Cadde Kısa Kısa Cadde

Kısa Kısa Cadde

05.12.2022 - 07:00 | Son Güncellenme:

.

Kısa Kısa Cadde

Ata’ya teşekkür

Haberin Devamı

Kısa Kısa Cadde

Betül Demir, Sultanbeyli’nde izleyici karşısına çıktı. ‘Kadının Gücü Var’ etkinliğinde sahne alan şarkıcı, “Türk kadınına dünya kadınlarından önce seçme ve seçilme hakkı veren, bizleri sosyal ve kültürel hayatın içinde en temel özne haline getiren ve ayrıcalıklı kılan Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü saygı ve rahmetle anıyor, hatırası önünde saygıyla eğiliyorum” dedi.

İlk göz ağrısı

Kısa Kısa Cadde

Cenk Eren, yeni eseri ‘Anlamazsınız Sevdadan’ı müzikseverlerin beğenisine sundu. Kariyerinde ilk kez sözü ve müziği kendisine ait bir parçaya imza atan şarkıcı, “İlişkilerin her zaman iki insan arasında yaşandığına inanan biriyim. Maalesef günümüzde her aşık olana ve her sevgiyi arayana anlamsız bir korku ve mutsuzluk aşılamaları beni çok etkiledi” dedi.

Haberin Devamı

‘Hayal kırıklığına uğratmaz’

Kısa Kısa Cadde

Kalben, ‘Can Şengün ile Sıkı Fıkı’ programına konuk oldu. “Müzik benim için biricik bir şey, çünkü seni hayal kırıklığına uğratmaz” diyen şarkıcı, “Dünyanın en kötü eserini de dinlesen içinde seni mutlu edecek, hoşuna gidebilecek bir şey bulabilirsin. O yüzden katı eleştirilmesine, müzik yapan insanların yerilmesine hiç dayanamıyorum” dedi.

Duman coşkusu

Kısa Kısa Cadde

Ozbi ve Duman, Kerkisolfej organizasyonu ve +1 ana sponsorluğunda Eskişehir Anemon Otel’de düzenlenen Cityfest’te sahne aldı. Bir an olsun dinleyenlerini hareketsiz bırakmayan Duman grubu, aralıksız şekilde söylediği şarkılarla heyecanı ve nabızları zirvede tuttu.

Fragmanı yayınlandı

Kısa Kısa Cadde

Selçuk Yöntem, Selin Şekerci, Kubilay Aka, Elif Ceren Balıkçı ve Günay Karacaoğlu’nun yer aldığı ‘Sevda Mecburi İstikamet’ filminin fragmanı yayınlandı. Görüntüler yayınlandığı andan itibaren sosyal medyanın en çok konuşulanları arasına girdi. Çağan Irmak’ın yazıp yönettiği proje, 6 Ocak’ta vizyona girecek.

Yoğun ilgi

Kısa Kısa Cadde

Vizyona giren ‘Çakallarla Dans 6’ ekibi, Bursa’ya gitti. Oyuncular Şevket Çoruh, Mine Kılıç, Ebru Cündübeyoğlu ile senarist Ali Tanrıverdi ve yönetmen Murat Şeker’in katıldığı etkinliğe, seyirciler yoğun ilgi gösterdi. Gösterim sonrası dakikalarca alkışlanan film ekibi, katılan herkese teşekkürlerini iletti.

Haberin Devamı

Hayali babasıyla düet

İdo Tatlıses, Ataşehir Watergarden’daki Endoff’da sahne aldı. Geçtiğimiz hafta babası İbrahim Tatlıses’in eseri ‘Mavişim’ yeniden yorumlayan şarkıcı, “İnşallah yakın bir zamanda da babamla bir düet yaparız. En büyük hayallerimden biri bu” diye konuştu.

 Sevenleriyle buluştu

Kısa Kısa Cadde

Haktan, Luvia Yeşilköy’de hayranlarıyla buluştu. Güçlü yorumuyla dikkat çeken şarkıcı, konser boyunca hayranlarını hem hüzünlendirip hem de eğlendirdi.

Yıldızların portreleriyle

Kısa Kısa Cadde

Hollywood starlarının ve modellerin yıllarca portrelerini çeken Stephen Wayda, Türkiye’deki ilk kişisel sergisini ‘Hollywood Starları İstanbul’da’ temasıyla sanatseverle buluşturacak. Afişte ABD’li aktör Micheal Richards ile fotoğrafını kullanan Wayda’nın sergisi, 16-25 Aralık tarihleri arasında Ataşehir Pickhobi Galeri’de gezilebilecek.

İddialı tekli

Kısa Kısa Cadde

Dila Uzun’un ‘Sabahlara Kadar’ isimli teklisi, Noah Entertainment etiketiyle tüm dijital platformlardaki yerini aldı. Şarkıcının kendi imzasını taşıyan ve Doğu-Batı sentezinin buluştuğu eserinin düzenlemesini İlkay Şencan, klibinin yönetmenliğini ise Alişan Günay Yıldırım üstlendi.

Haberin Devamı

Dostlara özel davet

Kısa Kısa Cadde

New York’ta Pace University iş ekonomisi bölümünden mezun olduktan sonra masterini pazarlama üzerine tamamlayan Tuana Hayfavi, kendi markası Thara Concept’i kurdu. Markanın günlük hayatta severek kullanılabilen sürdürülebilir, vegan malzemeler ile kaliteli kumaşlardan üretilen sade, lüks ve rahatlığı buluşturan zamansız kıyafetleri, Sunset’te görkemli bir davetle tanıtıldı. Etkinliğe sanat, iş ve cemiyet hayatının önde gelen isimleri katıldı.

Kısa Kısa Cadde

Kısa Kısa Cadde

Bol Kahkahalı sohbet

Kısa Kısa Cadde

Sofitel İstanbul Taksim İstanbul Komedi Festivali’nin 5’inci yılında en özel projelerden birine ev sahipliği yaptı. Bir Demet Muhabbet adlı gösterisinde çocukluğunda ev halkına yaptığı gösterilerden başlayarak hayat yolculuğunu paylaşan Demet Akbağ , bol kahkahalı, bol maceralı eşsiz anılarla dolu interaktif bir gösteriye imza attı.

Kısa Kısa Cadde

Korku dolu anlar

Kısa Kısa Cadde

Estesante Clinic’in sahibi Şebnem Demir, iş görüşmeleri için Bulgaristan Sofya’ya gitti. İş insanının, Türkan Tatyana Türker’in başkanı olduğu derneğin otoparkında aracı çalındı. Demir başına gelenleri şöyle anlattı: “Korku filmi gibi günler geçirdim. Benim ne maddi zararımı geri alma şansım var ne de yaşadığım kâbus dolu günleri… Yaşadıklarımı paylaşmamın tek sebebi başka iş insanlarının mağduriyetini önlemek” dedi.

İş insanının, uzun uğraşlar sonunda aracı bulundu.

Haberin Devamı

Betül Mardin 95 oldu!

Kısa Kısa Cadde

Halkla ilişkiler denince ilk akla gelen isim olan Betül Mardin’in, önceki gün Nişantaşı Teşvikiye Palas’taki evi, tam anlamıyla bayram yerine döndü. Eski eşi Haldun Dormen, oğlu Ömer, kızı Ayşe, gelinler, damatlar ve torunlarla herkes ‘tatlı Betüş’lerinin yeni bir yaşına girmesinin mutluluğunu bir arada yaşadı. 95 yaşına giren Betül Mardin’e Milliyet Cadde Ailesi olarak biz de sağlıklı mutlu yıllar diliyoruz.