Cadde Kibariye'den istismar açıklaması: 13 yaşındayken cacığıma ilaç attı!

Kibariye'den istismar açıklaması: 13 yaşındayken cacığıma ilaç attı!

03.01.2024 - 08:47 | Son Güncellenme:

Kibariye, YouTube'da yayınlanan bir programa konuk oldu. Hayatıyla ilgili bilinmeyenleri anlatn sanatçı, 13 yaşındayken cacığına uyku ilacı atıldığını ve istismar edilirken bir kadın tarafından kurtarıldığını itiraf etti.

Kibariyeden istismar açıklaması: 13 yaşındayken cacığıma ilaç attı

Sesi ve şarkılarının yanı sıra özel hayatıyla da dikkat çeken Kibariye, 21 Aralık 1979'da taksi şoförü Tunay Ürek ile evlendi ve yıllar sonra boşandı. 1999 yılında kinci kez nikah masasına oturan Kibariye'nin Ali Küçükbalçık ile yaptığı evlilikten Birgül adında bir kızı oldu.

Haberin Devamı

HİÇ OKULA GİTMEDİ

Asıl adı Bahriye Tokmak olan Kibariye, zor bir çocukluk döneminin ardından geçim sıkıntısı nedeniyle hiç okula gitmedi. Eğlence sektörüne ilk adımı küçük yaşlarda atan Kibariye, doğallığı ve güçlü yorumuyla kısa sürede geniş bir kitlenin sevgisini kazandı.

Kibariyeden istismar açıklaması: 13 yaşındayken cacığıma ilaç attı

İSTİSMARI ANLATTI

Yıllar önce çıkardığı Lafı mı Olur, Sen Oyna, Gidemem ve yeni şarkısı Manyak ile adından söz ettiren ünlü şarkıcı Kibariye, bir YouTube programına konuk oldu. Programda hayatıyla ilgili bilinmeyenleri anlatan şarkıcı 13 yaşında maruz bırakıldığı istismarı anlattı.

Kibariyeden istismar açıklaması: 13 yaşındayken cacığıma ilaç attı

"ÇOK KORKMUŞTUM"

Küçük yaşta peruk ve ağır makyajlar yapılarak sahneye çıkarılan Kibariye, 'Kötü muameleye maruz kaldın mı?' sorusu üzerine şunları belirtti:

Haberin Devamı

Kaldım, seneler önce Muğla'da çocuğun biri bana aşık olmuş saldırmaya kalktı. Gömleğimin düğmelerimi koparmıştı çok korkmuştum. O zaman 13 yaşımdaydım ve çok güzel bir yerde çalışıyordum. Bir gün benim cacığımın içine uyku hapı atılmış. Düğmelerim falan yırtılmış. Zeyno Abla vardı o beni kurtardı. Annemlere mektup yazdım geldiler beni aldılar. O çocuğu da ağabeyiyle yengesi dayaktan öldürdü. O bana aşık olmuş ama o yaşta ne aşkı? Ben aileme bakmak için işe çıkıyordum. Orada kötü bir darbe atlatıyordum. Neredeyse kötü şeyler olacaktı. Ben sabaha kadar defterlerimi döksem bitmez.

Kibariyeden istismar açıklaması: 13 yaşındayken cacığıma ilaç attı

"ÇÜNKÜ BEN ÇOK ÇEKTİM"

Babasından hiç sevgi görmediğini ve çok şiddete maruz kaldığını söyleyen Kibariye, "Annemi alıp göğsümün içinde saklayabilirim. O derece seviyorum. Kardeşlerimi de öyle. Ölmüş birinin arkasından bu kadar konuşulmaz günaha giriyorum ama babam beni çok dövdü. Kemerle sırtıma vururdu. Babamı da annemi de çok seviyorum. Dayaklardan dolayı aramıza soğukluk girdi. Çocuğuma hayatta vurmadım, bağırmadım. Çünkü ben çok çektim. Ben huzurlu ve mutlu değildim" ifadelerini kullandı.

Kibariyeden istismar açıklaması: 13 yaşındayken cacığıma ilaç attı