Cadde Kısa Kısa Cadde

Kısa Kısa Cadde

18.08.2022 - 07:01 | Son Güncellenme:

.

Kısa Kısa Cadde

GÜNDEM OLDU

Haberin Devamı

Levon Kordonciyan’ın Serkan Çayoğlu’na yaptığı frak gündem oldu. Oyuncunun uzun süredir birlikte olduğu Özge Gürel’le İtalya’daki düğününde giydiği frak gecenin en dikkat çeken detaylarından biri oldu. Türkiye’nin yanı sıra yurt dışında da büyük hayran kitlesine sahip olan çiftin düğün haberi birçok yabancı basında da geniş yer bulurken, Çayoğlu’nun frakına da yer verildi. Moda devi Kordonciyan’ın, düğünden sonra Avrupa’dan da birçok sipariş almaya başladığı öğrenildi. Kordonciyan, telefonla ve sosyal medyadan mesaj yağmuruna tutuldu. -  MESUT YILMAZ

Kısa Kısa Cadde

Şirketler sahaya indi

Kısa Kısa Cadde

Kısa Kısa Cadde

Bu yıl 10’uncusu düzenlenen ve dünyanın en geniş katılımlı şirketler arası golf turnuvası olarak bilinen World Corporate Golf Challenge 2022, Regnum Golf&Country Club Bodrum’da gerçekleşti. İki gün boyunca renkli görüntülere sahne olan turnuvanın kazanını toplam 158 puan ile Mehmet Ziylan ve İsmail Erdoğan’ın yer aldığı Lumberjack takımı oldu. Turnuvada ikinci sırayı toplam 142 puan ile İhsan Kızılkaya-Adem Karataş’ın yer aldığı Ruck&Maul, üçüncü sırayı ise 140 toplam puan ile Fikret Öztürk’ün Regnum Takımı aldı.

Haberin Devamı

Kısa Kısa Cadde

Dans... Dans... Dans...

Sabancı Ailesi’nin kendini sanata adayan, kurduğu Gate 27 platformuyla sanat dünyasına destek olan Melisa Tapan, önceki gün arkadaşlarıyla eğlendi. Gece boyunca dans eden iş insanı, bu anlarını sosyal medya hesabından, “Mutluluğun kestirmeleri vardır ve dans da bunlardan biridir. -Vicki Baum. Dansın diyaloğu, farklılıkları, ideolojileri, kültürleri uzatır. Özgürlük, aşk, kutlama, titreşimler ve tutku hepsi dansla ifade edilebilir. Böyle belirsiz zamanlarda dans kahkaha, yoldaşlık topluluğa benzer bir çaredir” yazarak büyük övgü aldı.

Kısa Kısa Cadde

İçkale’nin yeni hobisi

Turizm başta olmak üzere pek çok alanda yatırımları olan, dostlarının ‘Hanım Ağası’ Nadire İçkale, Antalya’da sahibi olduğu Spice Otel’deki işlerinden fırsat buldukça hayatını sürdürdüğü Ankara’daki evinde dostlarını ağırlıyor. Önceki gün Ankara’da gelenek bozulmadı ve dostları İçkale’yi ziyarete gitti. Konukları için mutfağa girip yemekler hazırlayan iş insanı, yemek sonrası dostlarına yeni yaptığı kırlentleri göstererek yeni hobisi olduğunu söyledi.

Haberin Devamı

Kısa Kısa Cadde

Sanata yolculuk

Türk Hava Yolları ile altı saat ve üzeri uzun uçuşlarda Business kabin için üretilen Devrim Erbil Amenity Kit Projesi İngiliz ajansı ve Sevil Dolmacı iş birliği ile gerçekleşmişti. Pandemi dolayısıyla lansmanı yapılamayan projenin ödül töreni, önceki gün gerçekleşti. Türk resim sanatının önemli ustası ile yapılan bu proje, dünya ölçeğinde ödüle layık görüldü. Sanatçı Erbil’e ödülü THY Yönetim Kurulu ve İcra Komitesi Başkanı Ahmet Bolat tarafından takdim edildi.

Kısa Kısa Cadde

Kristal Türkiye İstanbul’da buluştu

Gayrimenkul sektörünün önde gelen markalarından Kristal Türkiye’nin ‘Büyük İstanbul Buluşması’ Barbaros Point Hotel’de gerçekleşti. 2021’de yapılması planlanan, ancak pandemi nedeniyle bu yaza ertelenen organizasyonda, Kristal Franchise ofislerinin broker’larından ve gayrimenkul danışmanlarından oluşan yaklaşık 300 katılımcı yer aldı. Kristal Türkiye Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Emrah Özdemir’in ev sahipliği yaptığı günde Prof. Dr. Ekonomist Emre Alkin ve Sosyolog Dr. Yazar Şaban Kızıldağ da sunum ve konuşmalarıyla alkış aldı.

Haberin Devamı

‘İlaç gibi geliyor’

Murda, İstanbul Festivali’nde unutulmaz bir geceye imza attı. Rapçi, “İlk kez bir festivalde sahne alıyorum. Bu muhteşem gecede bana eşlik ettiğiniz için size çok teşekkür ederim. Bu gece zıplamaya hazır mıyız İstanbul? Türkiye’de olmak bana ilaç gibi geliyor” dedi.

Kısa Kısa Cadde

‘Yılanlar’ çıktı

Burak Şenöz, beşinci single çalışması ‘Yılanlar’ı müzikseverlerle buluşturdu. Sözü Titro, Müziği Faruk Altun-Furkan Acar’a ait olan eser için şarkıcı, “İnsanlar uyanışın keyfini bu şarkıda bulsun ve etrafındaki yılanlardan uzak dursunlar” dedi.

Kısa Kısa Cadde

Ön balayı

Saruhan Hünel, uzun süredir birlikte olduğu sevgilisi Rabia Öztürk’le Bodrum Yalıkavak’taki Miya Beach’te görüntülendi. Geçtiğimiz günlerde Öztürk’e 1 milyon TL değerinde yüzük alarak, evlenme teklifi eden oyuncu, ön balayı için Bodrum’u tercih etti. Çift, daha sonra Çeşme ve Marmaris’e gidecek.

Haberin Devamı

Yeni projeler

Genç aranjör Mally Gülbetekin, birbirinden iddialı projeleri için Aleyna Tilki’nin babası Mehmet Tilki’ye ait MT Music Production şirketiyle anlaştı. Gülbetekin, yeni şarkılarını çok yakında müzikseverlerle buluşturacak. Aranjörün ‘Backing’ şarkısı da kısa sürede hit oldu.

Single’ları yayında!

Grammy ödüllü DJ ve yapımcı Afrojack, Black V Neck ve Muni Long ile birlikte yeni single’ı ‘Day and Night’ı yayınladı. Hollanda doğumlu ve 15 yaşında house müzikle tanışıp kısa sürede hızlı bir ivme yakalayan sanatçının yeni şarkısının yapımcılığını Stargate üstlendi.

Mafyaya bulaşacak!

Robert De Niro, gangster draması ‘Wise Guys’da yer alacağını açıkladı. Warner Bros. yapımı olan ve sinemalarda gösterilmesi planlanan filmin yönetmenliğini Barry Levinson üstlenecek. Levinson ile yeniden kamera karşısına geçecek De Niro’nun iki ana karakteri de canlandırması bekleniyor.

Özgün bir hikaye

Lucy Crehan’ın atılım niteliğindeki kitabı ‘Dâhiler Ülkesi: Finlandiya’dan Japonya’ya Eğitimde Dünya Devlerinin Başarı Sırları’, Epsilon logosuyla raflardaki yerini aldı. Öğretmen, eğitim araştırmacısı ve uluslararası eğitim danışmanı, okul sistemlerinin uluslararası kıyaslamasına insan hikayelerini de dahil ederek, dikkat çekici ve özgün bir çalışmaya imza atıyor.

Üç konserlik mini turne

Sophie Hawley-Weld ve Tucker Halpern’dan oluşan Sofi Tukker, ‘The Wet Tennis’ turnesi kapsamında Epifoni organizasyonu ile ülkemize gelecek. New York çıkışlı jungle pop ikilisi, 30 Eylül’de İstanbul KüçükÇiftlik Park’ta, 1 Ekim’de Ankara ODTÜ MD Vişnelik Çim Amfi’de ve 2 Ekim’de Bursa Nilüfer Balat Ormanı’nda sahne alacak.

Restoran hamlesi

Kevin Hart, 25 Ağustos’ta Los Angeles’ta My Hart House isimli restoranının açılacağını duyurdu. Fast food ve sebze yemeklerinin yer alacağı öğrenilen mekanın fiyatlarının makul tutulacağı bildirildi. Çok heyecanlı olduğunu belirten komedyen, verdiği pozları sosyal medyadan sevenleriyle paylaştı.

Caz rüzgarı esecek

Caz piyanisti ve bestecisi Uriel Herman Trio, yaşamını New York’ta sürdüren trompetçi Itamar Borochov, Mevlana Celaleddin Rumi’nin bir şiirinden alınan albüm başlığı ile dikkat çeken Hollandalı Rembrant Trio, bu yıl dördüncü kez, 26-27-28 Ağustos’ta Setur Marina ev sahipliğinde düzenlenecek Kaş Caz Festivali’nde sahne alacak. Katılımcılar, caz müziği, ılık esintiler ve yıldızlar altında unutulmaz anlar yaşayacak.

Borknagar geliyor

Borknagar, yıldızlar topluluğu kadrosuyla ilk kez 25 Ağustos’ta Türkiye’de konser verecek. 1995 yılında kurulan Norveçli progresif black metal grubu, Duality ve Vera Müzik organizasyonuyla %100 Studio sahnesinde olacak.

The Beatles’ı solladı

Drake, Billboard Hot 100 listesinde en çok dinlenen beş hitiyle 30’uncu kez yer alarak The Beatles grubunun rekorunu kırdı. 35 yaşındaki Kanadalı rapçi ve efsanevi grubun ardından gelen isimlerse şöyle: Madonna, Mariah Carey, Janet Jackson, Rihanna ve Elvis Presley...

Kopenhag güzeli

Josephine Skriever, bir süredir günlerini memleketi Danimarka’nın Kopenhag şehrinde geçiriyor. Dünyaca ünlü model, önceki gün Daniel Bruno Grandi’nin objektifine pozlar verdi. Renkli sokak stiliyle dikkat çeken Skriever, “Güneşli bir gün” ifadelerini kullandı.

Ticarete atıldı

Aleyna Dalveren, E-ticaret sitesi Hanibana.com’a ortak olduğunu sosyal medya hesaplarından duyurdu. Aynı zamanda markanın yüzü de olan şarkıcı, mutluluğunu dile getirirken, Avrupa pazarına açılacaklarını da belirtti.

Önce podyum sonra tatil

Simge Ünal, 19-20 Ağustos’ta gerçekleşecek Kapadokya Fashion Week’te podyumda yürüyecek. Karadağ’dan dönen model, farklı ülkelerden moda tasarımcılarının katılacağı etkinlikte boy gösterecek. Koreografisini Akif Örük’ün üstleneceği defilede yer alacak Ünal, organizasyondan sonra Kasablanka’ya tatile gidecek.