Cadde İşte ‘o ev’ işte ‘alem’

İşte ‘o ev’ işte ‘alem’

30.08.2002 - 00:00 | Son Güncellenme:

İşte ‘o ev’ işte ‘alem’

İşte ‘o ev’ işte ‘alem’



İşte ‘o ev’ işte ‘alem’


Herşey, Fenerbahçe’nin Şampiyonlar Ligi’ne veda ettiği Feyenoord maçından sonra başladı... FB’nin Şükrü Saraçoğlu Stadyumu’nda Feyenoord’a 2 - 0 yenilmesinden sonra mikrofon uzatılan Show TV Genel Müdür Yardımcısı Şansal Büyüka, ortaya ilginç bir iddia attı ve Revivo başta, bazı yıldız futbolcuların biri Moda’da, diğeri de Ataşehir’de iki evde sabaha kadar alem yaptıkları için formsuz olduklarını iddia etti.
‘Alem’den ‘aile’ çıktı
Milliyet, FB’li Revivo, Serhat, Johnson ve Mustafa Doğan’ın Kadıköy Moda’daki Şair Latif Sokak’ta haftanın 3 - 4 günü gittiği ‘alem evi!’ni buldu. Ama ‘alem’ evi denilen ev, mutlu ve sıcacık bir ‘yuva’ çıktı. Medyada, "Moda’da alem yapılan ev" diye konu edilen dairenin kendilerine ait olduğunu söyleyen sunucu Esra Harmanda ile gazeteci eşi Önder Çorlu, "Adı geçen futbolcuların hepsi aile dostumuz. İçlerinde bekar bir Serhat var. O da oğlumuza adını verecek kadar samimi arkadaşımız. Diğer futbolcular da bize eşi ve çocuklarıyla gelir. Normal bir Türk ailesi misafirlerini nasıl karşılarsa, biz de onu yapıyoruz. Çayla, kahveyle alem mi olur" dedi.
İsrailli futbolcu Haim Revivo’nun İstanbul’da görüştüğü iki aileden biri olduklarını söyleyen Önder Çorlu, "2.5 aylık bir oğlumuz var; Erbil Serhat. Revivo’nun eşi Sagit onu, kendi çocukları Bar ve Mey kadar seviyor" dedi. Sagit Revivo’nun oğullurı için ‘Ben onun cici annesiyim’ diyecek kadar yakın olduğunu da belirten Çorlu, "Sagit, Revivo deplesmana gittiği zaman ya İsrailli arkadaşlarına gidiyor ya da çocuklarıyla bize geliyor. Çünkü Türkçe’yi iyi konuşmak ve Türk yemeklerini öğrenmek istiyor" dedi.
Pikniğe ‘alem’ dediler
Bir süre önce Serhat, Johnson, Mustafa Doğan, onun eşi Meryem, kızı, kızının bakıcısı ve eşi Esra’yla Polonezköy’e pikniğe gittiklerini, bu olayın aynı gün önce internet sitelerinde, bir gün sonra da alıntı yapan televizyon ve gazetelere, "Johson, Mustafa Doğan ve Serhat, üç sarışın kızla alem yaptı" diye yansıdığını anlatan Çorlu, sözlerini şöyle sürdürdü: "Bu civarda oturan herkes, FB’lilerin bize ne zaman gelip, gittiğini görüyor. Çocuk sevmek, sohbet edip, çay - kahve içmek ‘alem’se, hep birlikte alemin kralını yapıyoruz. Revivo, Serhat, Mustafa Doğan, Oktay ve Serhat’ın Moda’da gittiği başka ev bilmiyoruz. Şayet varsa, bu iddiayı ortaya atanlar buyursun bunu da ortaya çıkarsın ki, biz de ‘alem evi’ olmaktan kurtulalım.

Gazeteci Önder Çorlu ve eşi sunucu Esra Harmanda, FB’li yıldızların en yakın dostları. Hatta öyle ki, Revivo’nun güzel eşi Sagit, 2.5 aylık oğullarına ‘Ben onun cici annesiyim’ diyor. FB’nin genç yıldızı Serhat da, Çorlu ve Harmanda’nın oğullarına adını verecek kadar çifte yakın. Bu nedenle FB’li yıldızlar Revivo, Johnson, Serhat ve Mustafa Doğan ile ve çocuklarını sık sık ağırlayan çift, çaylı, pastalı, ev yemekli davetlerin ‘alem’ olarak nitelenmesine şaşırıp kalmış.
Önder Çorlu, ‘alem’ adresi olarak gösterilen Ataşehir’de FB’li futbolculardan bir Yusuf’un oturduğunu, Oktay ile Johnson’un Ataşehir’in karşısındaki bir sitede aileleriyle kaldığını vurgulayor ve "Revivo bir süredir Dragos’taki evini Nakkaştepe’ye taşımakla uğraşıyor ve bu yüzden çoğu zaman koltukların üstünde uyuyor" diyor.