Cadde Kayhan filmi oyuncuları kim, konusu nedir? Kayhan nerede çekiliyor?

Kayhan filmi oyuncuları kim, konusu nedir? Kayhan nerede çekiliyor?

30.03.2022 - 19:06 | Son Güncellenme:

Kayhan filmi, 2018 yılında vizyona giren komedi türündeki yerli yapımdır. Filmin başrolünde Recep İvedik yer alıyor. Daha önce canlandırdığı tiplemenin sinemaya uyarlanmış halidir. İşte, Kyhan filmi oyuncu kadrosu...

Kayhan filmi oyuncuları kim, konusu nedir Kayhan nerede çekiliyor

Recep İvedik filmlerinden Kayhan, 2018 yılında sinemaseverlerine beğenisine sunuldu. Filmin yönetmen koltuğunda Togan Gökbakar yer alırken yapımcı ve yazar olarak da Şahan ve Togar Gökbakar kardeşler bulunuyor.

Haberin Devamı

KAYHAN KONUSU

Okulunun geleneksel pilav gününe çok sevdiği lise arkadaşlarını görmek için heyecanla giden Kayhan, kendisine hediye edilen 98 mezunları yıllığını görünce şok olur. Yıllık sayfalarını karıştırdığında lise yıllarından beri dost bildiği herkesin aslında kendisinden nefret ettiğini öğrenir. Yaşadığı hayal kırıklığını üzerinden atamayan Kayhan'ın aklından tek bir şey geçer: İntikam. Lise arkadaşları için özenle hazırlanmış planlarını harekete geçiren Kayhan'a bu yolculukta kardeşi bildiği ve onu çok seven Orçun (İrfan Kangı) istemeyerek de olsa eşlik edecek ve başlarına gelmeyen kalmayacaktır.

KAYHAN FİLMİ OYUNCULARI

Şahan Gökbakar - Kayhan Başaran
İrfan Kangı - Orçun Sarıgün
Gökçe Eyüboğlu - Sevim Sarıgün

Haberin Devamı

KAYHAN FİLMİ NEREDE ÇEKİLDİ?

Yerli komedi türündeki Kayhan filminin çekimleri İstanbul'un farklı noktalarında gerçekleştirildi.