Cadde Jennifer Aniston, Matthew Perry'nin mesajını paylaştı! 'Sonsuza kadar saklayacağım'

Jennifer Aniston, Matthew Perry'nin mesajını paylaştı! 'Sonsuza kadar saklayacağım'

16.11.2023 - 11:58 | Son Güncellenme:

Amerikan yapımı sitcom dizisi 'Friends'te canlandırdığı 'Chandler Bing' rolüyle tanınan Matthew Perry, 28 Ekim'de evindeki jakuzide yaşamını yitirmişti. Perry'nin bir döneme damga vuran yapımdaki rol arkadaşı Jennifer Aniston'dan duygu yüklü bir açıklama daha geldi. ABD'li aktris, yakın dostunun kendisine gönderdiği bir mesajı da yayınladı.

Jennifer Aniston, Matthew Perrynin mesajını paylaştı Sonsuza kadar saklayacağım

Eylül 1994 ile Mayıs 2004 arasında 10 sezon yayınlanan Friends dizisindeki 'Chandler Bing' rolüyle hafızalarda yer eden Matthew Perry, geçtiğimiz ay Los Angeles'taki evinin jakuzisinde ölü bulunmuştu. Olay yerinde herhangi bir uyuşturucuya rastlanmazken, cinayete dair belirti olmadığı da ortaya çıkmıştı.

Haberin Devamı

FRIENDS YILDIZLARINDAN ORTAK AÇIKLAMA: BİZ BİR AİLEYİZ!

54 yaşındayken vefat eden aktörün Friends dizisindeki rol arkadaşları Jennifer Aniston, Lisa Kudrow, David Schwimmer, Courteney Cox ve Matt LeBlanc, acı haberin ardından ortak bir açıklama yayınlamıştı.

Matthew'un kaybından dolayı hepimiz büyük bir yıkım yaşadık. Biz oyuncu kadrosundan daha fazlasıydık. Biz bir aileyiz. Söylenecek çok şey var ama şu anda bu anlaşılmaz kaybın yasını tutmak ve bunu kabullenmek için biraz zamana ihtiyacımız var. Zamanla elimizden geldiğince daha fazlasını söyleyeceğiz. Şimdilik düşüncelerimiz ve sevgimiz Matty'nin ailesiyle, arkadaşlarıyla ve onu dünya çapında seven herkesle birlikte.

Jennifer Aniston, Matthew Perrynin mesajını paylaştı Sonsuza kadar saklayacağım

"BİZ HER ZAMAN ALTI KİŞİYDİK"

Friends'in Rachel Green'i Jennifer Aniston, 10 yıl boyunca birlikte kamera karşısına geçtiği yakın dostu için Instagram hesabından duygusal bir paylaşımda bulundu.

Bu sefer çok derinden yaraladı. Matty'mize veda etmek daha önce hiç yaşamadığım çılgınca bir duygu dalgasıydı. Hepimiz hayatımızın bir noktasında kayıp yaşarız. Hayat kaybı ya da sevgi kaybı. Birini bu kadar derinden sevdiğiniz için sevinç ve minnettarlık anlarını hissedersiniz ve biz onu derinden sevdik. O bizim DNA'mızın bir parçasıydı. Biz her zaman altı kişiydik. Bu, kim olduğumuzu ve yolumuzun ne olacağını sonsuza dek değiştiren seçilmiş bir aileydi.

Jennifer Aniston, Matthew Perrynin mesajını paylaştı Sonsuza kadar saklayacağım

"MATTY SENİ ÇOK SEVİYORUM"

Jennifer Aniston, Hollywood'u derinden sarsan ölüm sonrası yaşadığı büyük acıyı, "Matty insanları güldürmeyi seviyordu. Eğer 'kahkaha' duymazsa öleceğini düşünürdü. Hayatı buna bağlıydı ve tam da bunu yapmayı başardı. Hepimizi güldürdü, hem de çok güldürdü. Matty seni çok seviyorum ve şu anda tamamen huzur içinde olduğunu ve acı çekmediğini biliyorum. Seninle her gün konuşuyorum. Bazen, 'Daha çılgın olabilir misin?' dediğini duyar gibi oluyorum. Dinlen küçük kardeşim. Günümü hep güzelleştirdin" şeklinde dile getiriyor.

Jennifer Aniston, Matthew Perrynin mesajını paylaştı Sonsuza kadar saklayacağım

Haberin Devamı

İŞTE O MESAJ...

"Son birkaç haftadır birbirimize gönderdiğimiz mesajlara bakıyorum. Gülmek, ağlamak, sonra tekrar gülmek. Onları sonsuza kadar saklayacağım. Bir gün bana birdenbire gönderdiği mesajı buldum" diyen ünlü oyuncu, Matthew Perry'nin kendisine gönderdiği mesajı da takipçileriyle paylaşmayı ihmal etmedi.

13.5 milyondan fazla beğeni ve yüzlerce yorum alan gönderide; yakın arkadaşı, kalp emojisi de eklediği mesajda "Seni güldürmek günümü güzelleştirdi. Günüm güzelleşti" ifadelerini kullanıyor. Perry, mesajında gülümsedikleri bir fotoğrafa da yer veriyor. Jennifer Aniston'un se "Binlerce kez gülümsemenin ilki" cevabını verdiği görülüyor.

Jennifer Aniston, Matthew Perrynin mesajını paylaştı Sonsuza kadar saklayacağım