Cadde Kanserle mücadele eden ünlü sunucu hayatını kaybetti

Kanserle mücadele eden ünlü sunucu hayatını kaybetti

03.02.2024 - 08:05 | Son Güncellenme:

Yaklaşık dört yıl önce kendisine kanser teşhisi konulduğunu söyleyen eski 'A Place in the Sun' sunucusu Jonnie Irwin, yaşama veda etti. Ünlü ismin Instagram sayfasından duyurulan ölüm haberinde, "Jonnie gitmiş olabilir ama sevgisi, kahkahaları ve anıları yaşamaya devam edecek" ifadelerine yer verildi.

Kanserle mücadele eden ünlü sunucu hayatını kaybetti

Tam adım Jonathan James Irwin olan ünlü sunucu, 2016 yılında Jessica Holmes ile evlenmişti. Üç erkek çocukları olan çiftten Irwin, 2020'de kendisine akciğer kanseri teşhisi konulduğunu söylemiş ve 2022'de bu durumu ilk kez açıklamıştı.

Haberin Devamı

Zor günler geçiren Jonnie Irwin, "Kanseri yenemeyeceğimi biliyorum. İnsanlar 'Merak etme, yeneceksin' diyorlar. Ama hayır dostum, muhtemelen yenemeyeceğim. Başlangıçta mucize bir ilaç aldım. Bunun hastalığı biraz daha uzak tutacağını umuyorlardı. Ama kanser o kadar şiddetli bir şekilde geri geldi ki, doktorları bile şaşırttı" demişti.

Kanserle mücadele eden ünlü sunucu hayatını kaybetti

KÖTÜ HABER GELDİ

Yaklaşık dört yıldır akciğer kanseriyle savaşan ve mücadelesinin her anını sosyal medya hesaplarından paylaşan 50 yaşındaki Irwin'den kötü haber geldi. Jessica Holmes, eşinin ölüm haberini sosyal medya hesabından duyurdu.

Kanserle mücadele eden ünlü sunucu hayatını kaybetti

Jonnie'nin Instagram sayfasında birlikte çekilen bir fotoğraflarını paylaşan Jessica duygu dolu mesajında şu ifadelere yer verdi:

Haberin Devamı

Jonnie'nin vefat haberini büyük bir üzüntüyle paylaşıyoruz. Gerçekten olağanüstü bir ruha sahip olan Jonnie, kansere karşı sarsılmaz bir güç ve cesaretle mücadele etti. Nezaketi, sıcaklığı ve ruhuyla pek çok kişinin hayatına dokundu. Jonnie ile paylaştığımız güzel anları hatırlarken, iyi yaşanmış bir hayatı ve sonsuza dek kalplerimize kazınacak bir mirası kutlayalım. Kendisi gitmiş olabilir ama sevgisi, kahkahaları ve anıları yaşamaya devam edecek. Huzur içinde yat, sevgili Jonnie. Çok özleneceksin ama asla unutulmayacaksın.

Kanserle mücadele eden ünlü sunucu hayatını kaybetti

MAHREMİYET İSTEDİLER

Aile, bu süreçte mahremiyet de rica ederek, kendileri için dua eden ve desteklerini gösteren tüm sevenlerine teşekkür etti.