Cadde İzleyici Kanal D ve CNN TÜRK dedi!

İzleyici Kanal D ve CNN TÜRK dedi!

03.08.2023 - 07:00 | Son Güncellenme:

‘Türkiye’nin Kanalı’ sloganıyla 30 yıldır her yaştan izleyiciyi kucaklayan, Türk televizyon tarihinde öncü kanal olan Kanal D, iddialı dizileri, ilgiyle izlenen programları ve gişe rekortmeni yerli ve yabancı filmleriyle başarılı bir yaz sezonu geçiriyor.

İzleyici Kanal D ve CNN TÜRK dedi

Kanal D, Kantar Medya’nın verilerine göre temmuz ayında Total, AB ve 20+ABC1 gruplarında, tüm günde en fazla izleyiciye erişen televizyon kanalı oldu. Bu başarının yanı sıra ‘Off Prime Time’ zaman diliminde de üç ana grupta en çok tercih edilen kanal oldu.

Haberin Devamı

İzleyici Kanal D ve CNN TÜRK dedi

‘İlk bilen siz olun’ sloganıyla son dakika gelişmelerini, en doğru analizleri ve tespitleri izleyiciye aktaran CNN TÜRK de, temmuzun galibi oldu. Çok sesli ve objektif yayın anlayışıyla her daim seyircinin tercihi olan CNN TÜRK, AB ve ABC1 izleyici gruplarında Prime Time 18.00-01.00 ve Prime Time 20.00-23.00 kuşaklarında en çok izlenen haber kanalı olarak zirvede yer aldı.

İzleyici Kanal D ve CNN TÜRK dedi

Dünyaya ‘Yargı’ dağıtıyor

Kaan Urgancıoğlu ve Pınar Deniz’in başrolünü paylaştığı ‘Yargı’, dünyanın birçok ülkesinde  izleyiciyle buluşmaya devam ediyor.

İzleyici Kanal D ve CNN TÜRK dedi

Pazar akşamları Kanal D’de ekrana gelen proje, temmuz ayında HBO Max’te en çok izlenen dizilerden biri oldu. Sema Ergenekon’un kaleme aldığı, Ali Bilgin’in yönetmenliğini üstlendiği yapım, üçüncü sezonuyla seyirciyle buluşacak.