Cadde Johnny Depp'in dişleri olay oldu!

Johnny Depp'in dişleri olay oldu!

18.05.2023 - 13:23 | Son Güncellenme:

Geçtiğimiz sene eski eşi Amber Heard'e karşı verdiği hukuk savaşıyla gündemden düşmeyen Hollywood yıldızı Johnny Depp, önceki gün başlayan Cannes Film Festivali'nde galası yapılan filmiyle dakikalarca ayakta alkışlandı. Ancak festivalde ünlü isimle ilgili dikkat çeken tek detay bu olmadı. Yayınlanan fotoğraflardaki 'sarı ve çürük' dişleri sosyal medya kullanıcılarının dikkatinden kaçmayan Depp'e, yorum yağdı.

Johnny Deppin dişleri olay oldu

ABD'li oyuncu Johnny Depp'in, 2011 yılında birlikte rol aldıkları 'The Rum Diary' filminin setinde tanıştığı ve yaklaşık iki yıl süren evliliğin ardından olaylı bir şekilde boşandığı Amber Heard ile birbirlerine karşılıklı olarak açtıkları milyonlarca dolarlık dava, 1 Haziran 2022'de sonuçlanmıştı.

Haberin Devamı

Oy birliğiyle alınan kararda, jüri; Heard'ün eski eşi Depp'e iftira attığına ve Heard'ün Depp'e 10 milyon dolar cezai tazminata ek olarak, aktörü zararlarını karşılamak için de ekstra 5 milyon dolar telafi edici tazminat ödemesi gerektiğine karar vermişti. Ancak sonrasında bu rakam, 5 milyon dolardan Virgina eyaletinin bu tür tazminatlar için sınırı olan 350 bine düşürülmüştü.

İkili, bu kararların ardından karşılıklı temyize gitse de; bir süre sonra uzlaşarak davayı bitirmişti.

Johnny Deppin dişleri olay oldu

76'NCI CANNES FİLM FESTİVALİ BAŞLADI

Son olarak Fransa'da jüri başkanlığını İsveçli yönetmen Ruben Östlund'un üstlendiği 76'ncı Cannes Film Festivali'ne katılan Johnny Depp, Maiwenn Le Besco'nun yönettiği, kendisinin de başrolünde olduğu 'Jeanne du Barry' filmiyle büyük ilgi gördü.

Haberin Devamı

Johnny Deppin dişleri olay oldu

Eski eşi Amber Heard ile girdiği hukuk mücadelesinden bu yana ortalıkta pek görünmeyen aktör, 'Jeanne Du Barry'nin galasında 7 dakika boyunca ayakta alkışlandı. Depp, kalabalığın Kral XV. Louis rolündeki performansını uzun süre alkışlamasıyla gözyaşlarını tutamadı.

Johnny Deppin dişleri olay oldu

DİŞLERİ OLAY OLDU

Cannes Film Festivali'nde Depp ile ilgili gündem olan bir diğer şey de, dişleri oldu. Aktörün kırmızı halıda yürürken çekilen fotoğrafları kısa sürede viral olurken, insanlar ünlü ismin 'sarı ve çürüyen' dişlerine odaklandı.

Johnny Deppin dişleri olay oldu

Depp'in dişlerini görünce kayıtsız kalamayan sosyal medya kullanıcıları, konuyla ilgili birçok yorum yaptı.

Johnny Deppin dişleri olay oldu

İŞTE O YORUMLAR

- Johnny Depp'in dişleri kelimenin tam anlamıyla çürüyor.
- Johnny Depp'in yeni filmi metacritic'e 51 puanla, yani F notuyla gösterime giriyor. Bu puan, Depp'in dişleri kadar sarı. Tebrikler!
- Neden Johnny'nin dişlerinin yakın çekim fotoğraflarını isteğim dışında görmek zorundayım?
- Depp sanki biri dişlerini tutup siyaha boyamış gibi görünüyor.
- Depp'in dişlerinin fotoğrafını görmek ruh halimi mahvetti. Benim için bu kadar Twitter yeterli.

Johnny Deppin dişleri olay oldu