Cadde Kısa Kısa Cadde

Kısa Kısa Cadde

18.10.2022 - 07:00 | Son Güncellenme:

.

Kısa Kısa Cadde

Görkemli defile

Haberin Devamı

Kısa Kısa Cadde

Ankara’nın en yeni tasarım ürün mağazası Ayşegül Erbil Exclusive, 5’inci yılına özel olarak ünlü markaların koleksiyonlarının yer aldığı görkemli bir defile gerçekleştirdi. Ankara’nın sevilen simalarının katıldığı davette, defileye ve mağazadaki ürünlere ilgi büyüktü. Sevilen birçok hazır giyim markasının yanı sıra, Eiccholtz, Fancy gibi dünyaca ünlü tasarım devlerinin ürünlerinin yer aldığı Ayşegül Erbil Exclusive’de davetliler trend ev aksesuarlarından, gece kıyafetlerine kadar geniş bir ürün yelpazesi ile karşılaştı.

Kısa Kısa Cadde

Ailece kutlama

Kısa Kısa Cadde

Devlet eski bakanı ve Nergis Holding Yönetim Kurulu başkanı Cavit Çağlar ve eşi Nursel Çağlar, üç evladı, gelini, damadı ve torunlarının arasında mutlu anlar yaşadı. Önceki gün küçük kızı Yasemin Çağlar’ın kızı Nazlı Kaya’nın doğum günü tüm aileyi bir araya getirdi.

Haberin Devamı

Sürpriz yaptılar

Kısa Kısa Cadde

İş dünyasının renkli simalarından Zeynep Toker, önceki gün sevenlerinin sürpriziyle mutlu oldu. Toker’in oğlu Bora Toker, babasıyla birlikte Papermoon’da doğum günü yemeği organize etti. Aileye, dostları Sevim Emre ile Orhan Gencebay da katıldı. 

Modern sanat

Kısa Kısa Cadde

Küratörlüğünü Beral Madra’nın üstlendiği Sanat Umudun En Yüksek Biçimidir sergisi, Mansur Yavaş ve Bekir Ödemiş’in katılımıyla Müze Evliyagil’de sergi açıldı. Müze Evliyagil ve PAPKO/Öner Kocabeyoğlu koleksiyonlarından  51 sanatçının eserlerinden oluşan sergi, büyük ilgi gördü.

RENKLİ GALA!

Kısa Kısa Cadde

Bu yıl ikincisi düzenlenen Academy Museum Gala’da dünyaca ünlü isimler bir araya geldi

Kısa Kısa Cadde

Dünyaca ünlü isimler hafta sonunda Los Angeles’taki Academy Museum of Motion’da düzenlenen gala gecesine katıldı. Kaliforniya’da Sinema Sanatları ve Bilimleri Akademisi tarafından inşa edilen müzede bir araya gelen Hollywood yıldızları, şıklık yarışına imza attı. Film endüstrisine hayatını adamış isimlerin ödüllendirildiği gecede Julia Roberts, ‘İkon Ödülü’nün sahibi oldu. Etkinlik bu sene ikinci kez düzenlendi. Öte yandan törende Diana Ross sahne aldı.

Kısa Kısa Cadde

Hafta sonu keyfi

Kısa Kısa Cadde

Chiara Ferragni, şu sıralar eşi Fedez ve çocuklarıyla İtalyan Alpleri’nde tatil yapıyor. Keyifli bir hafta sonu geçiren aile, Skyway Monte Bianco’dan anılarını sosyal medya hesaplarından yayınladı. Fotoğraflar kısa sürede binlerce beğeni topladı.

Haberin Devamı

21’inci yılı kutladılar

Kısa Kısa Cadde

Buddy Valastro, eşi Lisa ile 21’inci evlilik yıl dönümlerini kutladı. Bir selfie paylaşan pasta şefi, “Senin güzelliğine, gülüşüne, bana bakışına ve beni koruyuşuna alışığım. Mutlu yıllar, seni kelimelerin anlatabileceğinden daha çok seviyorum” notunu düştü.

 

Geri dönüyor

Kısa Kısa Cadde

Janet Jackson, muhteşem bir turneyle sahnelere geri dönmeye hazırlanıyor. Şarkıcı, pandemi nedeniyle 2020’de yapmayı planladığı ‘Black Diamond’ isimli konser serisini iptal etmişti. Sanatçıya yakın bir kaynak The Sun gazetesine şu açıklamayı yaptı: “Aile kurduktan sonra kendisini bırakmayan hayranlarına minnettar hissediyor.” Jackson, 2017 yılında 50 yaşındayken anne olmuştu.

Ailenin yeni üyesi

Kısa Kısa Cadde

Marc Anthony ile nişanlısı Nadia Ferreira, köpek sahibi oldu. İkili, Instagram’dan sevimli hayvala poz verdikleri karenin altına, “Ailenin yeni üyesiyle tanışın” notunu düştü. Blue Muniz adını verdikleri köpek için ayrıca Instagram hesabı açan ikili, kısa sürede 16 bin takipçi sayısına ulaştı.

Haberin Devamı

Fransa rüzgarı

Kısa Kısa Cadde

Fransız müzisyen Hugo Kant, istek üzerine 12 Kasım’da yeniden Blind sahnesinde olacak. The Herbaliser, Ancient Astronauts gibi birçok isim ile iş birliği yapan, bir klasik müzik şefinin titizliğine ve bir caz solistinin yaratıcılığına sahip sanatçı, trip hop, caz, hip hop, klasik, 70’ler rock, dub ve dünya müziği çalacak. Biletler satışta!

Dostluk kurdular!

Kısa Kısa Cadde

Justin Bieber’ın eşi Hailey Bieber ile sanatçının eski aşkı Selena Gomez, etkinlikte bir araya geldi. Ünlü modelin Gomez ile ilgili, “Evlendiğimizde Justin, Selana defterini kapatmıştı” açıklamasından iki hafta sonra pişti olan ikili, içeride dostluk pozları verdi. Kadınların bu hareketi takdir topladı.