kıskanma; hasedinden çatlama! “Chloe benim için kırılgan bir çiçek gibi. Mesela manikür yaparken tırnağı mı acıdı? Benim canım acıyor. Beraber film seyrederken üşüdü mü? Ben titriyorum” diyor Ortaç. Vay vay vay aşka bak! Korkuyorum bir aşama sonrası, “Sevgilim acıksa ben yiyorum” olacak...
Hani, ‘tırnağına taş değse benim canım yanar’ı bilirdim de ‘manikürde acıyan tırnak’ kısmı bana bile fazla geldi, biraz da gerdi. Ben sevgilime, üşüyorum desem, titremek yerine, “Git üzerine kalın bir şey giy, onu da ben mi söyleyeceğim!” der, hatta hazır içeri gitmişken bir hırka da kendisine ister! Serdar Ortaç’ın içinden son aylarda bir Murat Boz çıktı. Murat Boz’un Eliz’e olan aşkını artık herkes biliyor. Bunların atası da Demet Şener-İbrahim Kutluay ve Ebru Şallı-Harun Tan çiftleri... Hah! Biz de ‘kadınız’ diye gezelim ortalıkta... Demet Akbağ’ın tabiriyle, “Köpekler yesin bizi!”

Haberin Devamı

SEZEN ‘AĞLA SEVDAM’ DiYECEK, KENAN’LA BEREN EVLENECEK

Magazin dünyası bu aralar pek tatsız tuzsuz. Ben de neler oluyor bir bakayım dedim; magazinin tam kalbinden, kulislerden son dedikoduları derledim...
* Aysel Gürel anısına onun şarkılarından hazırlanan ve bu hafta satışa çıkacak olan ‘Ayselim’ albümünde Sezen Aksu’nun hangi şarkıyı seslendireceği gizli tutuldu. O zaman açıklayalım: Aksu, daha önce hem ‘Ağır Roman’ hem de ‘Duvara Karşı’ filmlerinde Yusuf Taşkın’dan dinlediğimiz ‘Ağla Sevdam’ı söyledi.
* Tarkan da aynı albümde ‘Firuze’yi söyledi. Ama son ana kadar Tarkan’ın albümde olup olmayacağı belli değildi. Sebebi, şarkının düzenlemesini yapacak Ozan Çolakoğlu’nun albümün prodüktörü, Murat Yıldırım’la çalışmak istememesiydi. Geçmişte Yıldırım’ın kendisiyle ilgili söylediklerinden rahatsız olan Çolakoğlu, Gülşen’in albümünü bahane etti, “Yapamam” dedi. Tarkan zar zor ikna edildi, ‘Firuze’yi Mustafa Ceceli düzenledi, Tarkan da seslendirdi.
* Hande Yener’le Sinan Akçıl yollarını ayırdı. Şu koşullarda bu ikiliyi bir daha birlikte göremeyeceğiz.
* Geçen hafta alışveriş sırasında objektiflere yakalanan Beren Saat’in parmağındaki yüzüğü herkes merak etti. Doğrudur; Kenan Doğulu’nun hediyesi. İkili bu yıl içinde evlenmeyi planlıyor.
* Ayşe Özyılmazel bir süredir Berk Suyabatmaz’la birlikte. Arkadaşlıktan aşka dönüşen bu ilişkide ikilinin en büyük eğlencesi, yakın arkadaşlarına evde yemek daveti vermek.

Pilotu yollayacak
* Evinin yemek odası için çok ünlü bir mağazadan alışveriş yapan Ebru Gündeş, siparişlerinin istediği sürede yurt dışından gelemeyeceğini öğrenince, “Siz adresi verin, bizim pilot alıp getirir” sözleriyle bu haftanın magazin kulislerinde en çok konuşulan ismi oldu.
* İbrahim Tatlıses’in daha hasta yatağındayken şarkılarını seçtiği albümünün bir türlü çıkamama sebebi, sanatçının sesinin hâlâ eski performansına kavuşamamış olması. Yalnız, doktorları bile şaşırtan durum şu ki, tizlerde hiç sorun yok, sanatçı peslerde zorlanıyor.

Haberin Devamı