Cadde Kısa Kısa Cadde

Kısa Kısa Cadde

09.01.2023 - 07:00 | Son Güncellenme:

.

Kısa Kısa Cadde

Bornozla kayak yaptı

Haberin Devamı

Kısa Kısa Cadde

Cansel Elçin, Kartalkaya’da bornozla kayak yaptığı anları sosyal medya hesabından paylaştı. Oyuncu, geçtiğimiz sene de takım elbiseyle kayak yapmıştı. Elçin’e hayranları, “Dikkat et üşüme” ve “Helal olsun, her sene adından söz ettiriyorsun” gibi yorumlarda bulundu.

Boluğur’un güzellik sırrı

Kısa Kısa Cadde

Merve Boluğur, Instagram’dan hayranlarının sorularını yanıtladı. Oyuncu, “Güzelliğinizin sırrı nedir?” sorusuna, “Estetik kaygım yok. Doğal olmayı seviyorum” yanıtını verdi. Sporla ilgili konuşan Boluğur, “Hayatımda en istikrarlı olduğum konu... İçimden geliyor. Her koşulda yaparım” dedi.

Müjdeyi verdi!

Kısa Kısa Cadde

Jessie J, düşük yaptıktan 13 ay sonra tekrar hamile olduğunu açıkladı. Basketbolcu Chanan Colman ile aşk yaşayan 34 yaşındaki şarkıcı, 12.3 milyon takipçisi bulunan Instagram sayfasında yayınladığı bir video’ya yazdığı “Sonunda bunu paylaştığım için çok mutluyum ve korkuyorum… Lütfen bana karşı nazik olun” notuyla müjdeli haberi verdi.

Haberin Devamı

Heyecan yarattı

Kısa Kısa Cadde

İsmail Hacıoğlu, Hande Doğandemir, Sinan Tuzcu, Doğukan Polat, Hasan Küçükçetin ve Kerem Alışık’ın yer aldığı ‘49’ filminin fragmanı yayınlandı. 20 Ocak’ta vizyona girecek projenin, heyecan ve aksiyon dolu görüntülerinin yer aldığı fragman büyük heyecan yarattı.

Konserden konsere koşacak

Kısa Kısa Cadde

Betül Demir, yeni yılın ilk sahne performansını Boaz Live Kuruçeşme’de gerçekleştirdi. Şarkıcı, “Kariyerimin özel ve heyecanlı günlerini yaşayacağımı düşünüyorum. Bu yıl kendimi müziğe ve işime adayıp, o konser senin bu konser benim şehir şehir, ülke ülke gezmek istiyorum. Günde üç konser arka arkaya versem yorulmam” dedi.

Turizmde başarı ödülü

Kısa Kısa Cadde

NG Hotels Yönetim Kurulu Başkanı Hediye Güral Gür, beşinci kez düzenlenen Kadın Girişimcileri Destekleme Zirvesi ve Ödül Töreni’nde Turizmde Başarı Ödülü’ne layık görüldü. Türk turizmine tanıtım konusundaki çabalarıyla ödül alan Gür, “Bu ödülü almaktan büyük bir şeref duydum” diyerek duygularını dile getirdi.

‘En etkili 30 kişi’ listesinde

Kısa Kısa Cadde

Türkiye’den sadece Global Wellness Day Kurucusu Belgin Aksoy, dünyada önde gelen iyi yaşam öncülerinin arasında yerini alarak, ‘Wellness Influencer and Voice of Health İyi Yaşam Öncüsü ve Sağlığın Sesi’ seçildi.

Haberin Devamı

Bu sergiyi kaçırmayın!

Kısa Kısa Cadde

Cemiyet hayatının önde gelen isimlerinden Eda Erdoğan, yoğun iş temposu arasında fırsat bularak yaptığı yağlıboya eserleri 11 Ocak Çarşamba günü Üsküdar Belediyesi’nin Nev Mekan Sahilde Sanat Galerisi’nde açılıyor. Erdoğan’ın ilk sergisi, 29 Ocak tarihine kadar gezilebilir.

Paraşütle atlayacak

Ebru Polat, uzun bir aranın ardından yeni eserini Grand Müzik etiketiyle şubat ayında hayranlarının beğenisine sunacak. Özel bir klip hazırlamayı planlayan şarkıcı, 10 bin feetten paraşütle atlayacak. Video çekimleri öncesi yurt dışından özel bir ekip gelerek Polat’a eğitim verecek.

Eğlenceli çift!

Berfu ve Eser Yenenler ‘Çift Terapisi’ adlı gösterileri ile çarşamba günü bir kez daha Maximum Uniq’te seyirciyle buluşacak. Gösterinin yoğun ilgi görmesiyle yeni bir afiş çekimi yapan Yenenler çifti, objektiflere eğlenceli pozlar verdi. İkili ocak ayında dört ayrı şehirde yapacakları beş gösteriyle başarılarını taçlandıracak.

Haberin Devamı

Kısa Kısa Cadde

Fragmanı yayınlandı

Erkan Petekkaya ve Sinan Akdeniz’in başrollerini paylaştığı ‘Her Şeye Rağmen’ filminin aksiyon, cesaret ve romantizm barındıran dokunaklı hikayesini yansıtan fragmanı yayınlandı. 10 Şubat’ta vizyona girecek proje, Adana’dan başlayıp, Palma de Mallorca’ya, oradan Hollywood’a kadar uzanan gerçek bir hikayeyi anlatıyor.

Kısa Kısa Cadde

Şarkıyı Hadise’ye kaptırdı

Dilan Çıtak, şubat ayında çıkaracağı şarkıyı meslektaşı Hadise’yi kaptırınca sosyal medya hesaplarından isyan etti. Şarkıcı, “Şubat ayında çıkarmak için hazırladığımız parça son dakika 20 bin TL fark ile Hadise’ye verildi. Yönetimi beceremeyen bir aracı sebebi ile. Her şarkıcıya ayrı fiyat ile gönderildiğini bilmiyorduk maalesef. Olsun en azından taş gibi ses okuyacak biz de son ses dinleyeceğiz” dedi.

İlk görüntüler yayınlandı

Hayata saygı niteliğinde hazırlanan filmde Barış Telli’nin mücadelelerle dolu ve umut verici hayat hikayesi beyazperdeye aktarılacak. ‘Ampüte Messi’ olarak anılmaya başlayan Telli’nin etkileyici hikâyesi sinemaseverlerle buluşacak. Yayınlanan ilk görüntülerle heyecan yaratan ‘Hayatla Barış’, bu yıl vizyona girecek.

Haberin Devamı

Kısa Kısa Cadde

Vizyon 21 Nisan’da

Kısa Kısa Cadde

Yapımcılığını LEC Yapım’ın, yönetmenliğini Caner Erzincan’ın üstlnediği, başrollerini Erkan Petekkaya, Bülent Emrah Parlak, Erkan Çelik ve Batuhan Sert’in paylaştığı ‘Üç Günlük Dünya’ 21 Nisan’da vizyona girecek. Film, mahalle komedisinin bir örneği olacak.

Antalya günlüğü

Kısa Kısa Cadde

Orchestra Content’in yapımını üstlendiği, Çağan Irmak’ın yazıp yönettiği ‘Sevda Mecburi İstikamet’ sinema salonlarındaki yerini aldı. Çağan Irmak, Selin Şekerci, Kubilay Aka ve Elif Ceren Balıkçı, Cinetime ÖzdilekPark Antalya’da filmi izledi.