Cadde Kısa Kısa Cadde

Kısa Kısa Cadde

01.10.2022 - 07:00 | Son Güncellenme:

.

Kısa Kısa Cadde

ANLAMLI BAĞIŞ

Haberin Devamı

Oktay Kaynarca, Türk Kanser Derneği yararına düzenlenecek ‘Ünlü Objeler Sergisi’ için berjer koltuğunu bağışladı.

Oktay Kaynarca’dan, 13-31 Ekim tarihleri arasında Skyland HOM Dekorasyon Merkezi’nde gerçekleşecek ‘Ünlü Objeler Sergisi’ne anlamlı bağış... Oyuncu, ünlü isimlerin hikâyesi olan değerli eşyalarını yolladığı etkinliğe berjer koltuğunu hediye etti. Gelirinin tamamının Türk Kanser Derneği’ne aktarılacağı projede, Bülent Ersoy, Müzeyyen Senar, Türkan Şoray, Nazan Şoray, Seda Sayan ve Murat Boz’un da aralarında yer aldığı 20 ünlü ismin eşyaları yer alacak.

Kısa Kısa Cadde

Gelinlikle yollara düştü

Tuğçe Kandemir, ‘Kaybet’ şarkısının klibinde gelinlikle yollara düştü. Çay bahçesinde otururken, karşı masaya gelen kişiden etkilenen bir genç kadının hikâyesinin anlatıldığı görüntülerde evlilik hayaliyle yollara düşen şarkıcı, sonunda dileğine kavuşacak. Eserin video’su TTE Production ve Sony Music Türkiye iş birliğiyle yayınlandı.

Haberin Devamı

Kısa Kısa Cadde

Pentagram’dan turne

Pentagram, geçtiğimiz haftalarda yayınladığı yeni albümü ‘Makina Elektrika’da yer alan şarkılarını sahneye taşıyor. Hayranlarıyla buluşmak için sabırsızlanan grup, 8 Ekim’de Turkcell Vadi’deki konserinin ardından Tekirdağ, Eskişehir, Ankara, Kocaeli, Bursa ve İzmir’de performans sergileyecek.

Kısa Kısa Cadde

Anlamlı müzayede

Sanatçı Elif Erdem ve Nurdan Öztürk’ün yağlı boya sergisi, Skyland Hom Dekorasyon Merkezi’nde şık bir davetle gerçekleşti. Uğur Batur’un moderatörlüğünde gerçekleşen serginin müzayedesi ‘Türkiye Omurilik Felçlileri Derneği’ yararına yapıldı. Hülya Şendir, Meral-Fikret Çalışıcı, Nurdan Öztürk, Ceren Hatipoğlu ve Lara Muradova’nın da katılım gösterdiği etkinlikte, 20 eserin sanatseverlerin beğenisine sunuldu.

Kısa Kısa Cadde

İki millet kenetlenecek!

Sosyal yaşamın ünlü isimlerinden Monik-Reyhan İpekel, Betül Gülbahar ve İstanbul milletvekili Sare Aydın dostlarıyla Azerbaycan’a gitti. Azerbaycanlı sanatçı Nigar Abbasbeyli ev sahipliğinde ilk olarak Bakü Türk şehitliğini ziyaret eden ekip, ardından şehir turu yaparak renkli anlar yaşadı. Liv Hastaneleri Grup Koordinatörü Meri İstiroti önderliğinde Bakü’de hizmete başlayan Liv Bona Dea Hastanesi’nde düzenlenen etkinlikte şehit çocuklarıyla bir araya gelen tanınmış simalar, doktor önlükleri boyayarak miniklere destek oldu. Ticari ve dostluğun ilerlemesi adına önemli toplantılar yapıldığını da ifade eden Monik İpekel, “Tek millet iki devlet olarak yola hız kesmeden devam” diyerek duygularını ifade etti.

Haberin Devamı

Kısa Kısa Cadde