Cadde Kısa Kısa Cadde

Kısa Kısa Cadde

12.01.2023 - 07:00 | Son Güncellenme:

.

Kısa Kısa Cadde

‘Özel birisin’

Haberin Devamı

Kısa Kısa Cadde

Melis Sütşurup, 53 yaşına giren eşi Mustafa Sandal’ın doğum gününü, Instagram’dan kutladı. Sosyetik isim, “Doğduğun güne şükürler olsun canım kocam. Sen çok özel birisin. İyi ki yol arkadaşım sensin... İyi ki doğdun” diye yazdı. Şarkıcı ise, “Aşkım, yol arkadaşım, birlikte attığımız her adım geçirdiğimiz her anın şerefine, bugün ve ebediyen Çana Çuna Çu” karşılığını verdi.

Dostlarını ağırladı

Kısa Kısa Cadde

Ünlü müzayedeci Uğur Batur, dostlarına yeni yılın ilk davetini verdi. Önceki akşam S’agapo Restaurant’da sevenleriyle bir araya gelen Batur, muhteşem ev sahipliğiyle davetine katılanlara unutulmaz bir akşam yaşattı. Sanatçı Yorgo’nun sahne aldığı akşamda doyasıya eğlenen misafirler, keyifli anlar yaşadı. Bu özel gecede Batur, Hilal Kallıkçı’ya sürpriz yaparak doğum gününü kutladı.

Haberin Devamı

Kısa Kısa Cadde

Kısa Kısa Cadde

Ödül mutluluğu

Kısa Kısa Cadde

Sağlık ve iyi yaşam alanında faaliyet gösteren kişilerin başarılarını ödüllendirmek amacıyla Golden Pulse Awards tarafından Pınar Özdemir Hotiç’e ‘Yılın en başarılı Health & Wellness Etkinliği ödülü’ verildi. Hotiç, özenle tasarladığı ve organizasyonunu üstlendiği Restart ‘İçten Dışa En İyi Sen’ kampıyla sağlıklı yaşamın önde gelen hekim ve uzman isimlerini ve markalarını bir araya getiriyor.

Gizemli hikayeler

Kısa Kısa Cadde

Hukuk dünyasında başarılı çalışmalarının yanı sıra son yıllarda yazdığı çocuk kitaplarıyla da dikkat çeken Gizem Balata, son kitabı ‘Gizemli Hikayeler/Kayıp tablo’nun peşinde kitabının tanıtımını Happy Nest’te gerçekleştirdi. Dedektif Alis’in Paris’teki Louvre Müzesi’nde çalınan bir tablonun gizemini çözme macerasını anlatan kitabın lansmanına anneler çocuklarıyla birlikte katıldı.

Kısa Kısa Cadde

Dünya markasına tasarım

Kısa Kısa Cadde

Tasarımcı Seçil Alkış ilk defa kendi markası 10:AM dışında bir marka ile tasarım için buluştu. Johnnie Walker markasının isteği üzerine iki markayı street wear dünyasında birleştiren tasarımcı, gelecek iş birlikleri için heyecanlı olduğunu söyledi.

Tulum hatırası

Kısa Kısa Cadde

Rosella-Cüneyt Karabacak, Aslı Pamir, Murat Pilevneli, Melis Güral ve Hakan Salargil, geçtiğimiz hafta yoğun işlerinden kısa bir süreliğine de olsa kendilerine zaman ayırdı. Dostlar, Meksika’nın büyüleyici güzellikteki tropik sahillerine doğru yolculuğa çıkıp Tulum’a giderek, keyifli anlar yaşadı.

Haberin Devamı

Kısa Kısa Cadde

EĞLENCELİ MÜZİKAL

‘Tozkoparan İskender’, sömestir tatili boyunca izleyicisi ile buluşacak.

Kısa Kısa Cadde

Türkiye’nin ilk süper kahramanı Tozkoparan İskender; Poll Production, Fotoroman Film ve TRT iş birliği ile televizyondan sonra tiyatro sahnesinde seyircisiyle buluşmaya hazırlanıyor. Anadolu Ateşi Kıvılcım’ın da danslarıyla renklendirdiği müzikal, sömestir boyunca sevenleri ile buluşacak. Çağan Efe Ak, Berat Efe Parlar, Leya Kırşan, Yağız Kılınç, Deniz Erayvaz, Elif Sevinç, Arda Kalaycı, Ilgım Kablan, Arda Şahin ve Nazlı Yağcı’nın rol aldığı oyunda görsel ve müzikal bir şölen yaşanacak.

Renkli konuklar

Kısa Kısa Cadde

Dream Türk’ün, sunuculuğunu Emel Yalçın’ın, yapımcılığını Noah Entertaintment’ın, genel koordinatörlüğünü ise Suat Yanç’ın üstlendiği’50 Fifty’ye Sinan Akçıl, İrem Derici ve Erkan Petekkaya konuk olacak. ‘50 Fifty’ bu akşam saat 20.00’de ekrana gelecek.

Haberin Devamı

‘Setleri özlemişim’

Kısa Kısa Cadde

Cansu Tosun, Vadistanbul’daydı. Anne olduktan sonra ekranlara ara veren oyuncu, Islandy markasının reklam yüzü olmasıyla ilgili, “Setleri özlemişim, eşim Erkan da destek oldu. Beraber güzel bir çalışmaya imza attık” dedi.

‘Sonunda kabullendirdim’

Kısa Kısa Cadde

Türkiye’ye evliliğin bir sanat olduğunu öğreten kadın Selin Karacehennem, özel hayatı ve kadın-erkek ilişkilerine dair konuştu. Yazar, “Klasik psikolog ön yargılarından sonra evlilik terapistliği kavramını kabullendirdim” dedi.

2023’ün ilk turnesi

Kısa Kısa Cadde

Başrollerini Funda Eryiğit, Hazar Ergüçlü ve Kubilay Tunçer’in paylaştığı ‘Timsah Ateşi’, 18-19 Ocak’ta Ankara’da sahnelenecek. Yılın ilk turnesine çıkan eseri 28 Ocak’ta İzmir’de, şubat ayında ise Mersin (7 Şubat) ve Adana’da (8 Şubat) seyirciyle buluşacak.

Korkusunu yendi

Kısa Kısa Cadde

Tuğba Ünal, The Great WildLife kapak oldu. Sanatçıya çekimde can dostu Ateş eşlik etti. Ünal, “Köpek korkum vardı. Bu çekim sayesinde onu da yendim. Şimdi bir köpek sahiplenip, korkumun üzerine gideceğim” dedi.