Cadde Jamie Spears'ın avukatı konuştu: Britney vasiliği istediği zaman sonlandırabilir

Jamie Spears'ın avukatı konuştu: Britney vasiliği istediği zaman sonlandırabilir

13.03.2021 - 14:03 | Son Güncellenme:

Dünyaca ünlü şarkıcı Britney Spears'ın babası Jamie'nin avukatı, sessizliğini bozdu. Avukat, şarkıcının kendisine 13 yıldır uygulanan vasiliği bu süre zarfında istediği zaman sona erdirebileceğini ama bunu yapmadığını öne sürdü.

Jamie Spearsın avukatı konuştu: Britney vasiliği istediği zaman sonlandırabilir

Bir dönem müzik dünyasını kasıp kavuran Britney Spears'ın uzun yıllardır maddi ve kişisel yaşamının kontrolünü elinde bulunduran babası Jamie Spears'ın vasilik durumu yeniden tartışılıyor.

Haberin Devamı

Mahkemenin, ünlü şarkıcının bazı mülklerinde babasının haklarını kaldırması sonrası, avukat Vivian L. Thoreen sessizliğini bozdu. People'a konuşan Jamie Spears'ın avukatı, Spears'ın istediği zaman mevcut sistemi sona erdirebileceğini söyledi.

Jamie Spearsın avukatı konuştu: Britney vasiliği istediği zaman sonlandırabilir

Thoreen, Jamie'nin Britney'nin vasilerinden biri olarak görevlerini özenle ve profesyonelce yerine getirdiğini ve kızına duyduğu sevgiyle onu korumaya kendini adamışlığının mahkemede açıkça görüldüğünü iddia etti.

Avukat “Britney vasiliği sonlandırmak istediğinde avukatından bunu yapması için dilekçe vermesini isteyebilir. Buna hakkı her zaman vardı ama 13 yıldır hiç kullanmadı" dedi.

Britney, babasının vasilikten çıkarılmasını istese de hukuki düzenlemenin bundan sonra nasıl ilerleyeceği belli değil.

Haberin Devamı

Şarkıcının avukatları daha önce vasiliğin gönüllü olduğunu ve Britney'in yasal vasiliğin sürmesini ve bunun karşılığında varlıklarını kimin denetleyeceğini seçmek istediğini söylemişti.

Jamie Spears ise bu ay "Britney'in bir vasiye ihtiyacı olmadığını görmekten başka bir şey istemediğini" söylemişti.

ESKİ DEFTERLER AÇILDI

1998 ile 2002 yılları arasında meslektaşı Britney Spears ile aşk yaşayan Timberlake, geçtiğimiz günlerde yıllar sonra eski sevgilisinden özür dilemişti.

Justin Timberlake, Spears'ın hayatını konu alan 'Framing Britney Spears' adlı belgeselin ardından, "Mesajları, yorumları ve birçok şeyi gördüm. Açıklama yapmak istedim. Sergilediğim davranışların sorunlara yol açtığı dönem için pişmanım. Doğru olan şeyi yaparak konuşmadığım için üzgünüm. O anlarda yetersiz kaldığımın ve pek çok insanın bundan faydalandığının farkındayım. Britney Spears ve Janet Jackson'dan özellikle özür diliyorum. Her ikisi de değer verdiğim ve saygı duyduğum kadınlar. Çuvalladığımı biliyorum" açıklamasını yapmıştı.

Spears, 1998 ile 2002 yılları arasında meslektaşı Justin Timberlake ile aşk yaşamıştı. İkili, o dönem birliktelikleriyle sık sık gündem oluyordu. Ancak, 2002 yılında Britney'in, Justin’i koreograf Wade Robson ile aldattığı öne sürülmüştü.

Ayrılık haberleri sonrası Justin Timberlake’in, 'Cry Me a River' şarkısıyla Britney Spears'a göndermede bulunduğu iddia edilmişti.

Jamie Spearsın avukatı konuştu: Britney vasiliği istediği zaman sonlandırabilir