Galatasaray Dries Mertens: Kalıp kalmayacağımı bilmiyorum!

Dries Mertens: Kalıp kalmayacağımı bilmiyorum!

02.05.2024 - 15:43 | Son Güncellenme:

Galatasaray'ın Belçikalı yıldızı Dries Mertens, 1905 GSYİAD’ın düzenlediği “Galatasaray’da Yılın Sporcusu” ödül töreninde açıklamalarda bulundu.

Dries Mertens: Kalıp kalmayacağımı bilmiyorum

Galatasaray'da son haftaların yükselen yıldızı Dries Mertens, 1905 GSYİAD’ın düzenlediği “Galatasaray’da Yılın Sporcusu” ödülünde açıklamalarda bulundu. Barış Alper Yılmaz ile GSYİAD tarafından yılın erkek sporcuları seçilen Dries Mertens yeni sözleşme hakkında açıklamalarda bulundu.

Haberin Devamı

"KALIP KALMAYACAĞIMI BİLMİYORUM"

Belçikalı yıldız, "Ben ve ailem burada çok mutluyuz. Aslında bir sene için gelmiştim ama şu an ikinci senemi tamamladım. Kalıp kalmayacağımı bilmiyorum ancak bu ödül ve her şey için çok teşekkür ederim. Bana burada evimde gibi hissettirdiniz." ifadelerini kullandı.

SÖZLEŞMESİ SONA ERİYOR

Galatasaray'a 2022 yazında transfer olan Belçikalı yıldız, sarı-kırmızılılarla ilk sezonunda Süper Lig şampiyonluğu yaşamıştı. Kariyerindeki ilk lig şampiyonluğuna Galatasaray'la ulaşan Dries Mertens bu sezon da Galatasaray'ın şampiyonluk serüveninde büyük katkı sağlıyor. Mertens, Galatasaray formasıyla tüm kulvarlarda çıktığı 47 maçta 9 gol atıp 16 asistle oynadı.

Galatasaray'la sözleşmesi Haziran ayında sona erecek olan Dries Mertens ile yeni sözleşme görüşmelerinin sürdüğü iddia edilmişti.

Haberin Devamı