Cadde Jennifer Aniston: 20'li yaşlarımdan daha iyi durumdayım

Jennifer Aniston: 20'li yaşlarımdan daha iyi durumdayım

11.06.2023 - 10:03 | Son Güncellenme:

54 yaşındaki Jennifer Aniston, "Yaşına göre harika görünüyorsun" ifadesinin yerine "Harika görünüyorsun, nokta" denmesi gerektiğini savundu. 54 yaşındaki Aniston, ayrıca sözlerini, "Her şey yüzde 100 daha iyi" şeklinde noktaladı.

Jennifer Aniston: 20li yaşlarımdan daha iyi durumdayım

'Freinds' dizisinin yıldızı Jennifer Aniston, geçtiğimiz ay ilk kez bir dönem hamile kalmaya çalıştığını açıklamış ve Allure dergisine konuşarak bu süreçte yaşadığı zor günleri anlatmıştı. "Eğer bunları yaşamamış olsaydım, asla olmam gereken kişi olamazdım. Bu yüzden tüm bu şeyler için minnettarım" ifadelerini kullanan Aniston, şöyle konuşmuştu:

Haberin Devamı

"ÇOCUK SAHİBİ OLMA ŞANSIM KALMADI"

Hamile kalmaya çalışıyordum. Benim için zorlu bir yoldu. Tüp bebek tedavisinden geçiyordum, Çin çayları içiyordum. Yapılabilecek ne varsa yaptım. Gençliğimde birinin bana, 'Yumurtalarını dondur. Kendine bir iyilik yap' demesi için her şeyimi verirdim. O zamanlar bunu düşünmüyorsun. Ve artık çocuk sahibi olma şansım kalmadı.

Jennifer Aniston: 20li yaşlarımdan daha iyi durumdayım

"ARTIK SAKLAYACAK HİÇBİR ŞEYİM YOK"

Brad Pitt ile evliliği süresince hamile kalmadığı için sürekli medya baskısına maruz kalan Aniston, şu açıklamayı yapmıştı:

O zamanlar sadece kariyerime önem verdim. Kocamın beni terk etmesinin ona bir çocuk vermemem olduğu dedikoduları ise tamamen yalandı. Artık saklayacak hiçbir şeyim yok.

Jennifer Aniston: 20li yaşlarımdan daha iyi durumdayım

İKİ KEZ EVLENDİ

İkinci evliliğini 2015 yılında ABD'li aktör Justin Theroux ile yapan Jennifer Aniston, iki yıl sonra eşinden boşanmıştı. Evli oldukları dönemde Aniston'ın hamile olduğu yönündeki haberler basına yansımış, ancak ikili bunları yalanlamıştı.

Jennifer Aniston: 20li yaşlarımdan daha iyi durumdayım

Son olarak 'British Vogue'a röportaj veren Jennifer Aniston, "Yaşına göre harika görünüyorsun" ifadesinin yerine "Harika görünüyorsun, nokta" denmesi gerektiğini öne sürdü.

"BUNUN NE ANLAMA GELDİĞİNİ BİLE ANLAMIYORUM"

Konuyla alakalı konuşan Jennifer Aniston, "Bu beni çıldırtıyor. Buna dayanamıyorum. 'Eh, bu aşamadasın, yani yaşına göre...' falan gibi laflarımızın olması toplumun bir alışkanlığı. Bunun ne anlama geldiğini bile anlamıyorum" dedi.

Jennifer Aniston: 20li yaşlarımdan daha iyi durumdayım

Haberin Devamı

"HER ŞEY YÜZDE 100 DAHA İYİ"

54 yaşındaki Aniston, ayrıca sözlerini, "20'li yaşlarımda olduğumdan daha iyi durumdayım. Zihnimde, bedenimde ve ruhumda daha iyi hissediyorum. Her şey yüzde 100 daha iyi" şeklinde noktaladı.