Cadde İrem Kanan kimdir? İrem Kanan eşi kim, boyu ve yaşı kaç?

İrem Kanan kimdir? İrem Kanan eşi kim, boyu ve yaşı kaç?

14.03.2021 - 23:48 | Son Güncellenme:

Survivor yarışmasında Acun Ilıcalı ile birlikte yer aldığı karşılaşmalarla adını duyuran İrem Kanan kim merak ediliyor. Tam adı Ahmet İrem Kanan olan popüler isim, Acun Medya'da görev alıyor. Peki, İrem Kanan'ın eşi kim, adı nedir?

İrem Kanan kimdir İrem Kanan eşi kim, boyu ve yaşı kaç

İrem Kanan, Acun Ilıcalı'nın arkadaşı olduğu biliniyor. Survivor'da yarışmacılarla sık sık farklı oyunlar oynayan Ilıcalı'nın yanında takım arkadaşı olarak yer alıyor. Yarışmanın takipçileri, 'İrem Kanan kimdir, kaç yaşında, nereli?' gibi soruları da aratmaya başladı. İşte, İrem Kanan biyografisi...

Haberin Devamı

İREM KANAN KİMDİR?

Tam ismi Ahmet İrem Kanan'dır ve eski bir Televole muhabiridir. İrem Kanan, aslen Tekirdağ Şarköylü ancak uzun yıllardır İstanbul’da yaşamını sürdürüyor. İrem Kanan, Acun Medya Prodüksiyon ve Reklam Hizmetleri Anonim Şirketi'nin yönetim kurulu üyesinden birisidir.

İREM KANAN'IN EŞİ SİNEM ÖZTUFAN KİMDİR?

Öztufan, 22 Nisan 1980 tarihinde dünyaya geldi.1999 yılında TV sektörüne oyuncu olarak atıldı ve halen oyunculuk kariyerine devam etmektedir. 2006 yılında İrem Kanan ile evlendi. 2008 yılında Sarp ismini verdiği oğlunu dünyaya getirmiştir. Onun sonrasında Kaya ismiyle bir oğlu daha olarak ikinci kez anne olmuştur. Öztufan 1,79 boyundadır.

Dizileri

2013 - Osmanlı'da Derin Devlet : Dilruba
2009 - Unutulmaz : Melda Güler
2007 - Leylan : Leylan
2006 - Karagümrük Yanıyor : Aslı
2004 - Büyük Yalan : Reyhan Vardarlı
2003 - Alacakaranlık : Melike
2000 - Hanım Ağa
1997 - Böyle mi Olacaktı : Esra Akman