Kalust Şalcıoğlu

Kalust Şalcıoğlu

mail@kalustsalcioglu.com

Tüm Yazıları

Geçen hafta Zorlu Performans Sanatları Merkezi’ndeki Kremlin Kuğu Gölü Balesi yazımdan sonra, övgüden çok sitem geri dönüşü aldım. Bale severler, kaçırdıkları etkinliği önceden haber vermediğim için üzgündüler...

‘İstanbul Entertainment Group’un 13 Haziran 2015’te yine Zorlu PSM’de gerçekleşecek Rus Kızıl Ordusu’nun konserine de davetliyim. Sosyal medyadan videolarını seyrettiğim Rus Kızıl Ordusu’nun performansları da en az ‘Kuğu Gölü’ kadar başarılı...

13 Haziran’da Zorlu PSM, 15 Haziran’daysa Ankara Congresium’da sahne alacak topluluk; konserini İstiklal Marşı’yla açtıktan sonra Tarkan’dan ‘Şıkıdım’, Barış Manço’dan ‘Genç Osman’, Pharrell Williams’tan ‘Happy’, Daft Punk’tan ‘Get Lucky’ye kadar birçok unutulmaz şarkıyı yorumlayacak.

Haberin Devamı

Ayrıca Rus halk şarkılarından klasik eserlere, Mozart ve Verdi gibi sanatçıların opera aryalarından; ‘Sex Bomb’ ve ‘Hey Jude’ gibi pop klasiklerine uzanan geniş bir yelpazede şarkılar söyleyecek ekibin, en sevilen şarkıları arasında ‘Katyuşa’, ‘Kalinka’ ve ‘Ave Maria’ gibi eserler de yer alıyor...

EĞLENCELİ ORDU

ZENGiN TÜRKLER

Elinizi vicdanınıza koyun, ‘İnsanların çoğu sosyal medyayı gösteriş amaçlı kullanmıyor mu?’ İnsan psikolojisine eğildiğimizde, beğenilmenin temel ihtiyaçlarımızdan biri olduğu ortaya çıkıyor!
Son olarak gençlerin lüks yaşantılarına ait fotoğrafların paylaşıldığı ‘The Rich Kids of Tehran’ adlı Instagram hesabı, dünya basınında büyük ses getirmişti. Kısa süre önce bu trend ülkemize sıçradı ve @rich.kids.of.turkey adlı Instagram hesabından, lüks hayatlara dair fotoğraflar paylaşılmaya daha doğrusu ‘Repost’ edilmeye başlandı.
Gençler yaptıkları yüksek tutarlı alışverişlerini, milyon liralık arabalarını ve lüks yaşam tarzlarının fotoğraflarını #richkidsofturkey etiketiyle Instagram hesaplarından paylaşıyorlar. Değerlendirme ve paylaşıp paylaşmama kararı ise ‘Rich Kids of Turkey’ ekibine kalmış.
Hayırlısı diyelim!
YOK ARTIK!
Teknoloji çılgınları arasındaki akıllı telefon tartışması, ‘Samsung’un yenisi çıktı, iPhone’dan Samsung’a geçsem alışabilir miyim?’ ya da tam tersi olarak her yeni telefon modelinde devam ediyor.
Deneyimlerinden söylüyorum; ne telefon kullanıyorsanız onunla devam edin, hiç huzurunuzu kaçırmayın.
Vestel Venus akıllı telefonunun marka yüzünün Kenan İmirzalıoğlu olması neticesinde, Vestel’in satış stratejisiyle ilgili yaratıcı olamamasını yazmıştım.
Geçen hafta Bodrum’da elinde cep telefonuyla suya atlayan 20 yaşlarındaki genci görünce şaşırdım. Baktım elinde telefon suda fotoğraf çekiyor. Denizden çıktığında merakla yanına gittim, telefona bir şey mi kaplamış diye; Sony Xperia M4 Aqua modeliymiş.
Su geçirmeme özelliği bile nasıl diğerlerinin önüne geçiriyor markayı. İnovasyon işte!
28 Mayıs – 3 Haziran 2015
Facebook’ta Top 15
1. Survivor All Star
2. Kurtlar Vadisi Pusu
3. Paramparça
4. Karagül
5. Aşk Yeniden
6. Kaderimin Yazıldığı Gün
7. Kiraz Mevsimi
8. O Hayat Benim
9. Sungurlar
10. Asla Vazgeçmem
11. Arka Sokaklar
12. Diriliş Ertuğrul
13. Küçük Gelin
14. Karadayı
15. Kocamın Ailesi
Instagram’da Top 15
1. Karagül
2. Survivor All Star
3. Asla Vazgeçmem
4. Kurtlar Vadisi Pusu
5. Diriliş Ertuğrul
6. Aşk Yeniden
7. Kaderimin Yazıldığı Gün
8. Kiraz Mevsimi
9. Sungurlar
10. Paramparça
11. Karadayı
12. O Hayat Benim
13. Arka Sokaklar
14. Kocamın Ailesi
15. Küçük Gelin
Twitter’da Top 15
1. Karagül
2. Kurtlar Vadisi Pusu
3. Survivor All Star
4. Aşk Yeniden
5. Paramparça
6. O Hayat Benim
7. Kiraz Mevsimi
8. Kocamın Ailesi
9. Arka Sokaklar
10. Karadayı
11. Diriliş Ertuğrul
12. Kaderimin Yazıldığı Gün
13. Küçük Gelin
14. Asla Vazgeçmem
15. Sungurlar
TOTAL Top 15
1. Karagül
2. Survivor All Star
3. Kurtlar Vadisi Pusu
4. Aşk Yeniden
5. Paramparça
6. O Hayat Benim
7. Kaderimin Yazıldığı Gün
8. Kiraz Mevsimi
9. Diriliş Ertuğrul
10. Asla Vazgeçmem
11. Sungurlar
12. Arka Sokaklar
13. Karadayı
14. Küçük Gelin
15. Kocamın Ailesi