Cadde Kısa Kısa Cadde

Kısa Kısa Cadde

20.01.2023 - 07:00 | Son Güncellenme:

.

Kısa Kısa Cadde

Mutfak dostları bir arada

Haberin Devamı

Kısa Kısa Cadde

Altınkaşık Gastronomi Ödülleri mutfak dostlarını bir araya getirdi. Pek çok dalda ödüllerin verildiği ve uzun zamandır görüşmeyen dostların buluşmasına ev sahipliği yaptığı gecede, Selda Güleç’in sahibi olduğu Kömürlük dostları, neşeli halleriyle dikkat çekti. Cüneyt Asan’ın sohbeti ve Kürşat Başar’ın yorumları ödül gecesini renklendirdi.

Yüzler gülüyor

Kısa Kısa Cadde

İş dünyasının önde gelen isimlerinden Murat Özyeğin, Metin Ar ve Tayfun Beyazıt, önce toplantı yaptı ardından yemek yedi. Dostlar uzun zaman sonra bir araya gelemenin mutluluğunu yaşadı. Ar, Murat Bey’in babası Hüsnü Özyeğin’in geçtiğimiz yıl basılan ‘Bir Dünya Kurmak’ kitabını imzalatarak, günü keyifle bitirdi.

Kısa Kısa Cadde

İyi yaşam deneyimi

Kısa Kısa Cadde

The Studio Polat Palandoken’in açılışı Live to Bloom küratörlüğünde, Origins ana sponsorluğunda iyi yaşam temasını Palandöken’e özgü bir bakış açısıyla tanımlayan Welcome to The Studio Polat Palandoken organizasyonuyla gerçekleşti. Üç günlük özel etkinliğin ilk günü Chopra Ayurveda eğitmeni Ceylan Sel Sohtorik moderatörlüğünde başladı. Etkinlik yoga eğitmeni Ayşe Demir’in yoga pratiğiyle sona erdi.

Haberin Devamı

Kısa Kısa Cadde

Kısa Kısa Cadde

Georgiadis’in solo sergisi

Kısa Kısa Cadde

Andreas Georgiadis’in sanatçısı olduğu Istanbul Concept’deki ikinci solo sergisi Geri Dön/Come Back’in açılışı; Yunanistan Başkonsolos Vekili Stavros Christodoulidis, Yunanistan Ticaret Ataşeliği Ekonomik ve Ticari İşler Müsteşarı Apostolos Digbasanis, Basın Danışmanı Yorgos Mamalos ve diğer konsolosluk yetkililerinin yanı sıra, koleksiyonerlerin katılımıyla gerçekleşti. Sergi, 12 Şubat’a kadar devam edecek.

Kısa Kısa Cadde

Gece turuna hazır mısınız?

Kısa Kısa Cadde

Parıltı Derneği Başkanı Neşe Gönül, yeni yılın ilk etkinliği için kolları sıvadı. Başkan yakın arkadaşı bilim sanat ve tarih yazarı Serda Büyükkoyuncu ile 6 Şubat 2023’te ‘İstanbul Arkeoloji Müzeleri’nde Bir Gece’ adı altında çok özel bir gezi düzenleyecek. Etkinliğin geliri Parıltı Derneği’ne bırakılacak.