Cadde Kısa Kısa Cadde

Kısa Kısa Cadde

16.12.2022 - 07:00 | Son Güncellenme:

.

Kısa Kısa Cadde

‘Küheylan’ oldu

Haberin Devamı

Kısa Kısa Cadde

Hatice Aslan, Çolpan İlhan&Sadri Alışık Tiyatrosu ve Piu Entertainment ortak yapımı ile sahnelenecek ‘Küheylan’ oyununda Dora karakteriyle seyirci karşısına çıkacak. Oyuncu, “Teklif bu yaz Kerem Alışık’tan geldi, bu kez onunla aynı sahnede olacağız” dedi. Eserin 21 Şubat tarihli Biletix ve Passo’da satışa açıldı.

En beğenilen marka yüzü 

Kısa Kısa Cadde

Alina Boz, Alışveriş Merkezleri ve Yatırımcıları Derneği’nin (AYD) Akademetre iş birliği ile gerçekleştirdiği ‘AVM’lerde En Beğenilen ve Tercih Edilen Perakende Markaları’ araştırmasında onurlandırıldı. DeFacto’nun reklam yüzü olan oyuncu, 2022’nin ‘En Beğenilen Kadın Marka Yüzü’ seçildi.

100 yaş hedefi

Kısa Kısa Cadde

Cengiz Kurtoğlu, Büyükçekmece’deki Kalikratya Balık Restaurant’ta sahne aldı. Yeni albüm çalışmasında olduğunu belirten sanatçı, “100 yaşıma kadar şarkı söylemek istiyorum. Çok güzel rap ve pop yapanlar var. El hareketlerimle eşlik ediyorum. Onlarında ortamlarına girmek istiyorum” dedi.

Haberin Devamı

Sahneye ara verdi

Kısa Kısa Cadde

Aleyna Tilki, ses tellerinin yırtıldığını söyledi. Instagram’dan eski bir konser video’sunu yayınlayan şarkıcı, “Son dönemlerde geçirdiğim zor zamanlardan dolayı ses tellerim yırtılmış ve bir süre şarkı söyleyemeyeceğim. Yeniden şarkı söyleyene kadar, performansımı izleyip, sesimin değerini tekrar tekrar anlıyorum” dedi.

İddiaları yalanladı

Kısa Kısa Cadde

Ivana Knoll, Dünya Kupası’nın en çok konuşulan taraftar oldu. Son olarak “Hırvatistan finale çıkarsa soyunacağım” dediği iddia edilen Hırvat model, “Bunların hepsi uydurma. Asla böyle bir düşüncem yok” sözleriyle konuşulanları yalanladı.

Özbey’den yeni hit

Kısa Kısa Cadde

Merve Özbey, yeni parçası ‘Haram’la müzikseverlerle yeniden buluştu. Geçtiğimiz eylül ayında oğlu Emir’i kucağına alan ve üç aylık aradan sonra sahnelere dönen şarkıcı, 2022’yi muhteşem bir hitle sonlandırdı. Sezen Aksu’nun söz ve müziğini hazırladığı ‘Haram’ın düzenlemesine Okay Barış
imza attı.

‘Çok param yok’

Kısa Kısa Cadde

Teoman, Nişantaşı City’s’de objektiflere takıldı. Şarkıcı, “Geleceğiniz için birikim yaptınız mı?” sorusuna, “Çok param yok aslında ama olmasını isterdim. Belli bir yaştan sonra sahneleri bırakmayı düşünüyorum. Hesabımda ne kadar para olduğunu hiç bilmiyorum ama cebimdeki parayı bilirim” cevabını verdi.