Cadde Kırmızı halıda miyavladılar!

Kırmızı halıda miyavladılar!

31.12.2023 - 07:00 | Son Güncellenme:

Hollywood yıldızlarının şıklık yarışına girdiği kırmızı halı, bu sene birbirinden ilginç kıyafetlerle hafızalara kazındı. Modanın sınırlarını zorlayan ünlü isimler, aldıkları risklerle 2023’e damga vurdu.

Kırmızı halıda miyavladılar

ÇİSİL DEMİR - Ödül gecelerinin vazgeçilmez kırmızı halısı, ünlü modacıların ve markaların tasarımlarını merakla bekleyen modaseverleri bu sene de tatmin etti. Sıra dışı tercihleriyle 2023’te en çok konuşulan isimler ise Lil Nas X, Doja Cat ve Jared Leto oldu.

Haberin Devamı

Karl Lagerfeld’in kedisi Choupette’i aratmayan üçlü, adeta kırmızı halıda miyavladı. Cardi B, Türk tasarımcı Dilara Fındıkoğlu tasarımı elbisesiyle 2023 MTV Video Müzik Ödülleri’ne damga vurdu. Giydikleriyle sosyal medyanın diline düşen ünlü isimleri sizler için derledik...

- Doja Cat: Met Gala’da Karl Lagerfeld’in kedisini temsil eden bir diğer ünlü isim ise Doja Cat’ti. Şarkıcı, Oscar de La Renta tasarımı kulaklı kapüşonlu kabarık beyaz kuyruklu elbisesiyle biraz daha sade bir rota izlemişti. Pençe tırnakları ve protez yüz maskesiyle kıyafetini tamamlayan Cat, verdiği röportajda da miyavladı. Instagram kullanıcıları, şarkıcının kıyafet seçimini “Karl’ın kedisine benzemiyor, sade kalmış” cümleleriyle eleştirdi.

Haberin Devamı

- Jared Leto: Dev boyuttaki kedi kostümüyle Met Gala’nın kırmızı halısına adım atan Jared Leto, Karl Lagerfeld’in evde kalan kedisinin yokluğunu davetlilere hissettirmedi. İlerleyen zamanda kostümünden kurtulan Leto, iddialı göz makyajıyla da çok konuşuldu.

- Cardi B: Rapçinin gala tercihi daha önce Margot Robbie, Kylie Jenner ve Lady Gaga gibi birçok ünlü ismi giydiren Türk tasarımcı Dilara Fındıkoğlu oldu. İlk bakışta metal parçalardan oluşmuş zırhı andıran Cardi B’nin üzerindeki kıyafetin aslında yüzlerce gümüş saç tokasıyla kaplı olduğu ortaya çıktı.

Kırmızı halıda miyavladılar

- Lil Nas X: Met Gala’nın 2023 teması, Karl Lagerfeld’i merkezine alarak ‘Karl Lagerfeld: A Line of Beauty’ oldu. Sıra dışı seçimleriyle kırmızı halıda boy gösteren ünlülerden Lil Nas X, baştan ayağa gümüş gövde boyası, swarovski kristalleriyle kaplanan vücudu ve inciden yapılan bıyıklarıyla Lagerfeld’in kedisi Choupette’e gönderme yaptı.

Kırmızı halıda miyavladılar

- Nicki Minaj: Sınırların zorlandığı bir diğer gece ise 2023 MTV Video Müzik Ödülleri oldu. Objektiflere poz veren Nicki Minaj, Dolce&Gabbana imzalı soluk pembe askısız saten body, şeffaf dantel etek, transparan bir duvak ve mücevherli tırnaklarıyla adeta gelin Barbie’yi andırdı. Hayranları, “İç çamaşırı giyimine kendi romantik yorumunu katmış” diyerek, rapçinin tarzını beğendiklerini söyledi.