Cadde İrem Derici uçaktan paylaştı, Sefo'dan yorum gecikmedi!

İrem Derici uçaktan paylaştı, Sefo'dan yorum gecikmedi!

29.04.2023 - 08:53 | Son Güncellenme:

Yaklaşık olarak dört aydır eski 'Surivor' yarışmacısı ve milli sporcu Atakan Işıktutan ile aşk yaşayan şarkıcı İrem Derici, geçtiğimiz gün uçak tuvaletinin aynasından çektiği bir kareyi takipçilerinin beğenisine sundu. Rapçi Sefo, Derici'nin paylaşımına kayıtsız kalamayarak, meslektaşının gönderisine eğlenceli bir yorum yaptı.

İrem Derici uçaktan paylaştı, Sefodan yorum gecikmedi

Son dönemde kendisinden 6 yaş küçük eski Survivor yarışmacısı Atakan Işıktutan ile yaşadığı aşkla gündeme gelen İrem Derici, (36) geçtiğimiz haftalarda sevgilisiyle birlikte İbrahim Büyükak, Oğuzhan Koç ve Gizem Karaca’yı buluşturan ‘Özür Dilerim’ filminin özel gösterimine katılmıştı.

Haberin Devamı

"ÇEŞME'YE DOĞUM GÜNÜMÜ KUTLAMAYA GİTTİK"

Basın mensuplarıyla bir araya gelen Derici, “Koştur koştur geldik. Ben pek galalara katılmam, konu İbo ve Oğuzhan olunca geldim. Çeşme’ye doğum günümü kutlamaya gittik. Güzel geçti. Çeşme’yi boş görmezdik kolay kolay, bu yüzden o zaman gittik” diye konuşmuştu.

İrem Derici uçaktan paylaştı, Sefodan yorum gecikmedi

"KÖTÜYE TAKILIRSAM EVİN YOLUNU BULAMAM"

Sevgilisi Atakan Işıktutan’ın kendisine sert bir şekilde spor yaptırdığını söyleyen ünlü isim, şu ifadeleri kullanmıştı:

Bir aydır tayttan başka bir şey giyinmiyorum, sağ olsun deli gibi spor yaptırıyor bana. İlişkimiz gayet güzel gidiyor, kötüye takılırsam evin yolunu bulamam çünkü. Bu yüzden aşkımı haykırmak hoşuma gidiyor.

İrem Derici uçaktan paylaştı, Sefodan yorum gecikmedi

"SALDIM ÇAYIRA MODUNDAYIM"

Ünlü isim, son olarak 8.6 milyon takipçisi bulunan Instagram hesabından yaptığı bir paylaşımla gündeme geldi. Uçak tuvaletinin aynasından çektiği bir fotoğrafı yayınlayan şarkıcı, gönderisine; "Feci bi’ saldım çayıra modundayım. Düşün ki uçak helasında çektiğim fotoğrafı post attım. Amaaaan..." mesajını yazdı.

Haberin Devamı

İrem Derici uçaktan paylaştı, Sefodan yorum gecikmedi

Derici'nin kısa sürede 45 binden fazla beğeni alan bu karesine, meslektaşı Sefo'dan yorum gecikmedi. Arkadaşına esprili bir mesaj yazan rapçi, "WC ışığı yeşil olsa da inmeden çişimi yapsam diye beklerken tuvaletteki kişi..." yorumuyla gündem oldu.