Cadde Irmak Ünal'dan kas şov!

Irmak Ünal'dan kas şov!

08.01.2024 - 09:03 | Son Güncellenme:

Cihan Ünal'ın Sabiş Kuzuoğlu'ndan olan kızı Irmak Ünal, çocukları Vadi ve Kayla ile birlikte 2021'de Bali'ye taşınmıştı. Oyunculuğu bırakıp kariyerine yoga eğitmeni olarak devam etme kararı alan Ünal, karın kaslarını gösterdiği bir paylaşımıyla sosyal medyada gündem oldu.

Irmak Ünaldan kas şov

Usta sanatçı Cihan Ünal'ın; eski eşi Sabiş Kuzuoğlu'yla (1970–1978) evliliğinden dünyaya gelen kızı Irmak Ünal, 2010 yılında nikah masasına oturduğu Emre Karabacak ile evliliğini 2017 yılında sonlandırmıştı.

Haberin Devamı

2021'DE BALİ'YE TAŞINDI

Son olarak 2017 yılında 'Dolunay' dizisiyle kamera karşısına geçen Ünal, daha sonra kariyerine yoga eğitmeni olarak devam etme kararı almıştı. Ünal, çocukları Vadi ve Kayla ile birlikte 2021'de Bali'ye taşınmıştı.

Irmak Ünaldan kas şov

"ANI YAŞIYORUM"

Ünlü oyuncu, "Tek amacım Kayla ve Vadi'nin daha iyi bir eğitim alması. Tabii ben de çeşitli kurslara gideceğim. Türkiye'ye kaç yıl sonra döneriz bilmiyorum. Plan yapmıyorum, anı yaşıyorum" açıklamasını yapmıştı.

KARIN KASLARINI SERGİLEDİ

46 yaşındaki Irmak Ünal, son olarak 166 bin takipçisi bulunan Instagram hesabından yaptığı bir paylaşımla adından söz ettirdi.

Irmak Ünaldan kas şov

Uzun süredir ikamet ettiği Bali'de bikiniyle aynadan çektiği bir karesini "Kendi motivasyonun ol" mesajıyla yayınlayan Ünal'a, beğeni yağdı. Ünlü ismin karın kasları ise dikkatlerden kaçmadı.