Cadde Kısa Kısa Cadde

Kısa Kısa Cadde

07.12.2022 - 07:00 | Son Güncellenme:

.

Kısa Kısa Cadde

Kendi işinin patronu oldu 

Haberin Devamı

UMUT ÜNVER - Burçin Abdullah, gelinlik markası Sima Couture İstanbul’un yeni sezon tanıtımında gazetecilerin sorularını cevapladı. Yapım şirketi kurduğunu söyleyen oyuncu, “İlk filmimizin çekimlerine başladık. Projede hem oyuncu hem de yapımcı olmak beni çok heyecanlandırıyor. Yapımda Gürgen Öz, Aslı Bekiroğlu ve Hakan Meriçler rol alıyor” diye konuştu.

Kısa Kısa Cadde

‘Marka takıntım yok’

Yasemin Şefkatli, bir etkinlikte görüntülendi. Marka takıntısı olmadığını söyleyen sosyal medya fenomeni, “Lüks markalardan alışveriş yapacağım diye bir durum yok. Çok nadir alışveriş yapmaya çalışırım. Kendime yakıştırdığım her şeyi giyiyorum. Özellikle bu dönemde çok para harcamıyorum. Tutumlu biriyimdir” dedi.

‘Çiftçi kızıyım’

Haberin Devamı

Demet Evgar’ın, marka yüzü olduğu Lay’s’in desteğiyle hazırladığı tarım temalı ‘Toprak Diyerek Geçme’ belgeselinin ön gösterimi Soho House’da gerçekleşti. Oyuncu, “Ben çiftçi bir ana-babanın kızıyım. Tarım, hasat, bunlar bana yabancı kavramlar değil. Çiftçiliğin nasıl yoğun bir emek gerektirdiğini görerek büyüdüm” dedi.

Kısa Kısa Cadde

Türkçe mesaj yayınladı

İspanyol model Cindy Kimberly, 16 Aralık’ta Antalya’da düzenlenecek Dosso Dossi Fashion Show defilesi öncesi, Türkçe mesaj yolladı. Model, “Merhaba Türkiye” diyerek başladığı mesajına, “Hepinizi Dosso Dossi Fashion Show’un 20’nci yıl dönümünde Antalya’da göreceğim için mutluyum. Hepinizi seviyorum” sözleriyle devam etti.

‘Kanatlarım yüreğim’

Kerem Alışık, Çolpan İlhan&Sadri Alışık Tiyatrosu ve Piu Entertainment ortak yapımıyla sahnelenecek efsane ‘Küheylan’da, psikiyatrist Martin Dysart’ı oynayacak. Oyuncu, “Benim kanatlarım yok. Kanatlarım yüreğim. Kendi gökyüzümde göçebe, kendi vicdanımda özgür... Ama ‘Küheylan’ sevinçten uçmak için gerekli olan kanatları ödünç olarak bana verdi” dedi.

Kısa Kısa Cadde

40 yıl hatrı var

Arzum Okka, 5 Aralık Dünya Türk Kahvesi Günü’nü Darülaceze’de kutladı. Arzum Yönetim Kurulu Başkanı Murat Kolbaşı ve tüm Arzum çalışanları, Darülaceze’ye ziyarette bulunarak, bu özel günde konuklarına eşsiz lezzette Türk kahvesi ikram etti. Darülaceze sakinleri ile gerçekleştirilen etkinlikte, Osmanlı’da kahve seremonisi ile geçmişe keyifli bir yolculuk yapıldı.

Haberin Devamı

Kısa Kısa Cadde

Kıskandıran dostluk

Sosyal yaşamının önde gelen iki ismi Prof. Dr. İlber Ortaylı ve Leyla Alaton, sanayici, akademisyen ve tarihçi kimliklerini bir tarafa bırakıp, yılların iki dostu olarak katıldıkları davette karşılaşmanın mutluluğunu yaşadı. Görenlerini imrendirecek kadar samimi birbirlerine sarılıp hasret gideren ikiliden Alaton, sosyal medya hesabından fotoğraflarını paylaşıp, altına “Kıskandıralım” notunu düştü.

Kısa Kısa Cadde

Renkli balo

Türkiye’de İngiliz Ticaret Odası BCCT’nin yılsonu balosu, Ritz Carlton İstanbul’da, iş, cemiyet, siyaset ve diplomasi çevrelerinden davetlilerin katılımı ile gerçekleşti. İskoç kültür ve tarihinde önemli bir yeri olan St. Andrew’s kutlamalarının yansıması olan kostümler içindeki davetliler, Niso Kaston Orkestrası’nın müzikleri eşliğinde özgün danslarıyla geceye renk kattılar. Yıl sonu balosu, bu yıl Dünya Engelliler Günü ile aynı tarihte düzenlediğinden, görme engellilere kılavuzluk yapan rehber köpekler farkındalık yarattı.

Haberin Devamı

Kısa Kısa Cadde

Kısa Kısa Cadde

Kısa Kısa Cadde

Anlamlı kermes

Bayrampaşa Rotary Kulübü üyelerinin geleneksel hale gelen kermesleri, bu yıl da Taksim Divan Oteli’nde düzenlendi. Rotary Kulübü’nün Halkla İlişkiler Komitesi Başkanı Fatoş Kayacan Hataylı tarafından yapılan önde gelen birey ve pek çok firmanın katıldığı günden elde edilen gelir, otistik bireyler ve burslu öğrenciler yararına katkı sağlayacak.

Kısa Kısa Cadde

Kısa Kısa Cadde

Tadım dolu günler

Master Sommeliers Club, iki yıldır başarıyla sürdürdüğü Winetolia&Cheesetolia&Olivetolia profesyonelleri buluşmasını bu sene, 9-11 Aralık tarihleri arasında Lara Aska Otel’de gerçekleştirecek. Yönetim kurulu başkanlığını Murat Yalçın’ın yaptığı derneğin etkinlikleri arasında söyleşiler, oturumlar, workshop’lar ve tadımlar olacak. Derneğin Onursal Başkanı Reha Arar, bu yıl Organizasyon Komitesi Başkanlığı görevini üstlendi.

Kısa Kısa Cadde

Ödüller takdim edildi

Kale Grubu, İbrahim Bodur Sosyal Girişimcilik Ödül Programı’nın desteklediği sosyal girişimcilerle ekosistemde 24.5 milyon TL’lik değer yarattı. Kale Grubu’nun kurucusu İbrahim Bodur’un değerlerini yaşatmayı amaçlayan İbrahim Bodur Sosyal Girişimcilik Ödül Programı’nın kazananları, The Seed’te düzenlenen törende açıklandı.

Haberin Devamı

Kısa Kısa Cadde

Gişeye el koydu!

‘Çakallarla Dans 6’ filmi, Box Office Türkiye verilerine göre vizyona girdiği hafta sonu 196 bin 658 kişi tarafından izlenerek, sezonun en iyi gişe açılış rakamına ulaştı. Oyuncu kadrosunda İlker Ayrık, Şevket Çoruh, Timur Acar, Murat Akkoyunlu, Didem Balçın, Hakan Bilgin, Nurettin Sönmez ve Ebru Cündübeyoğlu gibi isimlerin yer aldığı yapım, ‘Çakallar’ın vize ile imtihanını ve Kos’ta yaşadıkları macerayı konu alıyor.

‘Türküleri seviyorum’

Kısa Kısa Cadde

Cem Adrian, önceki gün Watergarden İstanbul’daki JJ Arena’da hayranlarıyla buluştu. Sevenlerine unutulmaz bir gece yaşatan şarkıcı, “Bana, ‘Çok türkü söylüyorsun’ diyorlar ama seviyorum ve söylemeye de devam edeceğim” şeklinde konuştu. Konserinin ikinci yarısına türkülerle devam eden Adrian, performans sonunda ayakta alkışlandı.

İlk tanıtımı yayınlandı

Kısa Kısa Cadde

Başrolünde Nusret Toplar, Onur Büyüktopçu, Güney Kılınç, Mutlu Güney, Dilara Ortagüz, Serli Alyanakyan ve Buse Şen’in yer aldığı ‘Dikkat Köpek Var’ filminin ilk tanıtımı yayınlandı. Ödüllü ve eğitimli köpek Bal’ın, gizli polis teşkilatının suç örgütünün peşine düşme maceralarını anlattığı yapımın görüntüleri, sosyal medyada yoğun ilgi gördü.

İstanbul müziğe doyacak!

Kısa Kısa Cadde

Atlantis Yapım’ın organize ettiği Atlantis Yapım Kış Konserleri kapsamında İstanbul Bostancı Gösteri Merkezi sahnesinde yıldızlar geçidi yaşanacak. 9-23 Aralık tarihleri arasında Melike Şahin, Fatma Turgut, Mabel Matiz, Yaşlı Amca, MFÖ ve Erol Evgin, hayranlarının karşısına özel repertuvar ve sahne şovlarıyla çıkacak.

Ata’nın huzuruna çıktı

Kısa Kısa Cadde

Buray, Konya Selçuklu Kültür Merkezi’ndeki konserin ardından soluğu Anıtkabir’de aldı. 5 Aralık’ta Türk kadınlarına seçme ve seçilme hakkı veren Mustafa Kemal Atatürk’e şükran duygularını sunmak için Ankara’nın yolunu tutan şarkıcı, Ata’nın huzuruna çıktı. Buray, “İlk defa merdiven çıkarken dizlerimin titrediğini hissettim. Mustafa Kemal Atatürk’ü saygı, rahmet ve özlemle anıyorum” dedi.

Bendeniz rüzgârı 

Kısa Kısa Cadde

Dream Türk ve Radyo D, müzik dünyasının başarılı isimlerini ağırlamaya devam ediyor. Kült olmuş şarkıları ve güçlü sesiyle Bendeniz, bugün saat 14.00’te Dream Türk’te Refik Sarıöz’ün ‘Deşarj’, saat 15.00’te ise Radyo D’de Hilal Özgani’nin sunduğu ‘Popüler D’ programlarına konuk olacak. Şarkıcı, ‘Best Of Bendeniz Vol 2’ albümünden şarkılarını dinleyicilerle buluşturarak, sorularını da yanıtlayacak.

Gişeye el koydu! 

‘Çakallarla Dans 6’ filmi, Box Office Türkiye verilerine göre vizyona girdiği hafta sonu 196 bin 658 kişi tarafından izlenerek, sezonun en iyi gişe açılış rakamına ulaştı. Oyuncu kadrosunda İlker Ayrık, Şevket Çoruh, Timur Acar, Murat Akkoyunlu, Didem Balçın, Hakan Bilgin, Nurettin Sönmez ve Ebru Cündübeyoğlu gibi isimlerin yer aldığı yapım, ‘Çakallar’ın vize ile imtihanını ve Kos’ta yaşadıkları macerayı konu alıyor.

Sörf güzeli

Izabel Goulart, Doha sahillerinde sörf tahtasıyla objektiflere poz verdi. Dünya  Kupası maçlarında memleketi Brezilya’yı desteklemek için Katar’da bulunan model, Instagram’dan paylaştığı karenin altına kendisini kastederek, “Brezilya yapımı” notunu yazdı. Fotoğraflar, kısa sürede beğeni yağmuruna tutuldu.