Cadde Kevin Spacey hastaneye kaldırıldı! Sağlık durumu

Kevin Spacey hastaneye kaldırıldı! Sağlık durumu

05.10.2023 - 10:43 | Son Güncellenme:

Dört erkeğe yönelik cinsel saldırı dahil olmak üzere 12 suçla yargılanan Kevin Spacey, suçsuz bulunmuştu. Taşkent Uluslararası Film Festivali için Özbekistan'a giden ABD'li oyuncu, hastaneye kaldırıldı. Spacey'e hastanede birtakım tetkikler yapıldı.

Kevin Spacey hastaneye kaldırıldı Sağlık durumu

Dört erkeğe yönelik cinsel saldırı dahil olmak üzere 12 suçla yargılanan Kevin Spacey geçtiğimiz haftalarda suçsuz bulunmuştu.

Haberin Devamı

Londra'da bulunan Southwark Kraliyet Mahkemesi'nde görülen dava 4 haftadır sürüyordu. Son 3 gün içinde 12 saat 26 dakika boyunca dava üzerine çalışan jüri, kararı açıkladı. Hakkındaki suçlamaları hiçbir zamana kabul etmeyen aktör, sonunda aklandı.

"MEDYA BENİ CANAVARA DÖNÜŞTÜRDÜ"

"American Beauty", "The Usual Suspects" ve "House of Cards" gibi yapımlarla tanınan Spacey, verdiği bir röportajda, karşı karşıya kaldığı cinsel taciz suçlamalarında suçun en büyüğünün medyada olduğunu söylemişti.

Kevin Spacey hastaneye kaldırıldı Sağlık durumu

"BENİ İŞE ALMAYA HAZIR İNSANLAR BİLİYORUM"

ZEITmagazine'e konuşan Spacey, medyanın kendisini bir canavara dönüştürdüğünü ileri sürerek, "Pek çok kişi, eğer beni desteklerse üstünün çizileceğinden korktu. Ama şu anda Londra'da bu suçlamalardan aklandığım anda beni işe almaya hazır insanlar olduğunu biliyorum. Bu gerçekleştiği anda, ilerlemeye hazırlar" ifadesini kullanmıştı.

Kevin Spacey hastaneye kaldırıldı Sağlık durumu

Haberin Devamı

KOLU 8 SANİYE UYUŞTU!

Son olarak ünlü oyuncunun hastaneye kaldırıldığı bildirildi. Spacey'nin kolunun 8 saniyeliğine uyuşması üzerine oyuncunun kalp krizi geçirme tehlikesi olduğu belirtildi.64 yaşındaki oyuncu, Taşkent Uluslararası Film Festivali için Özbekistan'daydı.

DURUMU İYİ

TMZ'nin haberine göre, kolunun uyuşması üzerine hastaneye giden oyuncunun "Durumunun iyi olduğu ve aynı gece film festivaline katılabildiği" belirtildi.

Kevin Spacey hastaneye kaldırıldı Sağlık durumu

Spacey, festivaldeki konuşmasında yaşadığı rahatsızlığın ardından "hayatın daha değerli olduğunu" anladığı ifade etti.