Cadde Kısa Kısa Cadde

Kısa Kısa Cadde

30.05.2023 - 07:00 | Son Güncellenme:

.

Kısa Kısa Cadde

Karan’ın eğlence günü

Haberin Devamı

Kısa Kısa Cadde

Fahriye Evcen ile Burak Özçivit, büyük oğulları Karan’la Hupalupa Go Festivali’ne katıldı. Dört ay önce ikinci çocukları Kerem’i kucaklarına alan çift, “Onun için daha çok erken olsa da Karan böyle etkinliklerden keyif alıyor. Artık seneye Kerem’i de bizlerle beraber böyle organizasyonlarda görebilirsiniz” dedi. Evcen’in doğum kilolarını verdiği görüldü.

Kısa Kısa Cadde

Konser maratonu

Ceylan Ertem, bir taraftan ‘Duyuyor musun?’ müzik programına devam ederken, diğer taraftan da konserlerinde hayranlarının karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Şarkıcı, cuma akşamı Mersin, cumartesi Adana, 11 Haziran’da Ankara Food Truck Festivali’nde, 17 Haziran’da ise Büyükçekmece’de bir mekanda sahnede olacak.

Kısa Kısa Cadde

Aşk pozu

Kıvanç Tatlıtuğ, eşi Başak Dizer’le fotoğrafını Instagram’dan paylaştı. Sosyal medyayı aktif kullanmayan oyuncu, modacı eşini öptüğü kareyi sayfasına taşıdı. Tatlıtuğ’un fotoğrafı sosyal medyada ilgi gördü.

Haberin Devamı

Kısa Kısa Cadde

Sevimli dostla şarkı söyledi

Linet, Mersin’de sevenlerinin karşısına çıktı. Dinlemeye gelenler arasında bir hayranının Robi adındaki köpeğini gören şarkıcı, sevimli dostunu kucağına alarak, eserlerini seslendirdi. Linet, minik canlara sahip çıkmamız gerektiğini ve onlara yapılan şiddetin karşılıksız kalmamasını belirtti.

Kısa Kısa Cadde

Nikâh masasına oturdular

Öykü Baştaş, tasarımcı Furkan Temir’le nikâh masasına oturdu. Model, aile arasında gerçekleşen törenden karelerini, Instagram’dan paylaştı. Takipçileri Baştaş’ın gelinliğiyle ilgili “Çok güzel ve farklı olmuş” yorumunda bulundu.