Cadde Kısa Kısa Cadde

Kısa Kısa Cadde

25.10.2022 - 07:00 | Son Güncellenme:

.

Kısa Kısa Cadde

Başbakanlarla podyumda

Haberin Devamı

Tülin Şahin, önümüzdeki hafta Danimarka’nın başkenti Kopenhag’da düzenlenecek ‘Sürdürülebilir Moda’ temalı defilede podyuma çıkacak. Modele, Danimarka Başbakanı Mette Frederiksen, eski başbakanlar Helle Thorning-Schmidt ve Poul Nyrup Rasmussen eşlik edecek. Ayrıca, eski Çevre Bakanı Ida Auken ve ‘Game of Thrones’ dizisinin yıldız oyuncuları Nikolaj Coster-Waldau ile Pilou Asbæk de; Şahin’le, tüm dünyaya ‘sürdürülebilirlik’ mesajı verecek.

Kısa Kısa Cadde

Klipten kare

Aleyna Tilki, cuma günü çıkacak yeni parçası ‘Tanırım İntiharı’nın klibinden ilk karesini, sosyal medya hesabından paylaştı. Fotoğrafıyla kısa sürede gündem olan şarkıcıya, hayranlarından binlerce beğeni geldi. Tilki’ye sevenleri, “Eser daha çıkmadan konuşulmaya başladı” ve “Fotoğraf yine efsane” gibi mesajlar gönderdi.

Haberin Devamı

Kısa Kısa Cadde

ANNE-BABASINA TEŞEKKÜR ETTİ

Oscar ödüllü İngiliz oyuncu Eddie Redmayne, okul çağındayken kendisini oyunculuk alanında destekleyen anne-babasına teşekkür etti.

Eddie Redmayne, şu sıralar yoğun günler geçiriyor. Savannah ve Montclair Film Festivalleri’ne katılan oyuncu, etkinliklerden çeşitli ödüllerle döndü. Redmayne, konuyla ilgili Today’e verdiği röportajda ise anne-babasına teşekkür etti. Ebeveynlerinin tiyatro, film ya da müzik hayranı olmadığını belirten aktör, “Ben okulda müzik yapmayı, şarkı söylemeyi ve oyunculuğu seviyordum. Onlar da ben ve kardeşlerimi ilgi alanlarım konusunda desteklediler. Bu bakımdan anne ve babama minnettarım” açıklamasını yaptı. Profesyonel oyunculuk ve sahne kariyerine 2000’lerin başında başlayan, ilk sinema tecrübesini 2006’da ‘Like Minds’ filmi ile yapan 46 yaşındaki Redmayne, 2014 yapımı ‘The Theory of Everything’deki Stephen Hawking rolüyle 87. Akademi Ödülleri’nde ‘En İyi Erkek Oyuncu Oscarı’ almış, aynı ödüle Altın Küre, BAFTA ve SAG’de de ulaşmıştı.

Kısa Kısa Cadde

Bikini satacak

Robbie Williams’ın bikini koleksiyonu çıkaracağı iddia edildi. Daily Mail’deki habere göre sanatçı, adının baş harflerini taşıyan markanın başvurularını yaptı. Williams, çanta ve oyuncağın yanı sıra yüzme kostümleri ve bikiniler de tasarlayacak.

Haberin Devamı

Hafta sonu gezintisi

Chris Pratt, hafta sonunda eşi Katherine Schwarzenegger ve biri eski eşi Anna Faris’ten olan üç çocuğuyla gezerken görüntülendi. Pacific Palisades’ta güneşli havanın tadını çıkaran aile, kendilerini görüntüleyen gazetecileri fark etmedi.

Nefes kesti!

Winnie Harlow, gecelik takımıyla evde Jamie Bruce’un objektifinin karşısına geçti. Birbirinden iddialı pozlara imza atan model, fotoğrafları ve video’ları sosyal medya hesaplarından yayınladı. Takipçileri, Harlow’a “Tanrıça”, “Heykel gibisin” ve “Nefes kesiyorsun” yorumlarını yaptı.

Kısa Kısa Cadde

Oliver Tree geliyor

Vokalist, yapımcı, yazar, yönetmen ve performans sanatçısı Oliver Tree, önümüzdeki ay Türk müzikseverlerle buluşmaya hazırlanıyor. Pop ve alternatif müziğin son dönemdeki en önemli yıldızı, 12 Kasım akşamı DasDas’ta sahne alacak. Ülkemizde ‘...Life Goes On’ şarkısı ile sevilen Oliver Tree, Spotify’da 400 milyondan fazla dinlenmeye ulaştı.

Takım şıklığı

Cate Blanchett, 66’ncı BFI Londra Film Festivali kapsamında gerçekleştirilen ‘Guillermo Del Toro’s Pinocchio’ filmi prömiyerinde objektiflere takıldı. Oyuncu, Alexander McQueen tasarımı baskılı kruvaze ceket ve pantolon takımıyla şıklığını konuşturdu.

Haberin Devamı

Kısa Kısa Cadde

Şıklık yarışı

‘Cennete Bilet’ (Ticket to Paradise) filminin galası, Los Angeles’ta renkli anlara sahne oldu. Ol Parker’ın yazıp yönettiği, Amerikan romantik komedi filminin başrollerinde yer alan George Clooney, Julia Roberts, Billie Lourd, Kaitlyn Dever ve Lucas Bravo, etkinlikte hazır bulundu. Pembe halı, şıklık yarışına sahne oldu.

Kısa Kısa Cadde

İkna edecek

Nick Kolenda, ‘İkna Metotları’ adlı kitabını Epsilon logosuyla çıkardı. Bilişsel psikolojinin ilkelerini kullanarak, insanların düşüncelerini etkilemek için bir yetenek geliştiren yazar kendine özgü esprili anlatımıyla dikkat çekiyor.

Görkemli açılış

Kısa Kısa Cadde

Sürdürülebilir gıda için dünyada ilk kez topraksız ve dikey tarım uygulamasını 360 derece detaylarıyla hayata geçiren Vertical, Kadıköy Caddebostan’da iş, sanat ve cemiyet dünyasından isimlerin katılımıyla açıldı.

Haberin Devamı

Kısa Kısa Cadde

Elif Boyner’in ev sahipliğinde, Pernod Ricard Türkiye ve Bosch Ev Aletleri sponsorluğunda gerçekleştirilen davete Ümit-Cem Boyner, Ayşe Boyner, Bilgün Sazak Dereli, Müge Boz-Caner Erdeniz, Tansa-Can Ekşioğlu, Önder Öztarhan, Aslı Pasinli, Levent Erden, Alihan Aloğlu, Rachel-Sami Kiresepi, Alp Ekşioğlu ve Deniz Marşan gibi isimler katıldı.

Kısa Kısa Cadde

Moda dünyasına adım attı

İş dünyasının tanınmış ismi Kerem Dal’ın, İran asıllı moda tasarımcısı eşi Naz Nouri Dal, sahip olduğu kültürel mirastan ilhamla yarattığı Her Secrets markasıyla moda yolculuğuna başladı. Stil sahibi formlar ve eskimeyen silüetlerin başrolde olduğu bir koleksiyon ile sezonu selamlayan Her Secrets, satışa sunuldu.

Topuz’un kişisel sergisi

Kısa Kısa Cadde

Kerem Topuz’un ilk kişisel sergisi Dopaminerjik Metalar, Dr. Feride Çelik küratörlüğünde Galeri ARK’ta sanatseverlerin beğenisine sunuldu. Popüler kültür imajlarını, ikonik sanat eserlerini veya günlük tüketim maddelerini gerçek anlamlarının ötesinde ironik bir şekilde yeniden tanımlayan Topuz, eserlerinde sıradan imgeleri kullanmayı tercih ediyor.