Cadde Jack Wagner'ın 27 yaşındaki oğlunun cansız bedenine ulaşıldı

Jack Wagner'ın 27 yaşındaki oğlunun cansız bedenine ulaşıldı

08.06.2022 - 17:56 | Son Güncellenme:

ABC'de yayınlanan 'General Hospital' dizisinin oyuncularından 62 yaşındaki Jack Wagner ile 59 yaşındaki Kristina Wagner'ın oğulları Harison Wagner, California'da bir otoparkta ölü olarak bulundu.

Jack Wagnerın 27 yaşındaki oğlunun cansız bedenine ulaşıldı

'General Hospital'ın yıldızı Jack Wagner ile Kristina Wagner'ın 27 yaşındaki oğlu Harrison, California'da bir otoparkta ölü bulundu. Los Angeles County Adli Tıp Departmanı Sözcüsü tarafından Harrison Wagner'in yerel saatle 05:14'te öldüğü açıklandı ve ölüm nedeninin şu anda araştırıldığı söylendi.

Haberin Devamı

Page Six'in haberine göre; Harrison Wagner geçmişte bağımlılıkla mücadele etmişti, ancak bunun ölümünde bir rol oynayıp oynamadığı belli değil.

Jack Wagnerın 27 yaşındaki oğlunun cansız bedenine ulaşıldı

"OĞLUMUN GÜVENLİĞİNDEN ENDİŞELENİYORUM"

Harrison Wagner, Temmuz 2016'da yaklaşık bir hafta boyunca ortadan kaybolduğunda; Jack Wagner bir tweet atarak, "Küçük oğlumun güvenliğinden endişeleniyorum. Tıpkı benim de gençliğimde yaptığım gibi uyuşturucu ve alkolle mücadele ediyor" diye yazdı.

Ertesi gün oyuncu, takipçilerine oğlundan haber aldığını bildirdi:

Harrison benimle iletişime geçti. Sevginiz ve dualarınız için teşekkürler.

"KENDİN VE DÜŞÜNCELERİNLE BAŞ BAŞA KALDIN"

Instagram sayfasına göre Harrison, yürüyüş yapmayı, köpeklerini ve spor salonuna gitmeyi seven 'çılgın' bir çocuktu. Wagner'ın 22 Mayıs tarihli son gönderisi, dışarıda bir bankta oturmuş müzik dinlerken uzaklara bakarken çekilmiş bir fotoğraftı ve bu paylaşımına "Odaklan. Kendin ve düşüncelerinle baş başa kaldın" notunu yazmıştı.

Haberin Devamı

Jack Wagnerın 27 yaşındaki oğlunun cansız bedenine ulaşıldı

İKİ ÇOCUĞU DAHA VAR

Ünlü isimin rol aldığı 'General Hospital'ın setinde tanışarak 1993 yılında evlendiği ve 2006 yılında boşandığı Kristina Wagner'dan Peter isimli bir oğlu daha bulunuyor. Jack Wagner ise başka bir ilişkisinden Kerry Wagner adında bir kız çocuk sahibi de olmuştu.

JACK WAGNER KİMDİR?

Wagner, genelde ABD yapımı birçok pembe dizide rol alarak tanındı. Türkiye'de TRT ve bazı özel kanalarda yayınlanan 'Hastane' isimli, orijinal adı 'General Hospital' olan dizide uzun süre rol aldı.

Bunun yanında yine 'Melrose Place', 'The Bold and the Beautiful' ve 'Santa Barbara' dizileriyle de ekranlarda boy gösterdi.

Ünlü isim, 'General Hospital' ve 'The Bold and the Beautiful 'daki oyunculuğu ile 2 defa Emmy Ödülü kazandı.