Cadde Kefaret 4. bölüm fragmanı ekrana geldi! Kefaret 3. bölümde neler yaşandı?

Kefaret 4. bölüm fragmanı ekrana geldi! Kefaret 3. bölümde neler yaşandı?

07.12.2020 - 00:32 | Son Güncellenme:

Kefaret dizisi 4. yeni bölüm fragmanı yayımlandı. Son bölüm ile pazar akşamı izleyenlerine beğenisine sunuldu. Nurgül Yeşilçay, Mert Fırat gibi başarılı oyuncuların yer aldığı dizi FOX TV'de yayın hayatına devam ediyor. Peki, Kefaret 3. son bölümde neler oldu?

Kefaret 4. bölüm fragmanı ekrana geldi Kefaret 3. bölümde neler yaşandı

Öğretmen ve bir anne olan Zeynep'in hayat mücadelesini ekrana getiren Kefaret dizisi, kısa sürede ilgiyle izlenir hale geldi. Her hafta merakla beklenen yeni bölümleriyle diziseverleri heyecanlandıran diziler arasında bulunuyor. İşte, Kefaret 4. yeni bölüm detayları...

Haberin Devamı

Kefaret 4. bölüm fragmanında; Ahmet, Zeynep'i karakoldan gözaltındayken alır ve yeni bir başlangıç yapmak için onu farklı bir yere götürür. Meltem ise Ahmet'i kazanmak ve intikam almak için harekete geçer.

KEFARET 4. BÖLÜM FRAGMANI

SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Zeynep, 5 yıldır aradığı kızını hiç beklemediği bir anda karşısında bulmanın şokunu yaşarken, Ahmet’in dağılmış ailesini bir araya getirme çabaları Meltem’in verdiği büyük bir haberle suya düşer. Ölüm döşeğinde olan Sabri suçunu itiraf eder ancak Sude’nin ruh sağlığı için birkaç yıl daha kaçırıldığını asla bilmemesi gerekmektedir. Sabri, arkasında dudak uçuklatan bir servet ve kimsesiz bir çocuk bırakırken, Sinan ve Zeynep, Sude’ye durumu nasıl açıklayacaklarını bilemez haldedir. Sinan’ı ise çok daha büyük bir sorun beklemektedir.