Cadde Jane Birkin'in son gününde yalnız kalmak istediği ortaya çıktı!

Jane Birkin'in son gününde yalnız kalmak istediği ortaya çıktı!

20.07.2023 - 08:29 | Son Güncellenme:

Dünyaca ünlü İngiliz sanatçı Jane Birkin'in (76) pazar günü yaşamını yitirmesi hayranlarını yasa boğmuştu. Fransız medyası da Birkin'in son saatlerinin detaylarını paylaştı. Birkin'in son günüyle ilgili gelen açıklama yürek burktu.

Jane Birkinin son gününde yalnız kalmak istediği ortaya çıktı

Dünyaca ünlü şarkıcı ve oyuncu Jane Birkin, geçtiğimiz pazar günü 76 yaşında hayata gözlerini yumdu. Birkin’in cansız bedeninin, Paris’teki evinde bakıcısı tarafından bulunduğu belirtildi.

Haberin Devamı

HAYRANLARINI YASA BOĞDU

2002’de lösemi olan Jane Birkin’in Eylül 2021’de de felç geçirdiği ancak iyileştiği biliniyordu. Bir süredir devam eden sağlık sorunları yüzünden mayıs ayında vermeyi planladığı konserleri iptal eden Jane Birkin’in ölümü, dünyanın dört bir yanındaki hayranlarını yasa boğdu.

Jane Birkinin son gününde yalnız kalmak istediği ortaya çıktı

YALNIZ BAŞINA OLMA KARARI ALDI

Fransız basınına göre; kanserle mücadele eden ve iki yıldır yardımcılarıyla yaşayan Birkin'in normal yaşantısına dönmek istediği için geceyi yalnız başına geçirme kararı aldığı öğrenildi. Ünlü oyuncunun, iki yılın ardından ilk kez cumartesi gecesi evde yalnız kaldığı belirtildi.

Jane Birkinin son gününde yalnız kalmak istediği ortaya çıktı

"BUNA O KARAR VERDİ"

Birkin'in ailesi, "Jane Birkin, 16 yılı hastalıkla sert bir savaşa giriştikten sonra yaşamını yitirdi. 2021 yılının Eylül ayında yaşanan beyin kanaması sonrasında sabah akşam yanında ailesi ve harika bakıcılar vardı. Birkaç gün önce tekrar yürümeye başlamıştı ve konserlerini organize etmek için çok hevesliydi. Onun yalnız kalacağı tek gece son gecesi oldu. Buna o kadar verdi" dedi.

Jane Birkinin son gününde yalnız kalmak istediği ortaya çıktı

Haberin Devamı

Öte yandan tekrar sahneye dönmek istediğini yakın çevresine söyleyen Birkin'in evine ise geçtiğimiz hafta çarşamba günü hırsızların girmeye çalıştığı ortaya çıktı.