Cadde Kenan Işık'ın sağlık durumu nasıl? İşte usta oyuncunun son durumu...

Kenan Işık'ın sağlık durumu nasıl? İşte usta oyuncunun son durumu...

20.01.2020 - 11:02 | Son Güncellenme:

Şu an 72 yaşında olan Kenan Işık, 2014 yılında geçirdiği talihsiz kaza sonrası uzun bir süre bitkisel hayatta kalmıştı. Tedavisi evde devam eden Işık'ın iyileştiği iddiaları sosyal medyada gündem oldu. Ancak "İyileşiyor" haberlerine kaynak gösterilen eşi Beril Işık'ın sözlerinin 2014 yılına ait olduğu ortaya çıktı. Aileye yakın isimlerden alınan bilgiye göre; ünlü sanatçının sağlık durumunda iyiye ya da kötüye gidiş yok.

Kenan Işıkın sağlık durumu nasıl İşte usta oyuncunun son durumu...

'Kim Milyoner Olmak İster?' adlı yarışmanın sunucusu ve Devlet Tiyatroları Yönetmeni ve İstanbul Şehir Tiyatroları'nın eski Genel Sanat Yönetmeni Kenan Işık, 2014 yılında gittiği otelin saunasından çıkarken ayağının kayması sonucu yere düşerek başını sert zemine çarptı. Işık, hemen hastaneye kaldırılarak ameliyata alındı.

Haberin Devamı

6 yıldır komada yaşam mücadelesini sürdüren Işık'ın tedavisi evinde devam ediyor. 

Bugün de hakkında iyileştiği iddiaları ortaya atılan Kenan Işık'ın sağlık durumu merak konusu oldu. Ancak Işık'ın durumunda bir değişiklik olmadığı 'İyileşiyor' haberlerine kaynak gösterilen eşi Beril Işık'ın sözlerinin 2014 yılına ait olduğu ortaya çıktı.