Cadde Kanser tedavisi için Küba'ya giden Tanyeli sağlık durumunu paylaştı!

Kanser tedavisi için Küba'ya giden Tanyeli sağlık durumunu paylaştı!

16.11.2023 - 13:20 | Son Güncellenme:

Bir süredir pankreas kanseriyle savaşan Tanyeli, tedavisinin ilk aşamasını Türkiye'de tamamlamıştı. Tedavisinin devamı için Küba'ya giden ünlü isim, sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşımla sağlık durumu hakkında takipçilerine bilgi verdi.

Kanser tedavisi için Kübaya giden Tanyeli sağlık durumunu paylaştı

Bir döneme damga vuran ünlü oryantal Tanyeli, haziran ayında sağlık sorunları nedeniyle hastaneye başvurmuş ve pankreas kanseri olduğunu öğrenmişti. Vücudunda 5 buçuk santim büyüklüğünde kist olduğunu açıklayan Tanyeli'nin kemoterapi tedavisine vakit kaybetmeden, özel bir hastanede başlanmıştı.

Haberin Devamı

Ünlü isim, her fırsatta pozitif olduğunu ve kanseri yeneceğini belirtmiş, sevenlerinden sık sık dua istemişti. Tanyeli, tedavi sürecinde İtalya ve Fransa'da düzenlenen defile organizasyonlarında podyuma çıkarak moralinin yerinde olduğunu da sevenlerine göstermişti.

Kanser tedavisi için Kübaya giden Tanyeli sağlık durumunu paylaştı

TEDAVİ İÇİN KÜBA'YA GİTTİ

"Pankreas kanseri teşhisi konuldu ve tedavi süreci başladı. Her şeyin iyi olacağını umuyorum. Kanseri Allah'ın da yardımıyla yeneceğime inanıyorum" diyen Tanyeli'nin İstanbul'daki tedavisi, geçtiğimiz hafta tamamlanmıştı. Dansçının tedavisinin devamı için Küba'ya gitmesine karar verilmişti.

Kanser tedavisi için Kübaya giden Tanyeli sağlık durumunu paylaştı

SAĞLIK DURUMUNU AÇIKLADI

Geçtiğimiz ay Küba'ya uçan Tanyeli, sağlık durumuyla ilgili yeni bir açıklama yaptı. 94.1 bin takipçisi bulunan Instagram sayfasının hikayeler bölümünden bir mesaj paylaşan ünlü isim, şu ifadeleri kullandı:

Haberin Devamı

Mesajlarınızı kendimde oldukça okuyorum, hepinize çok teşekkür ederim. Geri dönemediğim için özür dilerim. Hafta sonu video çekebilecek gücü toplayayım, çekeceğim. Şu anda hastanede yatıyorum ve damardan besleniyorum çünkü 52 kiloya düşmüşüm. Başından beri tüm hocalarım, tüm doktorlarım ve sağlık ekibi çok iyi bakıyorlar bana, artık toparlanma sürecine girdik. Çok az kaldı, Allah'ın izni ile selametimiz çok yakın. Sizleri seviyorum, Allah'a emanet olun.

Kanser tedavisi için Kübaya giden Tanyeli sağlık durumunu paylaştı