Cadde Jennifer Lopez ile Ben Affleck yıllar sonra yeniden nişanlandı!

Jennifer Lopez ile Ben Affleck yıllar sonra yeniden nişanlandı!

09.04.2022 - 12:50 | Son Güncellenme:

Dünyaca ünlü şarkıcı Jennifer Lopez ile 18 yıl aranın ardından tekrar bir araya gelen oyuncu Ben Affleck, ilişkilerini nikah masasına taşıyor. Geçtiğimiz yıl aşklarını resmiyete dökmeye karar veren çift, evlilik yolunda ilk adımı attı. Yıllar önce nişanlarını bozan ikili, yeniden nişanlandı.

Jennifer Lopez ile Ben Affleck yıllar sonra yeniden nişanlandı

Bir dönem magazin dünyasının en gözde çiftlerinden biri olarak gösterilen, şarkıcı Jennifer Lopez (52) ile aktör Ben Affleck (49), 2002 yılında nişanlanmışlardı. 2003'teki düğünlerini erteleyen çift, bir yıl sonra da yollarını ayırmıştı.

Haberin Devamı

Yıllar sonra yeniden bir araya gelen ikili, şimdilerde ikinci baharlarını yaşıyor. Aylar önce OK! Magazine'e konuşan bir kaynak, Affleck'in bu kez Jennifer Lopez'i kaybetmek istemediğini belirtmişti. Aynı isim, "Teknik olarak bu yeni bir ilişki gibi görünebilir ancak onlar yıllar önce bıraktıkları yerden devam ediyorlar. Birbirleri hakkında her şeyi biliyorlar" ifadelerini kullanmıştı.

Jennifer Lopez ile Ben Affleck yıllar sonra yeniden nişanlandı

"DAHA BİLİNÇLİYİZ"
Jennifer Lopez, daha önce People dergisine verdiği bir röportajda da Ben Affleck ile yıllar sonra yeniden başlayan ilişkisiyle ilgili olarak; "Artık biraz daha yaş aldık, biraz daha bilgeyiz ve daha fazla tecrübemiz var. Yaşamlarımızda farklı bir yerdeyiz. Artık çocuklarımız var ve bütün bunlar hakkında daha bilinçliyiz" diye konuşmuştu.

Haberin Devamı

"İKİNCİ ŞANSLARI KULLANABİLDİĞİM İÇİN ŞANSLIYIM"
WSJ. Dergisi'ne samimi açıklamalarda bulunan Oscar ödüllü oyuncu ise Lopez ile ilişkisi için; "Benim için gerçekten çok güzel olduğunu söyleyebilirim. Hayatım şu an olmak istediğim insanı değil, gerçekten olduğum insanı yansıtıyor. Hayatımda hep ikinci şansları kullanabildiğim için şanslıyım! Bazı insanların ilk şansı bile olmadığını biliyorum. Kariyerimde de insan olarak da ikinci şanslarım oldu" demişti.

Jennifer Lopez ile Ben Affleck yıllar sonra yeniden nişanlandı

YAŞ GÜNÜNDE EVLİLİK TEKLİFİ
Öte yandan Jennifer Lopez, 24 Temmuz'da 52. yaşına girmişti. Sevgilisi ve yakın dostlarıyla teknesinde doğum gününü kutlayan ünlü şarkıcının, Ben Affleck'ten evlilik teklifi aldığı iddia edilmişti. Sevgilisinin teklifine 'evet' yanıtını verdiği konuşulan Lopez, Affleck ile dudak dudağa pozunu paylaşmıştı.

Uzun süredir evleneceklerine dair dedikodular çıkan çift sonunda söylentileri doğruladı. Güzel haberi Jennifer Lopez'in sözcüsü People Dergisi'ne açıkladı.

YÜZÜĞÜ DİKKAT ÇEKTİ
Lopez de abonelerine kendisiyle ilgili son gelişmeleri duyurduğu elektronik posta sisteminden yıllar sonra Ben Affleck ile yeniden nişanlandığı haberini verdi. Sonra da Twitter hesabından paylaştığı bir videoda iri taşlı nişan yüzüğüne dikkat çekerek "Sizinle gerçekten heyecanlı bir hikaye paylaşmak istiyorum" dedi. Söz konusu videoda Lopez'in son derece mutlu ve heyecanlı olduğu görüldü.

Jennifer Lopez ile Ben Affleck yıllar sonra yeniden nişanlandı

Haberin Devamı

BİRİNİN İKİ DİĞERİNİN ÜÇ ÇOCUĞU VAR
Lopez, şarkıcı Marc Anthony ile 2004 yılında evlendi. İkiz çocukları olan çift, 2014'te boşandı. Ben Affleck de 2005 yılında Jennifer Garner ile evlendi ve üç çocuk sahibi oldu. Çift, 2015'te yollarını ayırmaya karar verdi.