Cadde Karadenizli İkizler O Ses Türkiye'ye Damgasını Vurgu

Karadenizli İkizler O Ses Türkiye'ye Damgasını Vurgu

19.11.2013 - 08:36 | Son Güncellenme:

O Ses Türkiye'ye katılan Cemal- Soysal Dilmaç kardeşlerin gösterdiği performans sonrası jüri üyelerinin tamamı saniyelik farklarla ikizlere döndüler.

Karadenizli İkizler O Ses Türkiyeye Damgasını Vurgu

O Ses Türkiye'ye katılan Cemal- Soysal Dilmaç kardeşler 'Karşıya çifte çamlar' şarkısı ile izleyenler ve jüri üylerinden tam not aldı.

Haberin Devamı

İŞTE O PERFORMANS

SANİYE FARKIYLA DÖNDÜLER

Murat Boz'un dönmesinin ardından bütün jüri üyeleri saniye farkıyla ikiz kardeşler Cemal ve Soysal'a döndüler. Karadeniz türküsü ile O Ses Türkiye sahnesini inleten yarışmacılar salonu kendine hayran bıraktı.

"BEN SİZİN ÜÇÜZÜNÜZÜM"

Murat Boz,"Yıllardır aradığım ikizler geldi. Bende sizin üçüzünüzüm." dedi. Gökhan kendi ikizinin olduğunu söyleyerek kendisinin kardeşine çok benzemediğini fakat eksik kalan her yerde birbirlerini çok güzel tamamladıklarını söyledi.

İŞTE O İKİZLER

HADİSE HORON TEPTİ

Gökhan ikiz kardeşleri gördükten sonra lazca şarkı söylemeye başlayınca Hadise sahneye atlayıp Oy Nurcanım Nurcanım şarkısını söyleyip horon tepmeye başladı. Kendisinin Çerkes olduğunu söyleyen Hadise, kardeşliğiniz beni çok etkiledi dedi.

Haberin Devamı

GÖKHAN'I SEÇTİLER

Ebru Gündeş yarışmacıların sesini olağanüstü olarak tanımladı. Karadenizlileri çok sevdiğini ve en yakın arkadaşlarınında karadenizli olduğunu söyleyen Ebru Gündeş kendi takımında bulunan Azerbaycanlı ikizlerin onları etkilemeyeceğini söyledi. Cemal ve Soysal jüriyi epey beklettikten sonra Gökhan'ı seçerek takımına katıldı.