Cadde Kısa Kısa Cadde

Kısa Kısa Cadde

16.11.2022 - 07:00 | Son Güncellenme:

.

Kısa Kısa Cadde

Müzik ve sohbet 

Haberin Devamı

Kısa Kısa Cadde

Kürşat Başar; Selda Güleç’in sahibi olduğu, İstanbul’un kültür ve sanat hayatına yeni bir boyut kazandıran SG Kömürlük’te gerçekleşen müzikli sohbetlerin konuğu oldu. Muhabbet ve müziğin bir arada olduğu etkinlikte, Kültür Bakanlığı İstanbul Devlet Modern Folk Müzik Topluluğu’nda yer alan ney sanatçısı Sinem Hondoroğlu da dinletisiyle geceye renk kattı. Geç saatlere kadar süren organizasyona çok sayıda ünlü isim katıldı. 

Genç sanatçıları ağırladılar 

Kısa Kısa Cadde

Genç sanatçıları destekleme motivasyonu ile faaliyetlerini sürdüren İyilik İçin Sanat Derneği, ‘Anadolu’dan İzlenimler’ projesinin üçüncü etabı kapsamında genç sanatçı adaylarını İstanbul’da konuk etti. Derneğin yönetim kurulu başkanı Selin Bozkurt, “Hedefimiz, Anadolu’daki güzel sanatlar fakültelerinde yer alan başarılı öğrencileri, ulusal ve uluslararası sanat aktiviteleriyle buluşturmak” dedi. 

Haberin Devamı

Dubai çıkarması 

Kısa Kısa Cadde

Alarko Holding Yönetim Kurulu Üyesi Leyla Alaton, yakın arkadaşı Leila Heller’in Dubai’deki kişisel sergisinin açılışına gitti. İki gün şehirde kalan iş insanı, hem sanat turu yaptı hem de dostlarıyla buluşma fırsatı yakaladı. Alaton, keyifli anlarını sosyal medya hesaplarından paylaşmayı ihmal etmedi. 

Atölye ziyareti 

Kısa Kısa Cadde

Doğan Paksoy, kalp rahatsızlığın ardından eski sağlığına kavuşmanın mutluluğunu ziyaretine gelen dostlarıyla paylaşmaya devam ediyor. Tamer Levent, Göknur Akçadağ ve Semra Ecer’in ziyaret ettiği sanatçı, dostlarına önümüzdeki yıl açacağı sergisi hakkında bilgi verdi. 

Kısa Kısa Cadde

Kampta buluştular 

Pozitif yaş alma lideri ve Restart kurucusu Pınar Özdemir Hotiç’in tasarladığı ve organizasyonunu üstlendiği wellbeing kampının üçüncüsü Hilton Dalaman’da gerçekleşti.

Kısa Kısa Cadde

Sağlıklı yaşam konusunda bilgi kirliliğinden sıyrılmak, doğru yerden başlamayı sağlamak amacıyla sağlıklı yaşamın önde gelen hekim ile uzman isimlerini ve markalarını bir araya ‘Restart-İçten Dışa En İyi Sen’ kampına birçok ünlü isim katıldı. İş insanı, “Geriye dönüp, başlangıcı değiştiremeyiz ama doğru yerden başlayıp, hikâyenin sonunu değiştirebiliriz” dedi. 

Hayatı sinemalarda

Haberin Devamı

Kısa Kısa Cadde

Küçük yaşlarda yaşadığı bir yangın sonrasında vücudunda bazı engeller bulunan AK Parti İstanbul Milletvekili Av. Serkan Bayram’ın hayatı, ‘Buğday Tanesi’ filmi ile anlatılacak. 3 Aralık Dünya Engelliler Günü’nde AKM’de galası yapılacak olan projenin geliriyle İstanbul’da Engelli Yaşam ve Kültür Merkezi kurulacak.

Yüreklere dokundu

Kısa Kısa Cadde

Abdullah Erkal, yeni şarkısı ‘Yan Şimdi’yi çıkardı. Beş yıllık sessizliğini bozan sanatçı, 2017’de kaybettiği ağabeyi İbrahim Erkal’a ithafen yazdığı hasret kokan eseriyle yüreklere dokundu.

Çocuklara eğlence

Kısa Kısa Cadde

Minikler, ara tatilin sevincini dünyaca ünlü Maşa ve Koca Ayı ile birlikte yaşayacak. Trump Alışveriş Merkezi, 20 Kasım’a dek Maşa ile Koca Ayı’nın sahne şovuna ev sahipliği yapacak.

İstanbul’u seviyor

Kısa Kısa Cadde

Hollywood’da dövüş sahnelerinin vazgeçilmez ismi Ron Smoorenburg, tedavi için İstanbul’a geldi. Doktor Berkant Dural’ı ziyaret eden sanatçı, her defasında İstanbul’a gelmek için can attığını söyledi.

Çekimler başladı

Kısa Kısa Cadde

Tuğba Melis Türk ve Gökberk Demirci, ‘Köy Düğünü’ filminin çekimleri için bir araya geldi. Juli Yapım’ın, yapımcılığını Hasan Doğan’ın üstlendiği proje, lüks bir otelde düğün isteyen influencer Esra ile Emre ve düğünü köyde yapmaları için ısrar eden dedesinin hikayesini anlatıyor.