Cadde Kısa Kısa Cadde

Kısa Kısa Cadde

17.11.2022 - 07:00 | Son Güncellenme:

.

Kısa Kısa Cadde

Boşanıyorlar

Haberin Devamı

Kısa Kısa Cadde

45 gün önce nikah masasına oturan Merve Boluğur ile Mert Aydın, boşanıyor. Oyuncu, “Olmadı, teşekkürler. Hayat bu... Mert’e de mutluluklar. Güzel günlerimiz için teşekkürler” dedi. Evi terk ettiği iddia edilen Aydın’ın boşanma davası açtığı ve duruşmanın cuma günü görüleceği öğrenildi.

Dinleyiciye hediye

Kısa Kısa Cadde

Simge, akustik konser serisinin ilkini, pazar akşamı İstanbul Bostancı Gösteri Merkezi’nde gerçekleştirecek. Özel bir repertuvar hazırlayan şarkıcı, “Şehir şehir gezeceğim. Bu konserler benden dinleyenlerime bir hediye” dedi.

Moda sohbeti

Kısa Kısa Cadde

Modanın ve çağdaş sanatın yaratıcı dünyalarını aynı çatı altında buluşturan Beymen İstinyePark İzmir, önceki gün keyifli bir sohbete ev sahipliği yaptı. Markanın moda direktörü Ceylan Atınç, moda tutkunlarıyla buluşarak, hem trendleri anlattı hem de merak edilenleri cevapladı.

Haberin Devamı

Kısa Kısa Cadde

Kalabalık kutlama

Kısa Kısa Cadde

Uğur Batur, Zekeriyaköy’deki Sagapo Restaurant’ta dostlarına bir davet düzenledi. Konuklarına bir sürpriz hazırlayan ünlü müzayedeci; Arte Tahir, Betül Ayça, Aybike Hepşen, Fırat Hatipoğlu ve Güven Aydın’ın doğum günlerini kutladı. Şaşıran konuklar, daha sonra eğlencenin tadını çıkardı.

Kısa Kısa Cadde

65’inci yıla özel sergi

Kısa Kısa Cadde

Kale Grubu tarafından başlatılan ‘İyi Bak Dünyana’ hareketi kapsamında dünyanın sanat ve tasarımla daha iyi bir yer olacağını vurgulayan Kale Tasarım ve Sanat Merkezi (KTSM), Mustafa Tunçalp’in ‘Toprakla Şekillenen Bir Ömür’ isimli sergisini sanatseverlerle buluşturdu. Grubun, 65’inci yılına özel hazırlanan seramik çalışmalar, 4 Aralık’a kadar ziyarete açık olacak.

Kutlama koleksiyonu 

Kısa Kısa Cadde

Kısmet by Milka’nın kurucusu Milka Karaağaçlı İnce, hayatın ve anların kutlanmaya değer olduğunu gösteren yeni koleksiyonu ‘Milka’s Party’yi görücüye çıkardı. İş insanı, “Toplumdaki herkesin inanç, köken, yaş, cinsiyet fark etmeksizin davetli olduğu bu partide, tüm negatifliklerden arınmış bir dünya yaratıyoruz” dedi.

Gurur günü

Kısa Kısa Cadde

Ülkemizde erkek giyimin önemli temsilcilerinden Yusuf Kenan, eşi Filiz Hanım, çocukları Aslı Hanım ve Kerem Bey’le Malatya’da hayatlarının en anlamlı günlerinden birini yaşadı. Eğitime her zaman verdiği önemi vurgulayan iş insanı, ailesiyle beraber memleketinde yaptırdığı lisenin açılışını gerçekleştirdi.

Haberin Devamı

Kısa Kısa Cadde

23 Kasım’da CRR’de!

Kısa Kısa Cadde

Shahzadeh N. İgual, Türkçe ve Farsça yorumladığı Celaleddin-i Rumi eserlerini, İranlı besteci Amir Ashkan ile 1001 Ensemble eşliğindeki ‘Bin Şems, Bir Celaleddin’ isimli gösterisiyle sanatseverlerin beğenisine sunacak. Etkinlik, 23 Kasım’da Cemal Reşit Rey Konser Salonu’nda sahnelenecek.

Beğenilen poz

Kısa Kısa Cadde

Hande Demir, önceki gün Instagram’dan paylaştığı fotoğrafla, takipçilerinden övgü aldı. Enerjisiyle görenleri kendisine hayran bırakan sosyetik güzel, “Yeni ay, yeni kararlar, yeni bir Hande Can” sözleriyle Demir, beğeni ve yorum yağmuruna tutuldu.

Göz kamaştırdı

Kısa Kısa Cadde

Naz Nouri Dal, katıldığı davette kendi tasarımı elbisesiyle göz kamaştırdı. ‘Her Secrets’ markası ile kısa zamanda “Haute Couture dünyasında ben de varım” diyen tasarımcı, önümüzdeki günlerde yeni yıl için hazırladığı özel koleksiyonunu sunacak.

‘Hayat nasıl olacak?’

Haberin Devamı

Kısa Kısa Cadde

İkinci çocuğunu kucağına almak için gün sayan Burcu Kara, Instagram’dan duygusal bir not yayınladı. Oyuncu, “Tek çocuk hiç çocuk diyorlar, doğru mu? Hamilelikte bile farkını yaşıyorum. Ama hayat nasıl olacak çok merak ediyorum. Tavsiyeleriniz neler?” diye sordu.

Pozitif bakıyor

Kısa Kısa Cadde

1996 doğumlu Nurbanu Gündüz, en büyük tutkusunun hayata pozitif bakmak olduğunu söyledi. İletişim mezunu olan güzel, modelliğin yanı sıra televizyon sunuculuğu ve seslendirme de yapıyor. Katalog çekimi ve defilelerde yer alan Gündüz, şu sıralar gelen projeleri değerlendiriyor.

Açılışı yaptı

Kısa Kısa Cadde

İş insanı Mr. Jade, Özkan Şen restoran gruplarına bir tanesini daha ekledi. Ankara Beştepe’de TC. Cumhurbaşkanlığı Külliyesi karşısında görkemli bir açılışa imza atan Mr. Jade Lounge’a iş ve siyaset dünyasının önde gelen isimleri katıldı.