Cadde 'Kadınlar ilişkilerinde çocukları silah olarak kullanıyorlar!'

'Kadınlar ilişkilerinde çocukları silah olarak kullanıyorlar!'

21.11.2023 - 13:40 | Son Güncellenme:

Halit Ziya Uşaklıgil'in unutulmaz romanından uyarlanan 'Aşk-ı Memnu'nun üçüncü versiyonunda 'Firdevs Yöreoğlu' karakterine hayat veren Hande Ataizi, eski eşi ve oğlu Aslan Leon'un babası Benjamin Harvey'le ilişkisi hakkında konuştu.

Kadınlar ilişkilerinde çocukları silah olarak kullanıyorlar

Bir dönem magazin dünyasında en çok konuşulan isimlerden olan Hande Ataizi, 8 Eylül 2012 tarihinde dünyaevine girdiği ABD'li televizyoncu Benjamin Harvey'den Mart 2018'de boşanmıştı.

Haberin Devamı

"İLİŞKİMİZ BOŞANMAYLA BİTMEYECEK KADAR SAĞLAM"

Biten evliliği sonrası Instagram hesabından Harvey'le fotoğrafını paylaşan oyuncu, "Bugün hayatımın yeni bir evresine attığım adımı paylaşmak istedim. Yedi yıllık eşim ve biricik oğlum Leon’un babası Benjamin Harvey ile karşılıklı anlaşarak evliliğimizi sonlandırdık. Sekiz senelik beraberlik bitti ama üçümüzü yine hep beraber görmeye devam edeceksiniz. Leon’un anne ve babası olarak yemeklerde, parklarda, okulda. Aramızdaki dostluk ve arkadaşlık ilişkisi boşanmayla bitmeyecek kadar sağlam. Her şeyin bir başlangıcı olduğu gibi bir sonu da var. Yeter ki sevgi, saygı ve dostluk hayatımızdan eksilmesin" mesajını yazmıştı.

Kadınlar ilişkilerinde çocukları silah olarak kullanıyorlar

ALMAN USULÜ EVLİLİĞİ BİTİRDİ!

Ataizi, daha sonra yaptığı açıklamada ise "Benjamin'den ayrılırken çok düşündüm. Bizim arkadaş olma durumunda, beraber gülüp eğlenmede sorunumuz vardı. Onunla iletişim kuramadık. Belki daha farklı bir şey olsun istedim. Daha Türk tipi bir erkek modeli yani, daha sahip çıkan. Çalışan bir kadınım, paramı kazanıyorum ama 'olsun be aşkım. Ben varım arkanda, senin hiçbir şeye ihtiyacın yok' gibi bir cümleyi duyamadım. Alman usulü de bir yere kadar. Kadına erkek rolünü karıştırmamak gerek. Ancak Benjamin bana bu zamana kadar hiç kimsenin vermediği en değerli şeyi verdi, Leon'u. Birbirimizi çözemedik ama bir daha dünyaya gelsem yine Benjamin'le evlenirim" ifadelerini kullanmıştı.

Kadınlar ilişkilerinde çocukları silah olarak kullanıyorlar

Haberin Devamı

"İYİ BİR ESKİ EŞİM"

Son günlerde dijital platformda yayınlanan 'Biter' filmi ile gündemde olan ünlü isim, katıldığı programda, eski eşi ve dokuz yaşındaki oğulları Leon hakkında dikkat çekenm sözler sarfetti.

Kadınlar ilişkilerinde çocukları silah olarak kullanıyorlar

İyi bir eski eşim. Kadınlar çocukları silah olarak kullanıyorlar ilişkilerinde. Çocukları göstermemek, karşı taraftan öcünü almak... Ben onu hiçbir zaman yapmadım. Baba varlık gösterirken, ben bencil bir insan değilim, her zaman için oğlumla ilişkisinin iyi olmasını isterim.

Kadınlar ilişkilerinde çocukları silah olarak kullanıyorlar