Cadde Keremcem: Ünlü olmanın ne demek olduğunu o an anladım

Keremcem: Ünlü olmanın ne demek olduğunu o an anladım

27.03.2021 - 12:02 | Son Güncellenme:

Oyuncu ve şarkıcı Keremcem, TRT 2 ekranlarında yayınlanan, usta sanatçı Hülya Koçyiğit'in sunduğu 'Film Gibi Hayatlar' programına konuk oldu.

Keremcem: Ünlü olmanın ne demek olduğunu o an anladım

Babasının mimar olmasını istediği Keremcem, müziğe olan tutkusu baskın çıkınca ailesinin bunu anlayışla karşıladığını belirterek, "Ailemin isteğini yapmak istedim ama sayısalı çok kötü bir çocuktum. Uluslararası İlişkiler bölümü okudum. Ailem her zaman 'ne yapmak istiyorsan en iyisini yap ve keyif alarak yap' derdi" şeklinde konuştu.

Haberin Devamı

İlk şarkısı 'Elimde Değil'i lise yıllarında besteleyen Keremcem, "Onun bir şarkı olduğunun bile farkında değildim. Şarkı nasıl yapılır, insanların dinleyeceği bir şarkı mıdır hiç bilmiyordum o dönem. Albüm çıkarmaya karar verdiğimde 'ben böyle bir şey yapmıştım' diye çaldım. Sonra ‘Bu çok güzel, başka ne yaptın?’ dediler. 'Bu da vardı' derken aslında yavaş yavaş keşfettim istediğimi ve yetenekli olduğum, insanların beni yaparken görmekten keyif aldığı şeyleri. Ama iyi ki de buldum. Bu büyük şans" dedi.

İlk oyunculuk deneyimi olan 'Aşk Oyunu' dizisinden söz eden Keremcem, "Oyunculukla, kamerayla haşır neşir olmamış bir adam olarak 'Aşk Oyunu' dizisine başladığımda, yayınlanıyor birinci oluyoruz. Ama benim için fark etmiyor. Reyting nedir, ne kadar seyredilmek gerekiyor bilmiyorum. Levent’te sete gitmek için servisi beklerken kadınlar konuşuyor, bakıyor. O an anladım ünlü olmanın ne demek olduğunu" ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

Son dönemde müziği ihmal ettiğini ama kendisini affettireceğini dile getiren Keremcem, "O Kerem Cem’i bekleyen bir kitle olduğunu biliyorum. Oyunculuk yaparken şarkı besteleme, söz yazmaktan biraz geri düştüm. Pandemi onun da çözümünü buldu. Evlere tıkıldığımız zaman hepimiz içimize döndük. Ben de yeni şarkılar yapmaya başladım" dedi.

Keremcem, sevenlerine "Bakarsınız belki de yönetmenliğini yaptığım bir film gelir. Bakarsınız yurt dışında bir albüm, bir single gelir. Bunların çalışmasını yapmasam söylemezdim" açıklamasını yaptı.